LED панели

LED панели

LED панелите предлагат малко по-различни приложения, от колкото останалото осветление и все по-често намират приложение в интериорния дизайн, както в дома, така и в офиса и бизнеса. LED панелите са по-нова разработка на LED технологията, която предлага същите предимства. Макар и по-нови на пазара, LED панелите продължават да набират популярност пред традиционното осветление с флуоресцентни лампи.

 

Но какви са предимствата на LED панелите?

LED панели-1
LED панели – за по-хубава среда

Като изключим предимствата, които всяки продукт на LED осветление ни предлага, LED панелите имат още преимущества, които са характерни само за тях.

            Гъвкавост на дизайна на LED панелите

LED панелите са създадени по начин, който най-добре да разпределя светлината. Новите технологии позволяването на LED панели от изключително леки алуминиеви рамки, които не само намаляват теглото на самия модул, но и разсейва топлината, произведена от осветителните тела. Гъвкавостта на дизайна на LED панелите се изразява и в множеството форми и размери, в които могат да се произведат и намерят на пазара. Ако търсите LED панели за офиса, където има окачен таван, можете лесно да намерите най-подходящия размер панел, който да бъде с големината на една плочка от тавана. Така можете лесно да я махнете и замените с LED панели, като например нашите предложения 92PANEL013E или 92PANEL013IP44.

            LED панелите са тънки

LED панелите често се характеризират с по-минималистичен вид, който изглежда изчистен и стилен. Освен това, тяхната структура е тънка и лека, което позволява лесен монтаж и смяна. Алуминиевият корпус на LED панелите позволява разпределянето и извеждането на генерираната от лампите топлина, което предотвратява прегряване и евентуални инциденти.

            LED панелите предлагат високо качество на светлината

Осветлението е важно, защото неговата цел е да пресъздава естествената светлина и да дава възможност за работа и в късните часове от деня. Именно затова е важно качеството на светлината да е добро, за да може да не дразни възприятията на човек. LED панелите ви предлагат висококачествено осветление, което ви предоставя мекота на светлината и лесно и разпределяне на по-големи пространства.

            Контрол над светлината с помощта на LED панелите

LED панелите позволяват лесно интегриране в осветителни системи, които автоматично да контролират телата или да позволяват постепенното контролиране на силата на светлината. Освен това LED панелите позволяват настройване на самата светлина, която излъчват, за да може тя да отговаря най-добре на обстановката и да не дразни очите.

Приспособимост на LED панелите

LED панели-2
LED панели – лесно монтиране

По-тънкият дизайн на LED панелите, както и тяхната гъвкавост и качество на светлината ги правят подходящи за използване в различни традиционни и нестандартни дизайни и проекти. Гъвкавостта на LED панелите ги прави предпочитан тип осветление, което може да намери приложение, както на тавана, така и на стената, колоната и дори пода. С помощта на LED панелите можете лесно да акцентирате върху определен елемент или да създадете интерактивен и неповторим дизайн.

 

Разгледайте предложенията ни и изберете бързо и лесно подходящи осветителни тела за дома и бизнеса. Нашето разнообразие от продукти може да отговори на вашите изисквания и да удовлетвори желанията и очакванията ви. В нашият онлайн магазин можете лесно да пазарувате в удобството на дома или офиса и всички продукти да ви бъдат доставени на адрес, който желаете. Доверете се на нас и изберете най-подходящото осветление за вас!

 

Но какви са предимствата на LED панелите?

Приспособимост на LED панелите