Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три съществени надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по влажна настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. При това, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред подобряват стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и влажни пътни платна. Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при всички режими на използване.

Летни гуми Syron – водещи предимства

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се редуцира евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, понеже летните гуми на SYRON са с значително ниски степени на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-значимото нещо, от което има нужда един шофьор. Нещо повече, SYRON са от онези търговци, които въвеждат в собствените си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и значителна здравина даже и при движение с сериозна скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват превъзходно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно пресичане по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и неизсъхнало; по-широки външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, главно при сериозна скорост; гъвкава нишка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътното платно и прецизно каране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, когато става дума за сцепление и точност на шофирането – това ги превръща в прекрасен избор за моменти, в които се изисква върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на фирмата да създава вълнуващо чувство от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви поднесем редица добри избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, находящи на територията на цялата страна.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи компании в универсален аспект. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива непрестанно в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури спокойствието и сигурността на шофьорите. Разнообразните модели летни гуми на Maxxis са съставени от особени характеристики и плюсове. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено стабилни, и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и солидността на пресечен терен.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обширни цеви за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната конструкция, като обепечава запас от защитеност при трудни обстоятелства.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-добро износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътни платна, подпомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – спомагателни плюсове

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обемни водни тръби, които обезпечават безопасността Ви при вече известния аквапланинг; наклонени, овални раменни повърхности, които се влияят незначително от улицата и с които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво сериозно деформиране; модерната сликова смес, която прецизира движението на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се осъществява уравновесено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено. Летните гуми на компанията SYRON съдържат други любопитни и значими свойства. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в извънредни ситуации; технологията, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които купом с изброените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира ефикасно с най-внушителните компании в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното. Това дава възможност за по-обширен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-плътна смес на предпазителя и вече горепосочената методика за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предлагаме редица елитни и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Syron – водещи предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – видове
Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – спомагателни плюсове
Летните гуми Cross 1 Plus
Като за финал

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *