Матраци отзиви

                                Матраците

 

Сънят е ключов фактор, за да сме жизнени и работоспособни. Един хубав сън е придружен от хубав матрак. Правилно избран, матракът спомага да спиш непробудно и сутринта да се събудиш като нов.

Видове

Матраци-5
Матраци

Започваме да се питаме еднолицев или двулицев? При еднолицевия се използва една страна като спестяваме от подматрачна рамка. До тук добре, но нямаме възможност да обръщаме другата. Матракът се износва и край. Двулицевият има две страни – за зимата и за лятото. Имат много по-дълъг живот от другите. Благодарение на подматрачната рамка, матракът диша и се проветрява. По мое мнение двулицевият е по-добрата идея.

 

Защо нас?

 

Защото е най-тясно свързаният със спалнята магазин и там ще намериш всичко, което искаш. Пред теб са всички марки и видове матраци. Това прави избора голям. Можеш да си пазаруваш онлайн. Има каталози в сайта и всичко е обяснено до най-малкия детайл. Ние не спестяваме информация.

 

Технология

Накратко, матраците се правят по няколко начина:

  • Пружина покет
  • Пружина бонел
  • Матраци-6
    Матраци

    Латекс – приема най-детайлно формата на човешкото тяло и го освобождава от всякакво напрежение.

  • Мемори пяна – състои се от отворени клетки и лесно циркулира въздуха. Също така приема формата на човешкото тяло.

Към много от матраците се добавят и допълнителни неща като охлаждащ гел или капсули. Те регулират телесната температура и предпазват от запарване.

 

Какви проблеми решават матраците ни?

Освен, че решават, те предпазват от такива. Ако не си доспал или те е  болял гръбнакът от легло, което потъва надолу, то с един хубав матрак проблемът ти се решава. Болката я няма. Събуждаш се бодър, без дори да си спал необходимите часове. Това е, защото си спал добре. Матраците са силно препоръчвани от ортопедите, за да се справят с изкривени стойки на гръбначния стълб. Преграда са за инфекции и алергии, причинени от невидими за нас бактерии. В компанията са запознати с тези неща и разполагат с всичко необходимо.

 

Ползите от матраците ни

Няма спор, че добрият матрак означава здрав сън. Това е от полза за всеки един човек. Щом настъпи нощта

Матраци-3
Матраци

и си решил да лягаш, надяваш се  да се наспиш. Искаш да си като нов на другия ден. С един качествен удобен матрак това става факт. На другия ден се чувстваш отпочинал и готов за нови дела. Недоспалият човек гледа на нещата с отрицателна нагласа и всичко наоколо го изнервя.

 

Различни клиенти и предложения

Понеже ние имаме всички матраци, клиентите, които очакваме, може да са най-различни. За всеки има по нещо.

Би могъл да дойде човек с болки в гърба и кръста. Може да дойде напълно здрав клиент, който иска да направи съня си пълноценен. Може да са семейство, чакащо бебе. Има матраци и за бебета.

 

Отзиви за магазина

Изцяло позитивни. Хората се радват, че са послушали съвета на продавачите консултанти.  Доволни са от качеството на продуктите и бързината на доставката.

 

Съвети към клиента

Матраци-1
Матраци

Най-добре за потенциалния купувач е да влезе в сайта и да кликне върху  снимката на матрака. Там в описание излиза всичко, което му трябва. Така той сам ще прецени кой матрак е неговият. В раздела за чистене и поддръжка на матраците има инструкции как да го правим, но за да се избегнат грешки при употреба, най-добре да се обърнем към продавач- консултанта за съвет.

 

Масово търсене на удобство

 

В днешно време често се срещат хора, които влагат енергия, бързат и правят много неща едновременно. Цялата тази мултифункционалност води до известна умора. Съответно хората търсят как да си починат. Щом легнат да спят, искат напълно да се отърсят от деня си. Така се стига до търсенето на подходящия матрак и в почти всеки един дом спалнята се населява от един нов матрак. Фирмата прави възможното клиентът да получи такъв и успява да се справи.

 

Призив към действие

Всеки знае, че рано или късно ще му трябва матрак. Когато това се случи с теб, най-добре се довери на специалистите ни. Кликни върху сайта, за да намериш това, което търсиш.

Видове

Защо нас?

Технология

Какви проблеми решават матраците ни?

Ползите от матраците ни

Различни клиенти и предложения

Отзиви за магазина

Съвети към клиента

Масово търсене на удобство

Призив към действие