LED осветление

LED осветление

 

LED осветлението предлага безброй преимущества пред конвенционалните осветителни тела, като ползите

LED осветление-1
LED осветление – плюсове и минуси

са не само за вашето домакинство, но и за околната среда. Макар и малко по-скъпо от традиционните лампи, LED осветлението може да ви гарантира много по-дълъг експлоатационен живот и ниски сметки за електричество. Но какви други преимущества предлага LED осветлението?

 

Реални ползи от LED осветлението

LED осветлението успя да превземе пазара на осветителни тела, като според различни проучвания до 2030 година, то може да спести 190 теравата електроенергия, която се равнява на около 15 милиарда долара. Голямото търсене на LED осветление продължава да води до намаляването на цените на този тип осветителни тела и все повече бизнеси и домакинства залагат на него.

Енергийна ефективност на LED осветлението

 

Енергийната ефективност е едно от най-големите преимущества на LED осветление пред конвенционалното такова. Крушките на LED осветлението изразходват само половината от електроенергията, която обикновените, флуоресцентни и халогенни лампи изискват. Това със сигурност ще има явно отражение върху сметките за електричество, независимо дали е за едно домакинство или за голям бизнес.

LED осветление-4
LED осветление – как да изглежда

Енергийната ефективност на LED осветлението се изразява и във възможността ефективно да се насочва светлината в определена точка. По този начин можете да си гарантирате, че няма да имате излишно използване на електроенергия за светлина, от която реално нямате нужда.

 

Издръжливост

LED осветлението е изключително издръжливо на всякакви условия, което го прави разумен избор, както за интериор, така и за екстериор. Този тип осветителни тела са издръжливи на студено време. За разлика от флуоресцентните лампи, които изискват по-голяма консумация на електричество и допълнително време за загряване при по-студени условия, LED осветлението е по-ефективно и работи по-добре при ниски градуси. Това е подходящо преимущество, както за екстериора, така и при използване в студени пространства, като хладилни камери, фризери и други.

LED осветление-6
LED осветление – красота и светлина

Освен това, LED осветлението е по-издръжливо като структура и лампите от този тип се чупят доста по-трудно. Те са издръжливи и на вибрации и други външни влияния, които могат да повредят конвенционалното осветление. За разлика от обикновените крушки, които най-често се изработват от стъкло или кварц, диодите на LED осветлението не използват тези материали и това ги прави по-издръжливи на външни фактори. Ако имате нужда от крушки, които могат да ви гарантират издръжливост във всеки един момент от тяхната работа, то изберете LED осветлението.

 

Продължителност на работата

Продължителността на работа на LED осветлението е значително по-голяма от тази на нормалните крушки. Докато една LED лампа може да работи до 50 хиляди часа, обикновените крушки с нажежаема жичка имат средно 1 200 експлоатационни часа. Тоест, за постигането на същата продължителност, като на LED осветлението ви трябват 42 крушки с нажежаема жичка. Ако пресметнем разходите, като цена на лампите без дори да засягаме консумацията на електричество, разликата е значителна. Освен това, за разлика от конвенционалните осветителни тела, продължителността на живота LED осветлението не се влияе от постоянно включване и изключване.

 

LED осветление за вашите нужди

LED осветлението може да ви даде подходящо предложение, независимо какви са вашите нужди. Ако искате

LED осветление-6
LED осветление – все по-търсено

да подмените крушките в дома, то можете да изберете най-подходящото LED осветление, като лампите се предлагат в различни разновидности, в зависимост от температурата на светлината, консумацията на електричество и цокъла, който вашите осветителни тела изискват.

Ако искате да освежите дома си или да придадете акцент на вашия магазин, то LED осветление ви предлага LED лентата, с която можете лесно да промените коренно начина, по който изглежда помещението. Заради гъвкавостта си и множеството приложения, този тип LED осветление може да влезе в употреба навсякъде, където пожелаете или имате нужда.

LED осветлението ви предлага и LED панели, които могат ефективно да покрият големи пространства и да ви предоставят нужната светлина. LED панелите са по-нови осветителни тела, но продължават да се налагат пред традиционните крушки, тип пури. Най-честото приложение на LED панелите е в хотели, болници, офиси, балкони, коридори, но могат да намерят и приложение в дома. Този тип LED осветление има предимството, че разполага с покритие, което може допълнително да омекоти светлината в помещението.

LED осветление-5
LED осветление – вече и при нас

Независимо какъв тип LED осветление търсите, можете да го намерите в продуктовата ни гама. Ние ви предлагаме висококачествени изделия от доказани производители, които ще ви предоставят всички

преимущества на LED осветлението. Предлаганото от нас LED осветление може да бъде комбинирано с нашите предложения за осветителни тела, както и да бъде допълнение за вашите лампи, полилеи, аплици и други. Разгледайте нашите предложения за LED осветление и се доверете на нас при тяхната покупка!

Реални ползи от LED осветлението

Енергийна ефективност на LED осветлението

Издръжливост

Продължителност на работата

LED осветление за вашите нужди