LED крушки

LED крушки

 

LED крушки-1
LED крушки – купете от нас

През последните няколко години LED крушките превзеха пазара за осветителни тела и трайно се наложиха като предпочитани осветителни тела. Само преди няколко години LED крушките все още прохождаха и трябваше да се до усъвършенстват за да може днес да предлагат качество на изгодни цени за всяко домакинство и бизнес. Благодарение на подобрената яркост на светлината, комбинирано с енергийната ефективност и продължителност на експлоатационния живот, LED крушките създадоха революция на пазара за осветителни тела. Вече можете да намерите LED крушки навсякъде от интериора до екстериора, за различни цели – от тези на домакинството до огромни сгради и офис помещения, както и с различни предназначения – от чисто декоративни до функционални и практични.

LED крушките в екстериора

LED крушките могат лесно и ефективно да превърнат всеки град в по-красиво и атрактивно място, като едновременно с това подобрят значително качеството на живот. Независимо дали говорим за осветяване на сгради, фонтани, магазини, хотели или концертни зали и театри – LED крушките превръщат всеки обект в централен персонаж на градската сцена. Креативните възможности, които LED крушките предоставят на всеки човек са безкрайни, също като техните предимства.

LED крушките не са чувствителни към ниските температури, което ги превръща в идеално решение за осветяване на външната част на сградите. Освен това, различните форми и размери на LED крушките позволява изграждането на различни дизайни и дори пресъздаването на текстури и реални образи.

            LED крушки с компактен дизайн и разнообразна цветова гама

LED крушките разполагат с компактен дизайн, което позволява поставянето им в непосредствена близост с фасадата на сградата. Това не само помага при дизайна, но и спестява значително количество енергия и предотвратява излъчването на вредни емисии.

LED крушки-5
LED крушки – необходимост

Освен това LED крушките се предлагат в различни цветни вариации, които за постигане на ярка светлина и добра осветеност не изискват използването на допълнителни цветни филтри, както трябва при конвенционалните лампи. Възможността за изграждане на цялостни картини и изображения и едновременно с това възможността да контролирате всяка LED крушка самостоятелно ги изстрелват много пред конвенционалните лампи, когато говорим за осветяване на фасада.

И не на последно място, LED крушките са енергоспестяващи и разполагат с около 50 хиляди работни часа живот, което спестява значително количество енергия и часове на смяна на лампи.

 

LED крушки в магазини

LED крушки-2
LED крушки – работи перфектно

За да бъде посещаван, всеки магазин трябва да може да създаде правилната атмосфера и настроение в посетителите, за да може те наистина да искат да си купят нещо от вас. Това може лесно и ефективно да бъде постигнато с помощта на LED крушките. Те могат да ви помогнат в постигането на различни цветове и нюанси, които най-добре да подхождат на вашия магазин.

            Контролирайте светлината с помощта на LED крушки

Освен това, цветната температура на LED крушките може да се контролира, за да имате перфектната светлина, от която пространството се нуждае. Това е голямо предимство за магазините, защото при тях пространствата продължават да се променят и модернизират, което от своя страна изисква допълнителни решения за осветлението. Можете лесно да постигнете различни усещания, като например зимните дрехи осветите в студена бяла светлина, напомняща за зимата, а летните в по-мека дневна или жълта светлина, връщаща спомените за лятото.

LED крушките са безвредни и щадящи храна и текстил, тъй като те не излъчват UV и инфрачервени лъчи. Това тяхно качество, в комбинация с компактните им размери ги прави в подходящо осветление, което може да се инсталира и в близост до самите продукти, като можете да сте сигурни, че няма да ги повреди.

LED крушки в офиса

Енергийната ефективност на LED крушките ги прави предпочитан избор за осветление в офисите. Заедно с тяхната добра осветеност, това може да доведе до драстично намаляване на консумацията на електричество с до 70%. Дългият им експлоатационен живот намалява значително човешките усилия по поддръжката и подмяната на LED крушките. LED крушките са подходящи и за интегриране в системи за автоматично контролиране на осветлението.

LED крушки-8
LED крушки – винаги насреща

В офис пространствата, цветовете могат да играят много голяма роля, не само за начина, по който помещението ще изглежда. Възможността за динамична промяна на цветовата гама, която LED крушките позволяват може да стимулира рецепторите във вашите служители. Например неутралното бяло има по-стимулиращ ефект, когато се използва рано сутрин, докато в късните часове на нощта се препоръчват по-меки тонове на бялото, които действат успокояващо на човек.

LED крушки в индустрията

Светлината заема важно място във всеки вид индустрия и производство. Тя предотвратява евентуални инциденти с машини и техника по време на работния процес и улеснява значително процеса. LED крушките имат своя принос и в тази сфера и значително увеличават сигурността и превенцията по време на работа. Но това не е всичко. Висококачествените осветителни тела, като LED крушките, са надеждни дори при работа в

LED крушки-7
LED крушки – нека има светлина

екстремни условия и натоварване.

            Лесно интегриране на LED крушки в машините

Компактните размери на LED крушките, както и насочената светлина в определена точка ги превръща в идеално допълнение към машините. Освен това, LED крушките не излъчват никаква топлина, което ги предпазва от евентуално замърсяване и възможността да изгорят по-бързо. LED крушките са предпочитани в индустрията, защото те издържат на стреса, напрежението и вибрациите, които могат да бъдат създадени по време на работния процес.

Големите пространства често са оборудвани с автоматична система за управление на светлината, която да контролира кога лампите да светят и кога не. Възможността да бъдат интегрирани в цялостни системи за управление на осветлението прави LED крушките перфектното попълнение за всеки склад или фабрика.

 

LED крушки в лечебни заведения

LED крушките са се доказали като достатъчно гъвкави, прецизни и ефикасни, що се отнася до сектора на здравеопазването. Доказано е, че различните тонове на светлината имат успокояващ ефект върху пациентите, а рязката смяна на температурата може да помогне по време на определени изследвания.

LED крушки-3
LED крушки – подходящи за всички

Високата яркост на светлината, която LED крушките могат да осигурят, е търсен ефект при изследване на различни детайлни участъци, като кожа или рани, както и по време на лабораторни процеси.

Насочена светлина с помощта на LED крушки

Възможността за насочване на светлината в определена точка превръща LED крушките в идеален компонент за осветителни тела за прегледи, както и хирургически лампи. Освен това LED крушките не излъчват UV и инфрачервени лъчи, което допълнително предпазва кожата и тъканите по време на преглед. Именно затова все повече лечебни заведения залагат на LED крушките за диагностични и лечебни цели.

 

LED крушки за улично осветление

Градовете по света бавно започват да подменят уличното осветление с LED крушки, заради техните преимущества пред конвенционалните осветителни тела. Една от основните цели на Европейския съюз е намаляването на вредните емисии и постигането на енергийна ефективност. Именно затова се препоръчва смяната на обикновените лампи с LED крушки.

            LED крушките в помощ на планетата и бюджета

Наглед простата смяна на уличното осветление с LED крушки може да изглежда в полза само на природата, но тя има отражение и върху бюджета. Намаляването на разходите за електричество с помощта на LED крушките позволява тяхното реинвестиране в други, важни за обществото области. Освен това, добрата осветеност, която LED крушките осигуряват прави улиците по-сигурни, а градовете – много по-атрактивни и привлекателни за туристи.

LED крушките в уличното осветление намират приложение почти навсякъде – от мостове до фасади на сгради. Многоцветните предложения позволяват смели решения и постигане на интересни и иновативни светлинни ефекти върху старинните платна на класическите сгради.

 

LED крушки от магазините ни

В продуктовата гама можете да намерите LED крушки и осветителни тела, които да отговарят на всяко изискване. Ние можем да ви помогнем да изпълните всеки „светлинен“ проект, който сте си намислили. С

LED крушки-6
LED крушки – ниски цени

помощта на LED крушките вие не само ще получите впечатляващи резултати, но и няма да се страхувате да ги покажете от страх, че сметките за електричество ще скочат до тавана. Независимо дали искате да постигнете модерен или по-старинен ефект, дали търсите бяла или цветна светлина и определена форма, LED крушките са перфектното решение за вас.

Време е за смяна на LED крушките – доверете се на нас!

LED крушките в екстериора
LED крушки в магазини
LED крушки в офиса
LED крушки в индустрията
LED крушки в лечебни заведения
LED крушки за улично осветление
LED крушки от магазините ни