Хладилници – Видове

Любопитно и полезно в търсенето на хладилници

 

В подбора на електроуреди, винаги се стремим към качество, предвещаващо дълъг живот на машината, достъпно за нашия джоб. Особено деликатен е моментът, когато стигнем до покупка на хладилници тази неизменна част от нашето ежедневие и бит. Ще ви разкажем малко любопитни факти за възникването на първите хладилници, ще ви запознаем със същността на различните видове и разбира се, ще ви посъветваме къде да откриете най-добрите и подходящи марки хладилници.

Как са устроени нашите хладилници?

Работата на хладилника се дължи на метода на течностно изпаряване, което осигурява абсорбирането на топлината. Изпаряването става бързо на принципа на компресията, парите се разпространяват и изискват кинетична енергия. Набавят си я лесно от най-близкото тяло, в което са поставени и изстиват. Според начина на охлаждане могат да бъдат компресорни хладилници или абсорбционни хладилници. Работното вещество може да бъде амоняк, фреон, въглероден диоксид, хелий и други охлаждащи елементи.

Какви видове съществуват днес?

хладилници 1
хладилници 1 – Топ качество

Хладилника може да бъде използван за домашна употреба, както и за комерсиални и промишлени цели. Могат да имат най-различна форма и големина да бъдат с една или две врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. При употреба в промишлеността може дори да достигнат размерите на фургон. Хладилниците създадени за ежедневните нужди на домакинствата могат да бъдат оборудвани със всякакви екстри, задоволяващи и най-малките ви прищевки. Според енергийната си ефективност се разделят на класове от А до G, където А отговаря на най-добрите показатели, а G на най-лошите. А+ и А++ имат по-нисък разход на потребление и от А. Допълнителните възможни функции могат да бъдат: трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Най-подходящото място за избор на хладилници

Ние сме магазин, грижещ се за цялостното присъствие на свежестта във вашият дом. Предлага огромен асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Ще се натъкнете на разнообразие от модели на различни марки в ценови категории, отговарящи на всеки стандарт и изискване. Разнообразието от видове ще направи изборът на покупка лесен и приятен. Разполагате със свободата да спестите време, нерви и усилия с прекрасно структурирания електронен магазин, разполагащ с компетентни служители, с които може да споделите всичко и бърза и безплатна доставка до всяка точка на страната.

Любопитната история

хладилници 2
хладилници 2 – поръчайте сега

Трудно и почти невъзможно е днес да си представим ежедневието без съществуването на нашите верени домакински помощници, наречени хладилници. Като се замислим обаче, ще установим, че това изобретение на човека, в този си вид, се е появило сравнително скоро. Хората в древността дори не са изпитвали потребност от изстудяване на храната, а просто са я консумирали директно след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Храненето е било, поставен на основен фокус, начин за оцеляване, ден за ден, а не сетивното удоволствие от изкуството на готвенето, което познаваме днес. Най-първичната идея за по-дълго и качествено съхранение на продукти била чрез съдове с вода, оставени на ветровито място, обгърнати с навлажнена кърпа или изстудяващи се през нощта. По-късно открили, че разтворени в течност, някои соли поглъщат голямо количество топлина и започнали да ги използват за охлаждане на напитки. Първите подобия на термоизолирани шкафове, в които се поддържа температура по-ниска от тази на околната среда били дупки в стените на къщите или изкопавани в земята, покрити с дърво и пълни със сняг или лед. В дворовете на някои императори имало специален отряд (около сто човека), който се грижел за изстудяването, като се започне от яденето на трапезата и се стигне дори до мъртвото тяло на починалия владетел. През 18в. са овладени принципите на интензивното изпарение, а 19в. за първи път се появява названието „хладилник“, предложено от Томас Мур. С еволюцията на човека и технологичния бум на открития по това време се появява и нуждата от охлаждане и съхранение на продуктите. Бизнесът от експортиране на събран естествен лед от реките и езерата се развил до такава степен, че износът достигнал 25 млн. т. Първият прототип на лед генератор е представен 1862г. от Едмонд Кар под формата на машина, която произвежда по 200кг. лед на час.

Първият патентован хладилник

Шарл Тепие е френският учен, който за първи път открил свойствата за замръзване на амоняка, но не патентовал идеята и умрял в пълна мизерия и нищета. След време неговото хрумване довело до появата на нашите хладилници. През 1834г. американският изобретател Джекъб Пъркинс успява да получи първия патент за изкуствено охлаждане от създаването компенсионно устройство работещо с етер, това е първият прототип на домашни хладилници. Този модел на машината работел с ръчна помпа, която охлаждала въздуха чрез обмен между две камери. В началото на 20в. започва и постепенното масово навлизане в домакинствата.

Български принос в производството на хладилници

хладилници 3
хладилници 3 – без чупене

Първият домашен хладилен шкаф, създаден от българи се нарича „Мраз 75“ и е произвеждан между 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници в София. Първоначалните десетина екземпляра, бързо спечелили доверието на купувачите и завладели пазара. До 1962г. производството успяло да достигне цифра от шест хиляди бройки хладилници. Мраз 75 има безупречен вид на домашна мебел. Специалният механизъм на бравата му гарантира плътно затваряне на вратата и напълно изолира от външната атмосфера. Работи с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чието преимущество пред компресорния с неговата безшумност.

Предложенията за хладилници на компанията

Мисията ни е да представя на потребителя най-добрите оферти за качество на конкурентни цени съответстващи на реалния стандарт. Що се отнася за хладилниците, предлагаме такива в няколко раздела – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три енергийни класа – А+++, А++ и А+, в цветове подходящи за всяко естетическо виждане и дизайн на което и да е помещение. В електронния магазин можете удобно да контролирате ценовият диапазон, както и да профилирате търсенето само за предпочитания от вас производител или модел. Марките които предлагаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Заповядайте

В електронния магазин или в обекта на територията на град Перник, където освен хладилници, можете да намерите и всякакъв друг вид техника или обзавеждане за вашите домове и пространства .

 

BENEFIT LEVELS

 

 

Продуктът (услугата) предлага едновременно ползи от различните нива – ти ставаш по-здрав, по-красив, по-успешен и по-щастлив.

 

Например: благодарение на двойната си доза кофеин, кафето ХХХ е толкова силно, че те събужда и ти се справяш с работата си отлично. През целия ден ти си усмихнат, от теб струи радост от живота… клиентите се

хладилник-17
хладилници – най-добрите

смеят на шегите ти и всичко ти се получава. Само сега с покупката на опаковка от  г. вие дарявате  лв. за покупка на вендинг машини с безплатно кафе за задрямващите тираджии. Така още  деца ще успеят да стигнат живи и здрави за първия учебен ден. Кафе ХХХ – колко е хубаво да съм аз!

Напишете какво предлага вашия продукт за всяка от долните позиции.

 

Self-actualization

 

Разкриваш свръхсили, потенциал, за който дори и не си подозирал, че имаш (оказва се, че можеш да свириш на пиано)

 

 • Невероятните удобства, които ти предоставят закупените от Топ Маркет хладилници, те предразполагат да откриеш в себе си непознат до сега кулинарен потенциал. Започваш да поддържаш реноме на безупречен домакин, вдъхновен от новите нива на качество в твоята кухня.

Ставаш толерантен към неща, които са те дразнили

 

 • Няма ги вече проблемите със стария, развален и вечно заледяващ се хладилник. Не се притесняваш и за обикновени битови ситуации като например – леда привършва, забравил си вратата отворена, нуждаеш се от още пространство за бутилки за партито довечера или не знаеш как да регулираш температурата. Новите удобства ти дават оптималния решения на сложните ежедневни уравнения, а ти си все по-толерантен към нещата.

 

Размножаваш се – имаш повече обекти, повече деца, има повече хора с твоите идеи

хладилници-18
хладилници – за специални клиенти

 

 • Сдобивайки се с нови и подходящи за твоя бизнес хладилници или хладилни витрини от магазините на Топ Маркет, ти издигаш работните процеси на съвсем ново стъпало. Наличието на колкото се може повече студени безалкохолни в заведението ти със сигурност ще накара работата да върви по-бързо, ще улесни персонала и ще остави клиентите доволни. Напитките са студени, чувстваш се свеж и неуморен, бизнесът върви все повече, отваряш нов бар и разбира се го оборудваш с още по-добри хладилни витрини от Топ Маркет. Семейството ти се чувства сигурно, жена ти е доволна и спокойна, решавате да имате повече деца. Всички твои роднини и служители ти имат доверие, разчитат на теб и вярват в свежите ти идеи.

 

Променяш се като личност – изпитваш нови чувства, нови усещания, реагираш по нов начин в дадени ситуации

 

 • Придобиваш все повече самочувствие, а идеите ти стават все по-уверени. Постепенно се превръщаш в абсолютно уравновесена личност. Сам се изненадваш от собствената си тактичност и правилни реакции във всички ситуации.

Задоволяваш любопитството си, интересно ти е, научаваш нови неща за себе си и за света

 

–    Разбираш как повече и повече животът ти може да се развие. Виждаш нагледно реализираните си мечти, с помощта на ултрамодерните нововъведения в хладилниците на Топ Маркет, приложени в твоя дом и бизнес.

Изразяваш се чрез това – само ти можеш да го направиш така, чрез продукта се вижда какъв човек си всъщност (проличава си кой е истински маниак), с продукта си приличате по нещо (продуктът е уникален както и собственикът му)

Хладилници -12
Хладилници – безупречни
 • Наличието на страхотно изглеждащи лъскави хладилни витрини в твоят офис или в собственото ти заведение отразява твоята вътрешна същност. Не правиш компромиси с качеството, всички знаят, че си истински звяр и искаш това да си личи във всеки детайл от индивидуалността си. Всички трябва да знаят това, да усещат енергията ти на маниак по всеки един възможен начин, дори и чрез чисто новите ти хладилници.

 

Правиш нещата по своя си начин (другото поведение „не е мойто“)

 

 • Понеже бизнеса ти върви смазващо добре, можеш да си позволиш какъвто си искаш хладилник, с безброй прищевки. Знаеш, че икономията не води до добри резултати и това не е твоето поведение. Залагаш на качеството, защото това е, което ти е помагало в развитието до сега.

 

Променяш света, града си и живота си

 

 • С новите по-икономични хладилници на Топ Маркет, спестяваш токово потребление всеки ден. Чувстваш се отговорен и една идея по-загрижен за бъдещето на планетата и пестенето на ресурси. Изграждаш реноме на безупречен търговец в твоя град, а колкото по-уважаван си, толкова по-блестящо върви и
  Хладилници -11
  Хладилници – безупречни

  личният ти живот.

 

Правиш нещата не заради изгодата, а защото трябва да бъдат направени

 

 • Още в началото на своя бизнес си разбрал, че има и по-важни неща от личната изгода, които се наричат – лоялност, добро име и поведение, точни приятели и правилни връзки. И днес продължаваш да правиш нещата неуморно в същия дух. Покупката на правилни хладилници е инвестиция в бъдещето, която се отблагодарява с години.

 

Създаваш, твориш нови неща, които не са били правени досега

 

 • Приемаш все по-често гости у дома, вдъхновен от възможностите на новия си хладилник. Отдаваш се на ново кулинарно творчество, а притежавайки лед генератор си винаги готов да забъркваш коктейли. Вдъхновението от новите хладилни устройства, закупени от Топ Маркет осенява и твоят бизнес. Поръчваш нови стоки, които биха стояли в тях прекрасно. Измисляш ново, по-голямо меню в заведението, отговарящо на размерите и качеството на хладилниците.

 

Осъществяваш мечтите си

 

 • Вече не се съмняваш в нищо и знаеш че ти си на ход. Мечтите ти стават все по-смели и все по-реални. А топ хладилниците са неизменна част от успешната ти визия, както и предпоставка за още по-големи успехи.

 

Social  – Responsibility

 

Хладилници -10
Хладилници – красиви

Ти си еко, грижиш се за природата

 • Не продаваш никакви пластмасови опаковки, защото имаш достатъчно добри и красиви хладилници, в които да съхраняваш стъклени бутилки. С новите класове А+ и А++, с възможно най-висока енергийна ефективност, имаш по-нисък разход на ток. По този начин вредиш на природата максимално малко.

Правиш дарения

 

 • Като успешен бизнесмен, не пропускаш да подпомогнеш училището на децата си и подобрението му с по-нови технологии. Не пропускаш възможността да зарадваш по нуждаещите се от теб и с храната, която остава в заведението ти и за щастие имаш къде да съхраняваш.

 

Помагаш на другите, учиш ги, даваш им пример

 

 • Поведението ти е толкова зряло и хуманно, че за всичките ти служители си най-големия пич. Децата ти искат да приличат по всичко на теб, ти си техния герой с безупречен дом идеален бизнес.

 

Чрез продукта можеш да наградиш или похвалиш някого, което да му донесе радост

 

 • Чрез покупката на нов хладилник, със сигурност, ще направиш жена си по-горда и отдадена домакиня. А хората, които работят за теб ще бъдат със съвсем друго самочувствие и отношение към своята работа.

 

Нещата стават по-справедливи за другите (за независимите производители, за служителите ти, за съпруга ти)

 

 • С новите хладилници, ежедневието става все по-лесно. Домакинската работа на жена ти олеква, а служителите действат много по-свободно, заради новите удобства.

 

Чрез покупката или употребата на продукта ти следваш принципите си

Хладилници -9
Хладилници – купуте сега
 • Неотменно следваш принципите си за качество, заложени в основите на твоя бизнес и личностно развитие.

 

Защитаваш по-висока социална, национална, общочовешка кауза

 

 • Можеш да си позволиш да влагаш средства в благотворителност и образование. Работата ти върви толкова добре, че служителите ти също са успешни личности и ти си причината за тяхното израстване.

 

Social  – Self-esteem

 

Най-добрите имат най-доброто

 

 • За да черпиш енергия всеки ден и да защитаваш безупречната си репутация се нуждаеш от най-новите иновации на най-високо качество за своята работа и дом.

 

Защитаваш достойнството си

 

 • За да утвърждаваш себе си като личност трябва да си ти във всеки един аспект и най-малката подробност има значение.

 

Заслужил си си това, което си получил и постигнал

 

 • Личните ти успехи са плод на много труд и правилни решения. Затова заслужаваш да имаш и тези хладилници.

 

Харесваш си се

 

 • Влюбен си в света, който сам си си изградил. Новите хладилници са поредното твое умно предприемане. Цялата тази самоувереност се отразява страхотно на външния ти вид.

 

Гордееш се с постиженията си

Хладилници-8
Хладилници за вашият дом
 • Гордееш се с частния си бизнес – с визията, качеството и реномето на обекта си. Чувстваш се горд и от развитието на своите служители. Осигуряваш на семейството си спокойствието, което е нужно на децата – да бъдат отлични в училище и на жена си – да следва смело мечтите си.

 

Отличаваш се от другите, изразяваш идентичността си, ти си уникален, изключителен

 

 • Стандарта ти на живот вече е на съвсем друго ниво. Купувайки от новите хладилници в Топ Маркет утвърждаваш изтънчената си класа, която не всеки може да си позволи.

 

Ставаш като идолите си – и ти вече имаш тяхното поведение

 

 • Поглеждайки се в огледало ти виждаш в себе си олицетворение на твоите любими идоли от детството (актьори, музиканти). Усещайки вкуса на успеха, неусетно си придобил тяхното поведение и маниери.

 

Social  – Success

 

 

Уважават те, получаваш титла, символи на признание

 

 • Всички са ти признателни, за това което си, за приповдигнатото ти излъчване и страхотната емоция, която придаваш на хората около теб ежедневно. Получаваш награда за най-добър шеф. Заведението или фирмата ти влизат в класация за топ най-добри места в София. Получаваш грамота за най-добър баща от децата за рождения си ден.

 

Изпреварваш другите – побеждаваш, печелиш награди, предпочитан си пред другите, ставаш №

 

 • Вече си много по-добър от собствениците на фирми, които в началото са били по-стабилни на пазара.

 

Постигаш си целите – успешен си.

хладилници-11
хладилници – за здравословна храна
 • Успехите ти са доказателство за твоята находчивост, а новите придобивки поддържат тонуса ти. Очевидно е че ти си най-успелият сред приятелите ти от детството.

 

Взимат ти интервюта, цитират те, ще влезеш в учебниците

 

 • Всичко, което казваш е вдъхновяващо. Колегите ти те цитират, медиите ти взимат интервюта, относно благотворителните ти занимания. Ако продължаваш да развиваш сферата си в същия дух, един ден ще влезеш в професионалните учебници. А всеки процес на градация се нуждае от най-добрите консумативи и съответно най-добрите електроуреди.

 

Имаш фенове, които искат да са с теб и като теб

 

 • Известен си в обществото и всички искат да бъдат като теб. Подчинените ти искат да ти бъдат приятели и не спират да говорят за теб.

 

Другите те харесват и ти се възхищават

 

 • Държиш се страхотно със всички и поради тази причина, околните те чувстват близък. За децата си нещо като супермен, понеже освен всичко необходимо им осигуряваш и нужното внимание, а и отношението на околните към теб рефлектира и върху тях.

 

Ставаш известен

 

 • С новите хладилни придобивки, работата в обекта ти върви толкова добре, че печелиш първо място в класацията за топ места в София на годината. Всички известни личности в бранша искат да посетят твоето заведение или твоят завод. Все по-често се озоваваш на едно място с хайлайфа на България.

 

Social  – Irresponsibility

хладилници - 13
хладилници – функционален

Власт – ти определяш действията на другите

 

 • Стоиш на пирамидата на своя бизнес като знаеш точно как да ръководиш всички звена, без напрежение. Естествено точно ти си този, който трябва да направи избора на хладилник.

 

Мазохизъм – Ще изстрадаш нещо, за да видят другите, че не са прави, а ти си прав

 

 • Помниш колко трудно е било в началото и не си забравил, че всичко се постига с много трудности и лишения, но и вече си разбрал добре, че всичко си заслужава.

 

Този продукт не е за всеки, не всеки може да си го позволи (да го духат бедните)

 

 • Не всеки е способен да има като твоите хладилници. Просто отиваш в Топ Маркет и се доверяваш на най-добрите предложения на консултантите, защото можеш да си го позволиш.

 

Конкурентите се страхуват от теб и страдат

 

 • Виждайки главоломното ти развитие, всички останали фирми на пазара се страхуват от теб. Когато минат покрай заведението ти/ обекта ти и видят чисто новите ти хладилници ще си дадат още по-голяма сметка за твоята недостижимост.
хладилници - 14
хладилници – дизайнерски

Другите ти завиждат

 

 • Конкурентите, враговете и приятелите ти искат да са като теб. И не заради успешния бизнес или новите ти хладилници, а заради начина, по който подхождаш към нещата, магнетизма ти и несломимия дух, който притежаваш.

 

Emotional  – Freedom

 

 

Ставаш независим от собствените си ограничения

 

 • Ти си точния човек. За теб винаги е правилното време и винаги си на точното място. Притежаваш надеждни хладилници, които ще те спасят и в най-напрегнатата ситуация в работата. А домашният ти хладилник отговаря на всяка възможна прищевка (сензорна регулация на температура, зона за плодове, отделение за вино, защита срещу спиране на тока, камерата се превръща във витрина)

 

Нещата зависят изцяло от теб и ти носиш отговорност за себе си

хладилници - 15
хладилници за всеки интериор
 • Не се притесняваш от излишни подробности, в бизнеса си разчиташ изцяло на себе си. А надеждните и качествени електроуреди ти дават необходимото спокойствие и сигурност. Не зависиш от постоянни ремонтни дейности, не се занимаваш с майстори.

 

Правиш каквото си искаш, ставаш независим и самостоятелен

 

 • Не се страхуваш да оставиш обекта си за няколко дни, защото няма опасност нещо да се развали. Бизнеса ти е напреднал до такава степен, че вече не зависиш от никой друг и не се нуждаеш от каквато и да е помощ или одобрение. Освен добър екип и хубаво семейство, имаш и качествени електроуреди, на които можеш да се довериш.

 

Казваш си каквото мислиш без да се съобразяваш

 

 • Изразяваш свободно мнение по всякакви теми и понеже си зрял, уравновесен и успешен, хората се вслушват в думите ти. Изборът ти на нови хладилници е поредното доказателство за това.

 

Освобождаваш се от забрани и задължения

 

 • Разполагайки с доверени хора и надеждни електроуреди в бизнеса, ти имаш свободата да разпределяш времето си както си искаш. Не се подчиняваш на каквито и да е стереотипи, граници, графици и схеми.

 

Emotional  – Belonging

 

 

Можеш да се погрижиш за хората около теб – на другите около теб ще им е добре (на цялото семейство)

 • Твоите служители със сигурност са един от най-квалифицирания и високо платен персонал в бранша ти, поради модерното оборудване на обекта ти и успешния бизнес. Семейството ти разполага с всичко възможно най-добро.

 

Започваш да се чувстваш част от общност

 

 • Притежавайки най-доброто кухненско оборудване за своя дом и бизнес, започваш да усещаш себе си по съвсем различен начин. Започваш да принадлежиш към обществото на успелите личности.

 

И аз съм като звездите (и аз и Стив Джобс не сме завършили университет)

 

 • Стандарта ми на живот се припокрива с този на звездите. Те също имат като моите хладилници.

 

Благодарение на продукта получаваш помощ и подкрепа

 

 • Благодарение на новите закупени от теб хладилници, жена ти готви много по-често, чисти ги, винаги изрядно и гледа към теб а още по-голямо доверие. А в работата, персонала ти се чувства и държи много по-професионално.

 

Партньори, клиенти служители, приятели стават лоялни към теб

 

 • Подхождаш по точния начин не само в избора си на хладилници, но и към хората, с които работи, естествено те ти се отблагодаряват за това като ти връщат същото отношение.
хладилници - 17
хладилници за красив дом

 

Получаваш любов, хората около теб те приемат по-добре, харесват те, чувстват те като един от тях

 

 • Осигурявайки на служителите си, нужната техника, подпомагаща и улесняваща перфектното изпълнение на работата им, ти ставаш номер едно. Поведението ти е толкова естествено, че всички те приемат като един от компанията и са готови да ти споделят всичко.

 

Ще имаш нови партньори, нови приятели, ще си намериш гадже, ще се ожениш.

 

 • Достигането на толкова високо ниво, че да притежаваш тези невероятни хладилници, кара привлекателни партньори да те забележат и да искат да работят с теб. Толкова успешен, няма как да не си магнит за гаджетата, а веднъж посетили дома ти и видели страхотната ти кухня с ултра модерен хладилник, съзнателно или не, дамите остават в твой плен.

 

Продуктът ти помага да обичаш и да изразяваш любовта си

 

 • Когато притежаваш страхотни придобивки, ти всеки ден им се радваш, което те кара още повече да обичаш себе си и съответно да разпръскаш тази любов и към света.

 

Изпитваш социален натиск да си купиш продукта – хората около теб те подтикват да го имаш и ще го вземеш заради тях

 • Достигайки определено ниво на социална класа, не можеш да си позволиш каквито и да е компромиси в качеството. А хладилниците са нещо, с което не трябва да се прави изключение, те играят съществена роля в ежедневието ти и ти се отблагодаряват с години напред.

 

Мнението ти се чува и цени от близкото ти обкръжение

 

 • Притежавайки тези хладилници, ти ставаш още по-голям авторитет за подчинените ти и още по-точен за приятелите ти.

 

Продължаваш традиция на рода, града, общността – от дедите към внуците ти

хладилници -19
хладилници бързо истудяващи

 

 • Жена ти е толкова въодушевена от новата придобивка в кухнята, че иска да имате повече деца.

 

Emotional  – Fun

 

Получаваш забавления заради продукта… ставаш ЩАСТЛИВ??

 

 • Имаш всички преимущества на топ домакин – специално помещение за вино, помещение за плодове, винаги готов лед.

Самата работа, ежедневните и скучните неща стават забавни

 

 • Работата и отношенията с колегите и подчинените ти вървят толкова леко с новите хладилници, че всеки ден е лудо забавление. Чувстваш се във вихъра, екзалтиран си.

 

Можеш да ползваш продукта и за други употреби (с проектора за презентациите можеш да гледаш и филми)

 

 • Ако не няма къде да събереш каса бира по време на съботното парти, камерата ти се трансформира в истинска хладилна витрина.

 

Ще се радваш на сексуален успех

– С твоето все по-развиващо се заведение и новите ти хладилници се чувстваш толкова неотразим, че жена ти все повече не може да ти устоява. А движейки се по улицата, привличаш вниманието на всички млади, красиви и видимо успешни дами.

Модерно е – всички го искат или го имат

 • Всички твои колеги от ранга, към който се стремиш притежават такива хладилници. Това е най-новото и модерно предложение, а ти винаги си в крак с модата.

 

Това просто е най-новото нещо!

 

 • Новите хладилници на Топ Маркет притежават просто уникални улесняващи ежедневието и работата ти функции, за които до момента дори и не си подозирал. Хладилниците за вграждане пасват идеално на новият ти кухненски интериор.

 

Научаваш нова информация и клюки

 

 • С новите хладилни витрини бизнесът ти върви толкова гладко, че всички искат да си говорят с теб, да разберат от къде си ги закупил, да ти споделят свои тайни в бранша и пикантни клюки.

 

Купуваш го и ти олеква – шопинг терапия

 

 • От толкова много време работния процес в обекта ти не върви. Свършват студените безалкохолни, а новите заредени не могат да се охладят на време, персоналът ти се сърди. А у дома мястото за кулинарните фурии на жена ти и в същото време домашната храна, която родителите ти пращат от село, никога не стига. Купуваш няколко хладилника и всичко приключва. Олеква ти.

  хладилници - 18
  хладилници – блестящи

 

Emotional  – Pleasure

 

Получаваш различни видове удоволствие

 

 • В новият ти домашен хладилник можеш да събереш всичко необходимо, без да се налага да тъпчеш и пренареждаш храната. Толкова добре запасен си със студени храни и напитки, че не се притесняваш, че ще свършат.

 

С продукта дори обикновените неща стават специални

 

 • Дори обикновените сутрини у дома, вече са още по-прекрасно сладки, с прекрасните закуски, които жена ти или мъжът ти прави, откакто имате чисто нов хладилник от Топ Маркет.

 

Емоционален контакт с (естетиката на) продукта – „не е ли готин!“

 

 • С новият side by side хладилник, интериорът в кухнята става от съвсем ново поколение. Както всичко останало, което притежаваш, изглежда достатъчно стилно и естетически подбран.

 

Rational  – Profit

 

Печелиш – клиенти, пари, ставаш богат

 

 • Новите хладилници са прекрасно допълнение към успешният ти бизнес. Работата върви все по-добре, все повече клиенти посещават заведението ти, където обслужването е бързо или магазина, където напитките са винаги студени. Трупането на печалби става все по-нарастващ процес.

 

Подобряваш – резултатите, състоянието, вида

 

 • Професионалните успехи, разбира се, се отразяват и на личното ти състояние. Чувството на неповторимост рефлектира върху самочувствието ти. Изглеждаш страхотно, чувстваш се добре.

 

 

Спестяваш време и усилия, спестяваш и пари

 

 • Покупката на нов хладилник се оказва винаги по-добър вариант от ремонта на старите и вечно развалящи се уреди. А освен парите за ремонт си спестяваш доста излишни нерви от разправии с майстори и напразни надежди, осланящи се на случайността машините да проработят. Пазарувайки в Топ Маркет, със сигурност ще направиш правилният избор и ще откриеш точно търсеното от теб. Спестяваш време от излишно чудене и обикаляне по магазините.

 

Предлагаме ти специална оферта (може да е специално за теб)

 

Възползвай се от страхотната промоция на хладилник фризер GORENJE NRKPW и GORENJE NRKPS с удължена гаранция на уреда, валидна при закупуване на уреда до г.

 

Rational  – Physical

 

Ставаш по-здрав

 

 • Консумацията на винаги прясна и свежа храна подобрява твоето здраве и се отразява положително на ежедневния ти тонус и енергия.

 

Ставаш по-силен, по-бърз, по-издръжлив, по-умен, по-здрав, по-чист (или пък средата става такава)

 

 • Със специалните отделения за плодове и зеленчуци, ценните им вещества се запазват много по-ефективно и за дълго време. Храниш се с по-качествена храна, ставаш по-здрав физически. А умните функции, за автоматична регулация на температурата, сензорна електроника, защита за достъп от деца ти спестяват излишни грижи. Свободен си да влагаш енергията си в по-важни и значими неща.

 

Ставаш по красива! Изглеждаш по-добре.

 

 • Самочувствието, което придобиваш с новите ти хладилници, се отразява страхотно и на външния ти вид. Горд си от вечерите, които организираш за приятелите си. А добрата храна освен здраве, означава и красота.

 

Rational  – Comfort

 

Продуктът ти пасва идеално, даже може да е къстъмизиран специално за теб, според конкретните ти нужди

 

 • В Топ Маркет със сигурност има предложения точно за теб. Видовете хладилници за вграждане биха паснали толкова идеално на дизайна в твоята кухня, че несъмнено ще се превърнат в частичка от душата ти.

 

Продуктът е съобразен със спецификата на ползване, удобен и ергономичен е (например специалният му дизайн улеснява хващането)

 

–  В Топ Маркет ще намерите хладилник съответстващ на всеки тип интериор, в цветове в унисон с вашето настроение.

 

Основните ти нужди са задоволени (ще си се наял и наспал) – нямаш грижи

 

 • Не се тревожиш че храната ще се развали, винаги имаш достатъчно студени напитки и готов лед. Не се притесняваш и за бизнеса ти, понеже си купил за обектите ти чисто нови хладилници. Живееш спокойно и здравословно, спиш добре, имаш апетит, а благодарение на Fresh zone отделението, разполагаш с винаги свежи плодове, които запазват ценните си вещества.

 

Ще можеш да си мързелуваш

 

 • Можеш да се отпуснеш, да си вземеш студена бира от хладилника и да седнеш пред телевизора в хола. С новите хладилници в твоят дом и бизнес, знаеш че всичко е наред.

 

Получаваш допълнителни грижи благодарение на продукта (например – допълнително обслужване)

 

 • Екстрите които можеш да получиш са много и различни, според вида на хладилника. Например автоматично замразяване и размразяване, функция за интензивно охлаждане, време за съхранение при спиране на тока между – часа, копче за бързо замразяване, LED осветление, сигнал при отворена врата.

 

Получаваш допълнителни удобства, по-добра атмосфера

 

 • С някои модели можеш сам да избираш от коя страна да бъде поставена вратата, според обстановката в собствената ти кухня.

 

 

Всичко става по-просто, по-бързо, не се налага да мислиш

 

 • В собственото ти заведение работата върви без напрежение. С новите огромни и бързо охлаждащи хладилни витрини, винаги разполагаш с достатъчно студени и пресни продукти.

 

Rational  – Security

 

Ползвали са го много доволни клиенти (тестимониъли)

 

 • Чуваш от надеждни приятели, познати добри коментари за хладилниците от Топ Маркет. Проучил си нещата и знаеш че твои идоли в бизнеса също го използват.

 

Предлага се и гаранция

 

 • Закупуването на хладилник е доста важна и ключова стъпка. Точно заради това гаранцията, която се дава варира около години.

 

Резултатът от ползването на продукта е предвидим – факти и статистики

 

хладилници - 16
хладилници за студена храна

 

 • Доверявайки се на компетентното мнение на консултантите на Топ Маркет и избирайки надеждни марки, със сигурност знаеш, че те очакват дълго години безпроблемно ползване.

 

Животът става по-сигурен благодарение на продукта, запазва се идеалното статукво, не ти навлизат в територията

 

 • В работата и у дома нямаш повече никакви проблеми свързани с хладилниците. Не се налага да викаш майстори, да си уговаряш срещи с тях, да ги чакаш, да купуваш скъпи части или да помагаш на персонала си, когато имат нужда от помощ, поради липсата на изрядни хладилници. У дома всеки се справя идеално с хладилника, без нужда от помощ за каквото и да е и без да ти мрънкат на главата.

 

Survival

 

Какви бъдещи проблеми би имал ако не използваш продукта

 

 • Няма смисъл да продължаваш да се опитваш да закрепиш и закърпиш неизправностите на твоите стари хладилници. Хвърляш излишни пари на вятъра, надяваш се случайността, собствените ти служители започват да губят търпение. Сам знаеш, че видът на твоите уреди е вече стар и износен, технологиите се нуждаят от постоянно обновяване, както в дома, така и в бизнеса.

 

От какви страхове и притеснения ще се избавиш

 

 • Освобождаваш се от толкова много притеснения – дали ще има достатъчно студени продукти, точно когато потрябват в заведението ти, не се притесняваш, че някой от твоите служители ще звънне и ти ще трябва незабавно да тръгнеш, за да поправяш развалилия се хладилник, не се притесняваш от спиране на тока. У дома не се тревожиш, че няма да успееш да посрещнеш гостите си точно както си го представяш.

 

Какви настоящи проблеми решава продуктът – как оздравяваш, или оцеляваш благодарение на него

 

 • Купувайки хладилник днес ти осигуряваш на себе си поне години гарантирана сигурност в това отношение. Благодарение на правилният избор се лишаваш от излишни притеснения, а консумирайки винаги свежа и прясна храна поддържаш тонуса и здравето си.

 

Product  – Function

 

Каква е материалната промяна, която донася продуктът (например кофеинът в кафето ти вкарва повече кръв във мозъка)

 

 • Възможността винаги да можеш да получиш студени напитки, свежи плодове и зеленчуци, достатъчно количество лед или правилно охладено вино те поддържа във възможно най-свежата ти форма. Чувстваш се на ниво. Мотивиран си.

 

Как работи продуктът, как точно се използва

 

 • Работата на хладилника се дължи на метода на течностно изпаряване, което осигурява абсорбирането на топлината. Изпаряването става бързо на принципа на компресията, парите се разпространяват и изискват кинетична енергия. Набавят си я лесно от най-близкото тяло, в което са поставени и изстиват.

 

Product  – Quality

 

С какво продуктът е по-различен от конкурентите, с какво е по-добър, с какво е най-добрият в категорията си (това е мерцедесът на шпаклите)

 

 • Топ Маркет предоставят широк избор на доказани марки в различни ценови категории. Онлайн магазинът предоставя възможност за профилирано търсене с помощта на множество филтри. Така ще откриете точно търсеният от вас хладилник с минимални усилия само чрез няколко клика с мишката.
хладилници - 20
хладилници за вашата кухня

Какво е основното силно качество на продукта – издръжлив, доказан, бърз, сигурен, натурален, като домашен е, (бисквити специално разработени за топене в мляко) и т.н.

 

 • Различните модели хладилници разполагат с различни характеристики. Всички те обаче са доказано надеждни и с дълготрайна гаранция.

 

Product  – Feature

 

С какво продуктът е иновативен

 

 • Новото поколение хладилници са способни да задоволят всички ваши капризи, за които дори до сега не сте подозирали. Хладилниците за вграждане вече притежават класически вид на естетически издържана мебел, с функцията Ista View можете винаги да надникнете в света на вашия хладилник, при затворени врати, без това да загрозява кухнята ви. Икономията на енергия достига до % при марката

 

Какво любопитно има в историята зад продукта – как и от кого е измислен

 

 • Най-първичната идея за по-дълго и качествено съхранение на продукти била чрез съдове с вода, оставени на ветровито място, обгърнати с навлажнена кърпа или изстудяващи се през нощта. По-късно открили, че разтворени в течност, някои соли поглъщат голямо количество топлина и започнали да ги използват за охлаждане на напитки. Първите подобия на термоизолирани шкафове, в които се поддържа температура по-ниска от тази на околната среда били дупки в стените на къщите или изкопавани в земята, покрити с дърво и пълни със сняг или лед.

 

Къде, от кого при какви условия е произведен продуктът

 

 • Продаваните в Топ Маркет хладилници са произведени от топ марките: BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL, AEG, MIDEA, PROLUX

 

По каква технология е изработен самият продукт

 

 • Според начина на охлаждане могат да бъдат компресорни хладилници или абсорбционни хладилници.

 

От какви материали е направен продуктът (или опаковката му)

 

 • Работното вещество може да бъде амоняк, фреон, въглероден диоксид, хелий и други охлаждащи елементи.

 

По каква технология работи продуктът – защо наистина прави това, което обещава.

 

 • Охлаждането е резултат от изпарението. Студът в уреда се получава отвътре – това е топлината, която е извлечена от продуктите съхранявани в него и разпръсната към външната околна среда. Всичко това обяснява защо гърба на хладилника е винаги топъл.

Какво точно прави продуктът

хладилници - 21
хладилници – големи и удобни
 • Хладилникът е пръв помощник в бита и ежедневието на всеки човек. Освен в бита е основен фактор и в много сфери на бизнеса и производството, без който те не биха били възможни.

 

Какво представлява продуктът

 

 • Хладилникът е термоизолиращ шкаф, който поддържа температура по-ниска от тази на околната среда. В него се поставят хранителни и други вещества, с цел запазване на тяхната свежест максимално дълго.

Как са устроени нашите хладилници
Какви видове съществуват днес
Най-подходящото място за избор на хладилници
Любопитната история
Първият патентован хладилник
Български принос в производството на хладилници
Предложенията за хладилници на компанията
Заповядайте

 

Rational  – Comfort

Rational  – Physical

Rational  – Profit
Emotional  – Belonging

Emotional  – Freedom

Self-actualization

Social  – Responsibility

Social  – Self-esteem

Social  – Success

Social  – Irresponsibility

Emotional  – Fun

Emotional  – Pleasure

Rational  – Security

Survival

Product  – Function

Product  – Quality

Product  – Feature