LED улично осветление

LED улично осветление

 

Нека бъде светлина!“ Това е мотото на все повече градове, които подемат инициативата за смяна на традиционните лампи в града с LED улично осветление. Населени места от различни краища на света предприемат крачки към намаляване на потреблението на енергия, както и увеличаването на ефективността с помощта на LED улично осветление. А предимствата за това са не едно или две.

 

Предимства на LED уличното осветление

LED улично осветление-5
LED улично осветление

LED уличното осветление се състои от осветителни тела, които работят с LED лампи. Те комбинират всички преимущества на LED осветлението, като енергийна ефективност, качество и благоприятно влияние върху околната среда. LED уличното осветление също позволява концентрирането на светлина в точката, която ни е нужна, а заради липсата на ултравиолетова светлина не привличат насекоми през летния сезон.

LED уличното осветление не изисква време за загряване за да достигне оптималния си режим на работа. При евентуално спиране на подаването на електричество, LED уличното осветление започва работа веднага след като се възстанови електроенергията. И освен това, този тип осветление е много по-издръжливо на суровите ниски температури през зимата.

LED уличното осветление предлага множество преимущества и за шофьорите, които използват автомобилите си през нощта. Този тип осветителна система играе важна роля в подобряването на условията за шофиране и предпазване на шофьора от евентуални произшествия. Това се постига чрез избирането на най-подходящата осветеност, както и цветна температура на LED уличното осветление.

LED уличното осветление може да ви предложи множество преимущества независимо къде искате да го използвате.

 

Защо да изберете LED уличното осветление?

Подобряването на енергийната ефективност на LED уличното осветление означава, че този дизайн позволява намаляването на осветеността без да се компрометира сигурността и видимостта. Освен това LED уличното осветление намалява вредните въглеродни емисии, които се отделят при производството на електричество.

LED уличното осветление позволява интегриране на система за автоматичен контрол над светлината, като

LED улично осветление-1
LED улично осветление

може да бъде управлявано дистанционно, както и да бъде настроено да работи в определен времеви период. LED уличното осветление позволява също и режим на намаляване или затъмняване на светлината, който допълнително да спестява от изразходваната електроенергия.

Преимуществата на LED уличното осветление определено си заслужават инвестицията, защото те имат дългосрочен ефект и много по-голяма издръжливост в сравнение с конвенционалните осветителни тела. След като вече сте решили да инвестирате в LED улично осветление, ние искаме да ви помогнем в правилното избиране на най-подходящите за вас осветителни тела.

 

Как да изберете подходящо LED улично осветление?

LED уличното осветление е идеално за използване на различни места, като паркинги, тротоари, пътища и други. Подходящото LED улично осветление може значително да подобри видимостта, като едновременно с това намали консумацията на електричество за осветяване на определено пространство. Но какво е важно да гледате, когато избирате LED улично осветление, за да си гарантирате, че то най-добре ще отговаря на вашите изисквания?

            Лумени на LED уличното осветление

LED улично осветление-6
LED улично осветление

Осветеността, която LED уличното осветление предлага е един от най-важните фактори, за който трябва да гледате, когато избирате продукти от този тип. При пазаруването на нови крушки, които да ви гарантират спестяване на използваното количество електроенергия, вече е важно да се гледат лумените, а не ватовете. Докато ватовете измерват количеството енергия, което е нужно на лампата да достигне определена температура, лумените измерват количеството светлина, което LED уличното осветление произвежда. Това означава, че колкото повече лумени има LED уличното осветление, толкова по-ярка ще бъде произвежданата светлина. Затова, ние ви съветваме при закупуване на LED улично осветление да не гледате толкова ватовете (количеството консумирана енергия), а колко светлина ни дава всяка лампа или лумените.

Ватове на LED уличното осветление

Както вече казахме, ватовете измерват консумираното от LED уличното осветление количество енергия за произвеждането на светлина. Енергоспестяващите крушки, каквито LED уличното осветление ви предлага изискват много по-малко енергия (ватове) за същото или по-голямо количество светлина (лумени).

LED улично осветление-2
LED улично осветление

В зависимост от вашите нужни и изисквания, в продуктовата гама можете да намерите както LED улично осветление с по-малка мощност и осветеност (например предложения като 98AVENUE30SMD, които ви предлагат 2700 лумена на 30 вата), така и такова, излъчващо по-силна светлина, подходящо за по-големи пространства (като 98STREET200SMD, което излъчва 20 000 лумена на 200 вата или 98STREET250SMD, което има светлинен поток 25 000 лумена за мощност 250 вата).

            Водоустойчивост и прахоустойчивост

Не трябва да забравяте тези елементи, защото все пак LED уличното осветление е предназначено за работа на открито, което автоматично го излага на различни фактори, които могат да попречат на нормалната му работа. Именно затова, при избирането на LED улично осветление трябва да изберете осветителни тела, които да са издръжливи, както на вода, така и на замърсяване.

За всяко предложение за LED улично осветление, което можете да намерите в продуктовата ни гама е описана степента на защита, спрямо международно-утвърдена система. В зависимост от вашите изисквания можете да избирате между предложенията ни за LED улично осветление 98STREET250SMD, 98STREET300SMD, 98AVENUE50 и други със защита IP65 – напълно защитено от прах и влага, както и 98AVENUE50SMD, 98STREET50SMD, 98AVENUE30SMD и други със защита IP67 – напълно защитено от прах и водоустойчивост, дори при потапяне под вода. LED уличното осветление на ЕлетроМаркет може да ви гарантира спокойствие и безпроблемна работа ден след ден.

            Избирайте LED улично осветление според вашите нужди

Правилното преценяване на вашите нужди при избирането на LED улично осветление може да ви спести много разходи и главоболия. Преди да пристъпите към купуването на LED улично осветление, преценете

LED улично осветление-3
LED улично осветление

пространството, което искате да бъде осветено, количеството светлина, което ви е нужно, както и типа на самата лампа. Когато говорим за LED улично осветление, трябва да избирате осветителни тела, предназначени специално за тази цел. Ако вече знаете за какво точно имате нужда, но не сте сигурни кое е най-подходящото предложение за вас, посъветвайте се с експертите ни, който могат да ви помогнат в избирането на най-доброто LED улично осветление за вас.

 

Изберете най-подходящото улично осветление

Както всяко друго нещо, което използваме в ежедневието си, нещата не винаги са толкова прости, колкото си

LED улично осветление-4
LED улично осветление

мислим. Всяко LED улично осветление е различно само по себе си и познаването на основните детайли около неговата работа може значително да ви помогне във вашия информиран избор. Фирмата ви предлага не само висококачествено LED улично осветление, но и помощ при избирането на най-правилното

предложение за вас. Разгледайте днес нашите предложения и изберете най-доброто LED улично осветление от нас.

 

Предимства на LED уличното осветление

Защо да изберете LED уличното осветление?

Как да изберете подходящо LED улично осветление?

Изберете най-подходящото улично осветление