Топ матрак разновидности

Матраците

 

1. Какво представляват или какво включват вашите продукти и услуги?

 

Топ Матрак-7
Топ Матрак

Чудите ли се от къде да си купите нова постелка или нов топ матрак за леглото? Ще ви улесним. Ние предлагаме широка гама от продукти за вашия комфорт у дома. На официалната им страница в интернет ще намерите предложения за топ матрак, матраци, възглавници, спално бельо, протектори. Всичко от продуктовия каталог на фирмата е произведено в България и е с отлично качество.

2. В какви разновидности се предлагат вашите продукти и услуги? (Например – продукти и услуги в различните ценови равнища, стандартни или изработвани по поръчка и т.н.)

Сред топ матраците марката предлага варианти с мемори гел, мемори пяна и мемори пух. Също така има и антицелулитен продукт, на който удобно да спите и да се грижи за тялото ви. Най-евтиният вариант за топ матрак е с цена 32 лв. и е за деца, а най-висока стойност има продуктът „Мемори“ 6 см. – 145 лв. Сред топ матраците на фирмата има такива, които са с безплатна доставка.

3. Какво знаете за историята на тези продукти или услуги – къде и как са се появили за първи път, как са изглеждали и за кого са били предназначени първоначално?

Топ матраците се появяват за първи път в Скандинавските страни и бързо набират популярност в Западна

Топ Матрак-6
Топ Матрак

Европа и САЩ. Причината за създаването им подобряване качествата на най-високия и луксозен клас легла, които знаем, че се произвеждат в страни с традиции, като Швеция и Дания, стъпили у нас на пазара с веригите си магазини за пазаруване. Топ матракът подобрява свойствата на старите и износени матраци, когато бъде поставен върху тях. А за новите легла има функцията да увеличава тяхната височина и така ги допълва като едни от най-удобните спални.

  1. Защо вашият тип продукти или услуги е по-добър от други, алтернативни решения? (Например ако продавате метални стълби – с какво металните стълби са по-добри от тези от дърво и от бетон.)

Ние сме марка, която създава и иновации. Като например топ матракът „Air plus“, който има специални въздушни каналчета. Те допринасят за регулирането на телесната температура и осигуряват комфорт през цялата нощ. А също не позволяват задържането на влага в материята.

  1. С вашите продукти или услуги са различни и по-добри от тези на преките ни конкуренти, които същите продукти или услуги като нашите? (Например защо вашите метални стълби са по-добри от останалите метални стълби.)

Марката предлага впечатляващи оферти, като 3 в 1: топ матрак, възглавница и протектор. Възглавницата е с вътрешност от мемори пух. Комплектът на редовна цена може да бъде закупен за 90 лв., а когато е в промоция достига и до 69 лв. С подобни гъвкави решения фирмата побеждава конкуренцията и успява да се пласира на пазара сред най-добрите.

  1. Каква технология използвате? Къде и как се произвежда вашият продукт или как точно се предоставя вашата услуга? Използвате ли някакви специфични машини, материали или методи?

Брандът се стреми към иновации и работи с най-добрите машини, за да създаде отбрани продукти за вашия дом, който да осигурят спокоен сън и отпочиналост. За себе си и отношението към клиентите екипът на компания казва: Стремим се да Ви дадем най-доброто качеството в изработката на матраци, както и любезно обслужване.

 

7. Какви проблеми решават вашите продукти и услуги? Какво би станало ако клиентите ви не ги ползват?

 

Продуктите ни създават хармонична среда в дома на закупилите ги. Това са едни от най-добрите

топ матрак-3
топ матрак

предложения в своя клас и затова все повече клиенти се насочват към тях. Онези, които не ги използват, често губят добрия си сън на неудобни легла. Но с малко усилие и най-старото легло може да се превърне в отлично с топ матраците ни.

  1. Какви са ползите от употребата на вашите продукти и услуги: Какво спестява клиентът? Какви нови неща ще може да постигне или да изживее? Как се чувства доволният клиент след като опита вашия продукт или услуга? Получава ли вашият клиент възхищението на околните, радва ли се на социален успех? Става ли потенциалният клиент по-здрав, по-щастлив, по-богат, по-успешен?

Клиентите ни са по-успешни и здрави, защото се радват на добър сън. Добрият сън е ключът към успеха в ежедневието. Той ни поддържа в добро състояние за работа и живот, затова и изборът на матрак или аксесоар за леглото е толкова важен.

Топ Матрак-9
Топ Матрак
  1. Имате ли различни типове клиенти и специални предложения за тях? За какви потребители и за какви различни употреби или ситуации са подходящи различните разновидности на продуктите и услугите ви?

Клиентите на компанията са най-разнообразни по своя стил, предпочитания и възможности. Специално внимание е обърнато на децата. За тях фирмата се е погрижила със специално създадени за техните специфичности продукти. В сайта на компанията има и специални съвети за децата и техните родители.

10. Можете ли да си похвалите с известни ваши клиенти?

 

Фирмата пази данните на своите клиенти, според изискванията и закупилите продукти могат да разчитат на конфиденциалност.

11. Можете ли да предоставите отзиви от ваши доволни клиенти? Какво казват за нас различните типове клиенти?

 

Разбира се добрите отзиви от клиенти не стихват, но и това не се демонстрира от фирмата, за да се запази добрият вкус.

  1. Какво бихте посъветвали вашите потенциални клиенти: По какви критерии да отличат качествения или некачествен продукт и услуга във вашата категория? По какви критерии да изберат доставчика на този продукти и услуга? Как да избегнат често срещани грешки при употребата на продукта или услугата?

Марката предлага и съвети за своите клиенти. Тя препоръчва да се избегне твърдия матрак, чрез употребата на топ матрак. Компанията предлага няколко вида топ матраци според нуждите и желанията на своите клиенти за мекота и комфорт. Фирмата препоръчва топ матраци да се използват и за излет, къмпинг, тъй като са удобни и лесно преносими. Топ матраците, са най-често с безплатна доставка и затова клиентите на марката могат да поръчат желания продукт от тази гама, без да се притесняват за транспортните разходи. Топ матракът е чудесен, когато не искате да сменяте стария матрак, но се стремите към комфорт и добър сън.

 

13. Какви са най-често задаваните въпроси, които задават клиентите преди да направят покупка? Какви са най-добрите отговори на тези въпроси?

 

Клиентите често питат: Как да изберем възглавница? или Как да изберем матрак? На тези въпроси

топ матрак-5
топ матрак

специалистите с радост отговарят и предлагат индивидуализиране на покупката, съобразно търсенията на клиента.

  1. Можете ли да подкрепите ползите от вашите продукти или услуги със статистически или научни факти? Например ако фирмата ви организира събития: „Новите магазини, които са организирали официално откриване с кетъринг и известен водещ, са реализирали още през втория месец такъв оборот, какъвто останалите магазини постигат едва на шестия месец.“

Продажбите на продуктите ни са положителни, заради доброто качество и доброто обслужване.

  1. Запознати ли сте с любопитни тенденции на пазара и на потреблението в България и по света? Например: „В САЩ 38% от домакинствата използват тези продукти и услуги и прогнозите са, че през 2020 г. над половината от американците ще го имат вкъщи.“ Или „Все повече потребителите купуват определена разновидност на предлаганите продукти и се очаква тази тенденция да продължи“.

Всяко домакинство в България се стреми към покупката на нов матрак или топ матрак. И затова производителите от представената фирма откликват на желанията на своите потребители.

Топ Матрак-10
Топ Матрак
  1. С какви постижения на фирмата бихте се похвалили – от колко години е на пазара, как е основана, как се е развила през годините, колко проекта са изпълнени, колко клиенти са ползвали продуктите, в колко държави работи, колко обекта имате, имате ли някакви отличия, сертификати или награди?

Ние сме дългогодишен производител на продукти за легла и затова потребителите могат да им се доверят, очаквайки качество и стил.

Фирмата е член на БКДМП.

  1. Call-to-action – какво искаме да направи клиента след като прочете описанието на продукта или услугата? Например: да се обади по телефона, да попълни формата за контакт, да поръча безплатна мостра или друго.

Разгледайте продуктовата гама на марката и се убедете в качеството на предлаганите от нея продукти. Е, вече знаете от къде да закупите своя нов топ матрак.

Какво представляват или какво включват вашите продукти и услуги?

В какви разновидности се предлагат вашите продукти и услуги?

Какво знаете за историята на тези продукти или услуги – къде и как са се появили за първи път, как са изглеждали и за кого са били предназначени първоначално?

Какви проблеми решават вашите продукти и услуги? Какво би станало ако клиентите ви не ги ползват?

Можете ли да си похвалите с известни ваши клиенти?

Можете ли да предоставите отзиви от ваши доволни клиенти? Какво казват за нас различните типове клиенти?

Какви са най-често задаваните въпроси, които задават клиентите преди да направят покупка? Какви са най-добрите отговори на тези въпроси?