Мебелни продукти

Мебелни продукти

 

Всеки качествен продукт носи индивидуалния заряд на екипа, работил по него!

Ние сме авторитетна фирма със своя изключителна запазена марка и богат опит от над 4 десетилетия. От началото на своята история се стремим да създаваме висококачествени и първокласно изработени мебели – дивани, фотьойли, спални и аксесоари – които да са проектирани и произведени с еднаква страст, вдъхновение и отдаденост към детайла.
За да устои на конкуренцията и да запази лидеркските си позиции в бранша, фирмата продължава да се отдава с пълна сила на директното си производство. Това е и основното ни предимство – за разлика от повечето съвременни фирми за мебели днес, ние представляваме самостоятелен и едноличен създател на предлагания краен продукт.
Портфолиото ни се състои единствено от лично производство, което изцяло се реализира на територията на Италия. Като резултат от тази своя политика, фирмата е сред най-ценените участници на пазара за мебели не само на национално, но и на световно ниво. С цел да предложи на аудиторията най-доброто и да запази всеки свой настоящ или бъдещ клиент, фирмата предоставя индивидуално персонализиране и компетентно обслужване, насочено към личните изисквания на всеки клиент.

мебелни продукти 1
мебелни продукти – специални оферти

За да покрие личните си изисквания за перфектно организирано производство и да посрещне и най-взискателните претенции на аудитория, сме изградили отличен екип от архитекти, експерти по материалите, снабдители, интериорни дизайнери, декоратори, тапицери и шивачи. Сплотеният дух и оптималното сътрудничество както между отделните фирмени отдели, така и между различните етапи от производствения процес дават възможност за постоянно подобряване на процеса на работа и комфортни работни условия. Идеалната координация между всички тях води и до отлични резултати. Нещо повече – крайният потребител също печели от тази перфектна организация, а именно отлично съотношение между цена-качество.

Поръчки от фирмата

Фирмата има и друго предимство. Фирмата винаги подхожда индивидуално към поръчката или желанията на всеки отделен клиент. Това, на свой ред, позволява не само изработка „по поръчка” на всеки детайл, но и дава свобода на потребителите да станат част от работния процес – със своите идеи и изисквания.

мебелни продукти 2
мебелни продукти – изработка

Нашата основна цел е да предложим уникални продукти, които да имат своите отличителни белези, за да се откроят сред конкуренцията. В тази връзка, ние изградихме и своя лична лаборатория, в която мебелите да бъдат изработени така, че да покрият основните стандарти за естетика, комфорт и качество.
Цялата ни продукция преминава през строго определени и постоянно усъвършенстващи се методи за ръчна изработка. Всяка наша колекция е създавана изключително и само в Италия, според дългогодишни традиции. С годините ние се научихме как по най-практичен и успешен начин да съчетаваме дългогодишните работещи практики и традиции с модерните тенденции в бранша и новите изисквания на клиентите. Изборът на суровини и ресурси е не по-малко важна част от работния ни процес. Материалите, които използваме, са внимателно селектирани съгласно сертифицирани стандарти за качество, креативните идеи на артистичните ни дизайнери и щателно проучване на пазара и потребителските нужди.
Ние се отличаваме от своите конкуренти по високото си ниво на социална отговорност към клиентите и своя персонифициран почерк в рамките на производството. Така ние се превръщаме в динамично развиваща се компания, която съжителства с традициите и историята на италианския дизайн и същевременно правилно разчита предизвикателствата на модерния свят.
Компанията ни се радва на световно признание – особено след многобройните участията в международни и национални изложения и панаири. По време на всяка своя кампания, ние не само се грижим за собствения си имидж, но и се грижи за поддържането на високия стандарт, стоящ зад обозначението „Made in Italy”.
Продукти и официални представители на компанията могат да бъдат открити в луксозни и висококвалифицирани търговски обекти в цяла Италия, Европа и по света.

Всеки качествен продукт носи индивидуалния заряд на екипа, работил по него!
Поръки от фирмата