Агенции за недвижими имоти

Най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света

 

Основана през 1973 г. фирмата се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 100 000 агенти на недвижими имоти в повече от 100 страни. Днес ние сме един от най-известните брандове и мрежа от агенции на недвижими имоти в Европа и в цял свят.

 

Агенции за недвижими имоти-2
Агенции за недвижими имоти

Рецептата за успех е фокусът върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. Като предоставя на собствениците на агенции за недвижими имоти най-добрите инструменти, ценна подкрепа и възможности за образование, осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в областта на всички наши клиенти. Още повече както клиентите, така и агентите извличат полза от отличната международна мрежа и съвместната работа между офисите, което улеснява закупуването и продажбата на имоти в международен мащаб.

 

Всичко започнало като една мечта и план върху лист хартия

 

Всичко започва през 1973 г., когато основателите Дейв и Гейл Линигер въвеждат концепцията за Максимум в недвижимите имоти и революционизират пазара на имущество и начина на работа на агенциите за недвижими имоти. Идеята била проста: да се привлекат най-добрите агенти на недвижими имоти, като им се предоставят най-различни конкурентни предимства и всичко това под бранда ни. Най-добрите за агента планове за подялба на комисионните, уникална система за обучение и най-модерна технология, били нещата, които помогнали да получим летящ старт. От самото си начало идеята се доказала като много успешна и получила възможност да се разгърне в обширна международна мрежа от агенции за недвижими имоти и професионалисти в предлагането на имущество.

 

Семеен бизнес изкачва Компанията до номер едно в Европа

 

През 1995 г. Уолтър Шнайдър и Франк Полцлър докарват балона в Европа, като учредяват европейската централа в Цуг, Швейцария и във Виена, Австрия. Те били движещата сила зад разрастването на мрежата от агенции за недвижими имоти на пазара в Канада през 1980г., а 15 години по-късно и в Европа.

Агенции за недвижими имоти-1
Агенции за недвижими имоти

Днес техният семеен бизнес представлява 30% в цял свят. Роден в семейството на пионери в сферата на недвижимите имоти Майкъл Полцлър поема длъжността на Изпълнителен директор в Европа. Като следва изпитаната система и я допълва със своя предприемачески дух и визия, мрежата от агенции за недвижими имоти в Европа се разраства до повече от 14 000 агенти, които работят в повече от 32 страни на целия континент.

 

Най-продуктивните и иновативни професионалисти в индустрията на недвижимите имоти

 

Харизматичното лидерство на Майкъл Полцлър прокарва пътя за непрекъснат растеж и неговата визия за промяна в начина по който се продават недвижими имоти в Европа. Ние сме поддръжник на професионализиране на индустрията чрез съвместна работа между агентите за недвижими имоти и иновациите.

 

Мрежата от агенции за недвижими имоти

 

Всички агенциите за недвижими имоти в мрежата ни могат да ви гарантират сигурността и спокойствието, от

Агенции за недвижими имоти-3
Агенции за недвижими имоти

което се нуждаете. Ние ви предлагаме професионални услуги, независимо дали си говорим за покупко-продажба или отдаване под наем. Всеки екип на агенциите за недвижими имоти от мрежата ни, независимо от държавата, в която се намират, може да ви предложи близо 45-годишният опит на компанията.

Още от създаването ни, фирмата има за цел качественото подобряване на обслужването в сферата на недвижимите имоти. В момента, всички агенции за недвижими имоти в мрежата работят с най-добрите агенти на недвижими имоти по света и предоставяме на всички наши клиенти висококачествено обслужване в над 90 държави!

Ние от мрежата от агенции за недвижими имоти знаем, че всеки човек мечтае за собствен дом и вярваме, че

Агенции за недвижими имоти-6
Агенции за недвижими имоти

заслужава да го има. За постигането на тази цел всеки има нужда от професионални съвети и помощ, които да помагат в процеса. Всеки екип от мрежата агенции за недвижими имоти може да ви гарантира това и да ви

помогне в постигането на желаната от вас мечта! Доверете се на нашите специалисти и агенти на недвижими имоти в предприемането на голямата крачка – нов дом!

 

Но защо изобщо имате нужда от агенции за недвижими имоти за вашите сделки?

Мрежата от агенции за недвижими имоти играят ролята на посредник между двете страни в сделката с недвижими имоти, като подпомагат организирането на процеса, както и набавянето на различни нужни документи. Сигурните и доказани агенции за недвижими имоти, работят с екипи от квалифицирани специалисти в различни области, сред които спадат и лицензирани адвокати, които могат да гарантират сигурност и юридическа обезпеченост що се отнася до сделки с недвижимо имущество.

Агенции за недвижими имоти-4
Агенции за недвижими имоти

Все по-голям е процентът на хората, които се доверяват на услугите на мрежата от агенции за недвижими имоти за управлението на тяхното имущество или за извършването на покупко-продажба. Именно затова, всички агенциите за недвижими имоти от нашата мрежа разполагат с богата информация за състоянието на пазара, условията за купуване и продаване, различни предложения в желани градове и области и много други. Нашите експерти от цялата мрежа агенции за недвижими имоти могат да ви дадат реална оценка на вашето имущество, взимайки под внимание различни критерии, като неговото състояние, разположение, строителство, обзавеждане и още много други. Основната задача на нашите агенти и мрежата от агенции за недвижими имоти е сделката за покупко-продажба на имущество да мине гладко, бързо и най-важното – успешно.

 

Ако планувате продажба на имущество или търсите своя бъдещ дом, доверете се на качеството и професионализма, което мрежата от агенции за недвижими имоти може да ви предложи. Ние ще бъдем верен партньор в усъществяването на вашите мечти!

 

Всичко започнало като една мечта и план върху лист хартия

Семеен бизнес изкачва Компанията до номер едно в Европа

Най-продуктивните и иновативни професионалисти в индустрията на недвижимите имоти

Мрежата от агенции за недвижими имоти

Но защо изобщо имате нужда от агенции за недвижими имоти за вашите сделки