Топ матрак

 

ВЪПРОСНИК ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ТЕКСТОВЕ

 

 

За да създадем текстове, които да представят максимално привлекателно вашия бизнес, бихме искали да получим по-подробна информация.

Какво представляват или какво включват вашите продукти и услуги?

Фирмата  създава и разработва различни видове матраци, основи за тях, протектори. Предлага и много удобните топ матраци, които успешно подобряват качеството на леглото и съня ни.

В какви разновидности се предлагат вашите продукти и услуги? (Например – продукти и услуги в различните ценови равнища, стандартни или изработвани по поръчка и т.н.)

 

топ матрак-1
топ матрак

Предлагат се стандартни, които подкрепят естествено извивките на тялото и такива с включени терморегулиращи каналчета в пълнежа си (т.нар. Аirplus система); с пяна обогатена с минерали като Шунгит и Турмалин (Mineral foam технология); със свойства да охлаждат или да затоплят тялото; покрити със специални платове обогатени с Алое Вера за хидратация на кожата или бамбукови нишки със силно антибактериално действие; с мемори пяна за максимално бързо оформяне на топ матрака около тялото и много други варианти.

 

Какво знаете за историята на тези продукти или услуги – къде и как са се появили за първи път, как са изглеждали и за кого са били предназначени първоначално?

Думата „матрак“ произлиза от арабската дума „матра“, която буквално означава голяма възглавница за спане на земята. Кръстоносците първи забелязват меките постелки, върху които са спели арабите и отнасят идеята им в Европа. Първите матраци са били с най-различни пълнежи от слама до конски косми.

Съвременната технология за производство на топ матраци използва главно пълнежи от полиуретанова пяна с различни добавки.

Ако се погледне назад във времето, според различните исторически източници,

Топ Матрак-9
Топ Матрак

Така наречената „Мемори пяна“  за пръв път е използвана за подобряване сигурността на астронавтите, както и за осигуряване на неподвижна основа за трайно лежащи болни през 80те години. Скоро нейната особеност да променя формата си в зависимост от промените в температурата на тялото и после бързо да възвръща своята, се оказва много подходяща за производството на различни постелки за спане, за ортопедични стелки за обувки.

 

Защо вашият тип продукти или услуги е по-добър от други, алтернативни решения? (Например ако продавате метални стълби – с какво металните стълби са по-добри от тези от дърво и от бетон.)

 

Топ Матрак-2
Топ Матрак

Изделията се отличават със здравина, сърцевина, пригодена да охлажда и да проветрява; съобразени са с индивидуалните нужди на клиентите. Различната дебелина на топ матраците им изглажда неравностите; лесно се пренасят. Специално разработените, непързалящи се платове, с които са покрити, осигуряват удобството да не се налага да се опъва леглото всяка сутрин. Като добавим към всичко това и хипоалергенното покритие и две години гаранция, със сигурност си заслужава да се инвестира в закупуването на такъв продукт.

 

С вашите продукти или услуги са различни и по-добри от тези на преките ни конкуренти, които същите продукти или услуги като нашите? (Например защо вашите метални стълби са по-добри от останалите метални стълби.)

Като един от водещите производители в областта, ние се стремим да запазим доволните си клиенти като им осигурява на разумни цени разнообразни продукти с високо качество, съобразени с личните нужди на всеки. Така клиентите получават на разумна цена качествен продукт, подходящ за хора с ограничени финансови възможности; за хора, които живеят на квартира, пътуват и не искат да купуват скъпи легла на този етап от живота си. Къмпингуващите и почиващите сред природата биха оценили високо такава постелка, която осигурява комфорт и сигурност докато нощуват на открито.

Каква технология използвате? Къде и как се произвежда вашият продукт или как точно се предоставя вашата услуга? Използвате ли някакви специфични машини, материали или методи?

топ матрак-3
топ матрак

Използва се основно пълнеж с разновидности на полиуретанова пяна: мемори, витафоам и др.  За да се осигури необходимата плътност и здравина, те се обработват с машини за компресиране и навиване. Платовете, които ги покриват също са разработени за случая. Нишките им се обогатяват с различни допълнителни материали като алое вера за по-голяма мекота и грижа за кожата, бамбук – антибактериален и хипоалергенен, добавят се масажиращи материи с антицелулитно действие.

Какви проблеми решават вашите продукти и услуги? Какво би станало ако клиентите ви не ги ползват?

Основна причина да се инвестира в закупуването на топ матрак е да се подобри качеството на леглото ни и надяваме се – съня ни. Различната дебелина и плътност на продуктите осигуряват комфорт за всеки тип клиент – за тези, които търсят удобството на мемори пяната; за чувствителните, които държат на естествените продукти. Успокояват болки в гърба и раменете, подобряват алергичните симтоми. Специалните топъри с масажиращи платове оказват благотворно влияние при целулит.

  1. Какви са ползите от употребата на вашите продукти и услуги: Какво спестява клиентът? Какви нови неща ще може да постигне или да изживее? Как се чувства доволният клиент след като опита вашия продукт или услуга? Получава ли вашият клиент възхищението на околните, радва ли се на социален успех? Става ли потенциалният клиент по-здрав, по-щастлив, по-богат, по-успешен?
Топ Матрак-4
Топ Матрак

Новият матрак може да бъде доста скъп, затова поставянето на топ е чудесен начин да се подобри основата за сън. Пълноценната почивка е основа за успешен и спокоен ден. Над 20 годишния опит на фирмата се усеща в голямото разнообразие артикули, които произвежда. Биха задоволили всяко индивидуално търсене.

  1. Имате ли различни типове клиенти и специални предложения за тях? За какви потребители и за какви различни употреби или ситуации са подходящи различните разновидности на продуктите и услугите ви?

Доста хора се притесняват дали твърдостта на по-плътните латексови и меморифоам топъри, няма прекомерно да ги нагрява докато спят. Всъщност ако прохладата и проветряването по време на сън са приоритет, продуктите с вградени охлаждащи гел капсули, биха осигурили доста добра упора на тялото, тъй като съдържат и мемори пяна.

Можете ли да си похвалите с известни ваши клиенти?

Коментарите и положителни оценки в различните сайтове са един индикатор за купувача. Компанията има доста харесвания от собственици на къщи за гости, хотели, доволни от закупените за бизнеса им продукти.

Можете ли да предоставите отзиви от ваши доволни клиенти? Какво казват за нас различните типове клиенти?

Екипът на фирмата държи на обратната връзка с клиентите. Многото позитивни отзиви в социалните мрежи и в сайта на фирмата доказват качеството на топ продуктите им.

  1. Какво бихте посъветвали вашите потенциални клиенти: По какви критерии да отличат качествения или некачествен продукт и услуга във вашата категория? По какви критерии да изберат доставчика на този продукти и услуга? Как да избегнат често срещани грешки при употребата на продукта или услугата?
топ матрак-5
топ матрак

Цената е един от основните критерии, по които купувачът се ръководи при закупуването на такъв продукт. Високата цена обаче не винаги е гаранция за качество. Качественият топ матрак е този, който отговаря на нуждите на отделния клиент. Дунапренените и памучни пълнежи може да са по-евтини от латексовите и мемори пяни, но ако става въпрос да се постави основа за сън, която да поддържа стабилно гърба и раменете, плътността на витафоам и меморифоам са идеално решение. Тези материали изолират и движенията на партньорите докато спят.  Доста хора търсят комфорт „мека прегръдка“ на естествените материали по време на сън. Не им допада идеята матракът да се извива по тялото им. За тях идеални са продуктите с добавени алое или мека вата, бамбук, минерали.

Какви са най-често задаваните въпроси, които задават клиентите преди да направят покупка? Какви са най-добрите отговори на тези въпроси?

Един от най-задаваните въпроси относно Топ матраците е дали биха издържали по-тежки хора? Фирмата предлага серия продукти, устойчиви на голямо натоварване и деформиране. В същото време са с отлична вентилация и силно антибактериални.

Трябва да се знае, че честото прането би ги деформирало. Затова най-доброто решение е поставянето на протектор и почистването с прахосмукачка.

  1. Можете ли да подкрепите ползите от вашите продукти или услуги със статистически или научни факти? Например ако фирмата ви организира събития: „Новите магазини, които са организирали официално откриване с кетъринг и известен водещ, са реализирали още през втория месец такъв оборот, какъвто останалите магазини постигат едва на шестия месец.“

    Топ Матрак-10
    Топ Матрак

Фирмата има развита рекламна стратегия с наградни радио и онлайн игри.

  1. Запознати ли сте с любопитни тенденции на пазара и на потреблението в България и по света? Например: „В САЩ 38% от домакинствата използват тези продукти и услуги и прогнозите са, че през 2020 г. над половината от американците ще го имат вкъщи.“ Или „Все повече потребителите купуват определена разновидност на предлаганите продукти и се очаква тази тенденция да продължи“.

Според „business insider“ топ матраците с мемори пяна, с добавени охлаждащи гел капсули са най-подходящи да те „изпратят в страната на сънищата с усмивка на лице“.

С какви постижения на фирмата бихте се похвалили – от колко години е на пазара, как е основана, как се е развила през годините, колко проекта са изпълнени, колко клиенти са ползвали продуктите, в колко държави работи, колко обекта имате, имате ли някакви отличия, сертификати или награди?

 

Топ Матрак-6
Топ Матрак

Компанията е на пазара от над 20 години. Член е на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

  1. Call-to-action – какво искаме да направи клиента след като прочете описанието на продукта или услугата? Например: да се обади по телефона, да попълни формата за контакт, да поръча безплатна мостра или друго.

Доволните клиенти с положителни отзвуци и оценки на топ продуктите са основна цел за водещите фирми в производството на матраци. Техните препоръки и удовлетвореност от закупените стоки гарантират популярност и повече нови клиенти. Промоционалните продукти в сайта са едни от малкото, които се предлагат с наистина голяма отстъпка от цената. Поръчаните стоки се доставят  в срок от 3 до 5 работни дни, но не повече от 10 работни дни.

 

Какво представляват или какво включват вашите продукти и услуги?

В какви разновидности се предлагат вашите продукти и услуги?

Какво знаете за историята на тези продукти или услуги – къде и как са се появили за първи път, как са изглеждали и за кого са били предназначени първоначално?

Защо вашият тип продукти или услуги е по-добър от други, алтернативни решения? (Например ако продавате метални стълби – с какво металните стълби са по-добри от тези от дърво и от бетон.)

С вашите продукти или услуги са различни и по-добри от тези на преките ни конкуренти, които същите продукти или услуги като нашите? (Например защо вашите метални стълби са по-добри от останалите метални стълби.)

Какви проблеми решават вашите продукти и услуги? Какво би станало ако клиентите ви не ги ползват?

Можете ли да си похвалите с известни ваши клиенти?

Можете ли да предоставите отзиви от ваши доволни клиенти? Какво казват за нас различните типове клиенти?

Какви са най-често задаваните въпроси, които задават клиентите преди да направят покупка? Какви са най-добрите отговори на тези въпроси?

С какви постижения на фирмата бихте се похвалили – от колко години е на пазара, как е основана, как се е развила през годините, колко проекта са изпълнени, колко клиенти са ползвали продуктите, в колко държави работи, колко обекта имате, имате ли някакви отличия, сертификати или награди?