LED лунички

LED лунички

 

LED лунички-5
LED лунички – хубав уред

LED луничките са ефектни и практични предложения за осветление, които могат лесно да се вградят и интегрират в различни проекти – от мебели до самия таван. LED луничките позволяват постигане на по-разчупен дизайн, разпределение на различни вериги и интегрирането им в системи за затъмняване на осветлението. Всъщност, LED луничките са най-разпространените осветителни тела от типа LED и намират приложението си от дома до огромни офис сгради и предприятия, дори във фонтани и декоративно осветление. Така, че ако все още не сте използвали тази технология, сега ще ви дадем няколко идеи как лесно и ефектно да интегрирате LED луничките в дома или офиса си.

 

LED лунички в дома

Осветлението, независимо дали в офиса или в дома, е много важно не само за начина, по който ще изглежда помещението, но и за усещането, което ще създава. Интериора върви ръка за ръка с правилното и подходящо осветление, а сега можете много лесно и ефектно да подчертаете различни акценти и елементи с помощта на LED лунички. По принцип голяма част от интериорните дизайнери препоръчват поставяне на по-силно и интензивно осветление в помещения за хранене и по-затъмнено и обособено осветяване в хола, всекидневната, кабинета и други. LED луничките могат да ви помогнат в постигането и на двата ефекта, което ги прави подходящи за всяко помещение в апартамента.

            LED лунички в кухнята

LED луничките са подходящи, както за поставянето им на тавана или в стените, така и вграждането им в

LED лунички-5
LED лунички – траят по-дълго

определени елементи от мебелировката. В този случай LED луничките са по-скоро като допълнително, локално осветление. Често можете да намерите или дори да си проектирате сами предложение за кухненски кът, с шкафчета, плот и уреди, върху които да се акцентира с LED лунички. Тези малки осветителни тела ви

дават възможността да ги поставите над мивката, над шкафчетата (като светлина – акцент), така и дори в самите шкафчета. Сред предложенията ни можете да намерите много и различни идеи за LED лунички, като за интериора на вашето помещение може да избирате от всевъзможни продукти с различна осветеност и мощност. За постигане на мека бяла светлина, ние ви препоръчваме LED лунички от типа 92103LEDWW/W или 92120LED4WW/W. Ако искате LED лунички, които да се предлагат с рамка, която да бъде допълнителен акцент към осветлението, то тогава погледнете предложения като 92S106WH/SN и 92S105WW/SN. Възможностите, които LED луничките ви дават са безброй, като идеите оставяме на вас!

            LED лунички в дневната или хола

За по-големите помещения, които изискват добра осветеност, ние ви съветваме да заложите на по-голям брой LED лунички, разпръснати на различни места в помещението. Интересна и креативна идея за интегрирането на LED луничките в хола, например, е поставянето им на т.нар окачени тавани. По този начин можете не само да разчупите дизайна на помещението, но и да подредите LED луничките и цялостното осветление така, че да следва формата и извивките на тавана.

Освен това, поставянето на LED лунички на различни системи ви позволява индивидуален контрол над всяка от тях. С помощта на LED луничките можете лесно да създадете няколко отделни вериги за осветление, което да ви дава възможността да включите точно тази, която ви трябва и всички – ако имате нужда от повече светлина. Освен това, LED луничките са подходящи и за вграждане в системи за задимяване на осветлението, което ги прави още по-практични и предпочитани при осветлението на помещения.

LED лунички-1
LED лунички – търсенето нараства

За постигането на мека и топла светлина, с по-ниска и приятна осветеност може да изберете 92R105WW/SN – кръгли LED лунички с метален корпус в цвят сатен никел, които лесно ще се превърнат в красив и ефектен акцент в помещението. Ако не искате самите LED лунички да са метални, можете да изберете и предложения с пластмасов корпус, като нашето предложение 92S117WH/GR в цветове бяло и графит. Разгледайте днес предложенията за LED лунички и изберете дизайна, който най-добре да подхожда на вашия интериор и предпочитания.

            LED лунички в банята

Ако не искате да избирате традиционно осветление и големи осветителни тела за банята или тоалетната, то можете лесно да минете на LED лунички. С тях можете да постигнете същите ефекти, както във всяко друго помещение, можете да разпределите осветителните тела на различни места и дори да ги вградите в душ кабината или близо до огледалото. LED луничките ви дават пълна свобода да създадете усещането, което най-много ви допада.

 

LED луничките в бизнеса и производството

Макар и тези малки и компактни осветителни тела да не изглеждат толкова подходящи за бизнеса и производството, след като опитате със сигурност ще промените мнението си за тях. LED луничките са създадени изцяло да заместят осветителните тела от типа „луна“, като ви предлагат приятна и равномерна светлина в компактни размери с ниска консумация на електричество. LED луничките ви предлагат дълготраен експлоатационен живот, който не се влияе от многократно включване и изключване.

Издръжливостта им на шок и удар прави LED луничките изключително подходящи за производството. В зависимост от това какво търсите и какви са вашите изисквания, може да ви даде различни предложения за LED лунички. При нас можете да намерите, както единични, така и двойни предложения, които ви предоставят разнообразна мощност. Сред предложенията можете да намерите и LED лунички тип кардан. Те се предлагат в 5 различни мощности, както и 5 различни степени на светлоотдаване на цялото тяло. Ориентирайте бизнеса си към екологичната страна и заложете на LED лунички и осветление във вашия офис, производство или фабрика!

 

LED лунички

Независимо какви LED лунички търсите, вие можете да ги намерите сред предложенията. Стотиците ни предложения за LED лунички и осветителни тела могат да отговорят на изискванията и стандартите на всеки. Ние ви предлагаме висококачествени осветителни тела, които могат да намерят приложение навсякъде – от дома до производствената линия. Независимо какъв е вашият проект, изберете LED лунички!

LED лунички в дома

LED луничките в бизнеса и производството

LED лунички