LED камбани

LED камбани

 

LED камбаните са осветителни тела, които най-често намират приложение в индустрията и производството. Те са предпочитани осветителни тела за всякакви помещения и съоръжения, които имат по-голяма височина на конструкцията. LED камбаните са създадени да намалят значително разходите за електроенергия, като предоставят същото количество светлина, без облъчване от ултравиолетови лъчи. Високият им индекс на цветопредаване може да ви гарантира, че светлината ще бъде разпределена равномерно в цялото помещение, без образуване на тъмни петна. В продуктовата гама можете да намерите голямо разнообразие от LED камбани, които могат да предоставят нужната светлина на всеки бизнес.

 

LED камбани ALHENA

Сред предложенията ни можете да намерите серията ни LED камбани ALHENA, като те се делят основно на два вида – ALHENA 14 и ALHENA 16.

            LED камбани ALHENA 14

LED камбаните от серията ALHENA 14 се предлагат с номинално напрежение 230 волта, като можете да откриете продукти с мощност от 30, 40 и 50 вата. И трите предложения за LED камбани предоставят неутрална светлина, близка до дневната, като работят с LED крушки със стандартна фасунга. Размерите на

LED камбани-1
LED камбани – за дома

този тип LED камбани са с диаметър 360 милиметра и ъгъл на разпръскване на светлината от 90 градуса. За да ви предоставят сигурност и спокойствие при работа в прашни и влажни помещения, LED камбаните се предлагат със степен на защита – IP 64. Този тип осветителни тела можете да използвате, както в търговски обекти, така и в спортни зали и съоръжения, складови пространства и производствени цехове.

            LED камбани ALHENA 16

Ако търсите LED камбани, които ви предлагат неутрална светлина с добра осветеност и широк ъгъл на разпръскване на светлината, то ние ви препоръчваме да изберете серията ALHENA 16. Този тип LED камбани се предлагат с по-голям диаметър от ALHENA 14, който тук е 400 милиметра. Осветителните тела ALHENA 16 се предлагат с мощност от 30 до 50 вата и съответно светлинен поток от 2 400 до 4 000 лумена. Също като ALHENA 14, предложенията за LED камбани ALHENA 16 ви предоставят степен на защита IP 64.

 

Мини LED камбани

Мини LED камбаните са компактни осветителни тела, които се предлагат в различни цветове. Те могат лесно да освежат всяко помещение и да се превърнат в акцент на дизайна. За нормалната им работа, този тип осветителни тела изискват захранване със специален нисковолтов, постояннотоков драйвер. Всички

LED камбани-3
LED камбани – изберете сега

предложения за мини LED камбани са произведени с мощност от 30 вата. Този тип LED камбани излъчват по-ярка, бяла светлина и са подходящи, както за търговски обекти и административни сгради, така и за различни заведения, галерии и могат да намерят приложение дори в дома. Този тип осветителни тела можете да намерите в разцветки червено, зелено, синьо, черно, бяло и сиво. Мини LED камбаните имат голяма устойчивост на широки температурни амплитуди и предлагат дълъг експлоатационен живот.

LED камбани с рефлектор

Ако имате нужда от по-ярка, бяла светлина, която ви предлага по-голям светлинен поток, то LED камбаните с рефлектор са подходящо предложение за вас. Този тип осветителни тела можете да намерите с различна мощност от 100 до 200 вата, които ви предлагат и съответния светлинен поток – от 8 000 до 16 000 лумена. LED камбаните с рефлектори са подходящи за търговски обекти, големи пространства с висока конструкция, производствени халета, цехове и други. LED камбаните с рефлектори са създадени напълно да заместват традиционните камбани, като комбинират всички предимства на LED осветлението, като ниска консумация на електроенергия, удължен живот на лампите, приятна и равномерна светлина и много други. Доверете се на LED камбаните с рефлектор за осветяване на големи производствени помещения и цехове.

 

LED камбани CLOUD

Сред предложенията можете да намерите и серията LED камбани CLOUD, подходящи за осветяването на големи пространства. Те се предлагат във вариации с по-голяма мощност и по-висок светлинен поток – до 16 000 лумена. LED камбаните CLOUD работят със светодиоди от типа SMD3030 и излъчват бяла светлина. Също като останалите предложения, LED камбаните CLOUD се предлагат със степен на защита от прах и влага IP64.

 

LED камбани LUCKY

LED камбани-2
LED камбани – подходящи и за градина

LED камбаните LUCKY са сред най-големите осветителни тела, които можете да намерите в продуктовата ни гама. Ние можем да ви ги предложим в 3 основни модела с мощност 120, 180 и 240 вата. Можете да избирате от LED камбаните LUCKY в три вариации с различен диаметър – 400, 460 и 500 милиметра. Този тип осветителни тела излъчва бяла светлина, като в зависимост от мощността предлага различна осветеност. LED камбаните LUCKY с мощност 240 вата ви предлагат най-големия светлинен поток сред предложенията, който достига до 26 400 лумена и се разпределя на ъгъл от 120 градуса.

Този тип LED камбани са произведени със степен на защита от влага и прах IP 65 и издържат на широк температурен диапазон от -30 до +65 градуса. Освен това LED камбаните LUCKY са подходящо предложение за всички наши клиенти, които търсят осветителни тела с дълга продължителност на живота. Моделите LUCKY могат да достигнат до 50 000 работни часа без никакви проблеми. Също като останалите предложения, продължителността на живота на LED камбаните LUCKY не се влияе от постоянно включване и изключване на осветлението, а LED технологията ви гарантира качествена и ярка светлина от момента, в който включите телата.

 

Доверете се на качеството, което може да ви гарантира с всички предложения за осветителни тела и електроуреди. Разгледайте нашите продукти и изберете още днес най-подходящите LED камбани за вас и вашия бизнес.

LED камбани

LED камбани ALHENA

Мини LED камбани

LED камбани с рефлектор

LED камбани CLOUD

LED камбани LUCKY