VERSACE

VERSACE – увереността да бъдете уникални

 

Ние сме ексклузивен партньор на модната къща Versace Collection, позната по цял свят и известна с достъпния и неподправен стил за мъже и жени, съчетаващ класическото с екстравагантното, модерното и иновативното с ежедневното. За нас е от изключителна важност клиентите ни да са запознати с качеството на предлаганите от нас продукти, затова тук ще ви въведем в историята на световно известната марка Versace и колекциите ѝ, достигнали и до България. Колекции, които ще разкрият вашата индивидуалност и ще ви накарат да се почувствате уникални, артистични и елегантни дори в ежедневието.

Историята на versace

VERSACE-1
VERSACE

Versace S.p.A. е италиански моден етикет, основан от Джани Версаче през 1978 г. Макар че семейството на Джани живеело в Калабрия, Италия, първият моден бутик Versace е открит в Милано. Популярността му бързо нараства и днес Versace  е една от водещите модни къщи по целия свят, впечатляваща с уникални и неповторими модни колекции. Марката проектира и предлага на клиентите си луксозно облекло, обувки, аксесоари, аромати и грим за всеки изискан вкус. Отличителният знак на Versace е идеята всеки продукт на марката да е сам по себе си отличителен знак. Това се оказва изключително печеливша стратегия и компанията бързо се разраства. След смъртта на Джани, сестра му Донатела Версаче става творчески директор на Versace,  а по-големият му брат Санто става изпълнителен директор. Versace сформира екипи от професионалисти, обединени от общата кауза – създаване на дизайнерски дрехи и аксесоари от ново поколение, които впечатляват с изисканост, стил, класа и високо качество на изработката. Така модната линия Versace се превръща в една от най-популярните световни марки, впечатляващи с неповторима елегантност и уникалност.

Концепцията за дизайн на versace

В световен мащаб марката Versace е известна с логото си, изобразяващо главата на Горгона Медуза, гръцкия

VERSACE-2
VERSACE

ключ и елементи от златна верижка. Тези отличителни и представителни за Versace черти са изключително популярни сред почитателите на бранда, но в същото време оказват съществено значение за Versace от

самото създаване на компанията. Самата Донатела Версаче казва за логото, че в митологията Медузата е символ на нещо силно и могъщо, което може да преобразява хората. С това Versace затвърждава ясната си концепция за дизайнерските дрехи и аксесоари. Идеята на компанията е техните стил и дизайн да успеят да вдъхнат на мъжете и жените повече смелост, сила, самоувереност и власт. Концепцията на Versace да направи своите клиенти смели, решителни, стилни и властни е още едно потвърждение за силата на красотата. Красива е тази жена, която се чувства самоуверена. Красив е онзи мъж, който се усеща силен и властен. Модните колекции на Versace имат за цел да предизвикат у всеки човек тези усещания и по този начин да открият собствената си красота.

Чувствената елегантност на Versace използва силни цветове, контрастиращи си меко и елегантно, силен класически блясък и барокови елементи, които да изградят една изцяло нова, модерна и актуална визия на дизайнерски дрехи и аксесоари, познати по цял свят. Именно тази чувственост, според концепцията на Versace,  човек може да изрази само с облеклото и външния си вид, които да му придават самоувереност, стил и елегантност.

Модните линии на versace

За първата модна линия на Versace, позната още като Versus Versace се казва, че Джани Версаче посвещава на сестра си Донатела, от която и тя е била вдъхновена. Много години по-късно самата тя възкресява точно тази линия, като я превръща в истинска забележителност на марката Versace. Донатела внася изключителна

екстравагантност и неподправеност в колекциите на модната къща и те започват да впечатляват с непознати

versace-7
versace

до този момент елементи в модния бизнес, което изтласква Versace още по-напред сред световните модни

брандове. Съчетанието между умерена изисканост и бурна екстравагантност е неповторимо и никоя друга

световна марка до ден днешен не успява да пресъздаде уникалността на Versace или дори да се доближи до нея. Колекциите на компанията продължават да въвеждат изумителни комбинации от семплост и лекота, артистизъм и блясък от ново поколение. Днес името Versace обхваща огромна гама от модни предложения от висшата мода до

ежедневието, правейки неподправения лукс на Versace достъпен за всички. До днес изключително много

VERSACE-3
VERSACE

известни личности и знаменитости са се доверявали на наложения вече бранд за събития от най-висок клас и за значими лични поводи. Сред актьорския бизнес марката Versace е етикет за подражание и блясък. Едни от най-известните дами, доверили се на елегантността и уникалния стил на Versace са Дженифър Лопес, Клаудия Шифър и Анджелина Джоли, които най-често могат да бъдат забелязани с дизайнерски дрехи и аксесоари на световно известната луксозна марка. До днес модните линии на Versace не спират да се развиват и концепцията за лукс и самоувереност продължават да се проявяват във всяка следваща линия на бранда, заразявайки със стил всеки ценител на елегантността и дизайна, на изключителното и уникалното.

Versace collection

Марката Versace днес е безспорен синоним на лукса и великолепната елегантност.  Versace Collection е създадена през 1991 г. като мъжка линия, фокусирана към американския пазар, където жъне страхотен успех при появата си. Това естествено води до широко разпространение не само в САЩ, но по целия свят. През

VERSACE-4
VERSACE

2009 г. Донатела Версаче, криейтив и стайлинг директор на компанията, създава първата колекция на Versace Collection за дами. Тя се произвежда и разпространява от Versace S.p.A. През 2010 г. марката бе лансирана в България. Логото на Versace Collection представлява половината от лицето на Медуза, възроденият символ на миланската модна къща. Линиите на Versace Collection носят свое индивидуално ДНК, но задължително са в ореола на Versace Group.

 

Versace Collection е за хората, които искат да се обличат стилно като подчертават индивидуалността си, в съвременна и секси мода. Що се отнася до цените – те са дори доста по-достъпни от тези на първата линия на марката.

Versace Collection предлага облекла за млади по дух хора, феноменално съчетавайки най-новите тенденции с класическата простота. Още едно от най-характерните за модната линия специфики е, че тя гарантира секси външен вид без излишна ексцентричност и дава възможност на все пове

VERSACE-8
VERSACE

че хора да се докоснат до

лукса на Versace дори в своето ежедневие. Versace Collection идеално отговаря на концепцията на марката, че дрехите са женското оръжие и мъжката воля и стремителност. Колекцията е създадена за подчертаване на изисканата женственост във всяка една ежедневна ситуация и се отдалечава от прекомерната изисканост на висшата мода. Versace Collection е още едно потвърждение на идеята, че луксът е емоция, желание и уникалност, които могат да подчертаят индивидуалността на всеки човек във всяка една ситуация. Това е не просто мода, която да гледате отстрани, а мода, в която можете да се въплътите и на която да се наслаждавате всеки ден.

Фирмата и versace

Скоро след създаването си, още през 2014 година компанията става екслузивен партньор на модна къща  Versace Collection. Ние вярваме в силата на стилния дух, изразен по най-уникален начин. Затова при нас можете да откриете уникалните съчетания на марката между ежедневност и елегантност, лукс и простота,

VERSACE-5
VERSACE

уникални елементи и класика, които си партнират по един специален начин. За нас е от изключителна важност клиентите ни да могат да се докоснат до емблематичното и разпознаваемото, за да могат да изразят своя собствен стил. Доверете се на нас при избора на дизайнерски дрехи, обувки и аксесоари и открийте сами как Versace вдъхва самоувереност, сила и красота на всеки, докоснал се до модните колекции. Позволете си да се почувствате уникални и различни и да изпитате силата на своята индивидуалност с Versace Collection.

 

Историята на versace

Концепцията за дизайн на versace

Модните линии на versace

Versace collection

Фирмата и versace