Имоти Бургас

Имоти Бургас

 

Бургас, освен желана дестинация на българското Черноморие е и град, които предлага на жителите и туристите още много неща, които могат да се видят. Неколкократният носител на наградата „най-добър град за живеене в България“ е един от важните икономически и индустриални центрове в страната, като ефективно съчетава туризма с добре изградена инфраструктура, промишленост и търговия. Именно хармонията между старо и ново, почивка и работа превръща имотите в Бургас в едни от най-търсените по родното Черноморие.

имоти Бургас-1
имоти Бургас

Имотите в Бургас са търсени не само от инвеститорите и хората, които искат да развиват бизнес, но и от всички онези, които искат да живеят, работят и да се развиват в града. Независимо дали искате да си купите своя първи имот в Бургас, искате да продадете жилището си или просто търсите да наемате, агентите на недвижими имоти ще ви помогнат в начинанието, за да може процесът да мине гладко и без стрес и най-важното – да завърши с успех.

 

Разпределение на имотите в Бургас

            Жилищни имоти в Бургас

Градът предлага на местните жители и бъдещите живущи разпределение на имотите в Бургас в общо 11 района. Отличната шосейна инфраструктура предлага бързо и лесно придвижване от единия край на града до другия, като имотите в Бургас са свързани и с добре изградената и развита мрежа на градски транспорт, която достига почти 500 километра дължина. Съчетанието между добре изградена пътна мрежа и множеството места за отдих и почивка превръща имотите в Бургас в много привлекателна и добра инвестиция.

            Най-желаните квартали и имоти в Бургас

имоти Бургас-2
имоти Бургас

Сред най-желаните квартали в града, където и цените на имотите в Бургас достигат по-високи цени са Център, Лазур и Зорница. Средните стойности на квадратен метър на имотите в Бургас варират между 500 и 1200 евро. През първата половина на 2017 година се наблюдава увеличаване на цените на жилищните имоти в Бургас, като показателите задминават 25%.

Имотите в Бургас, разположени в централните части на града достигат толкова високи стойности, заради напълното застрояване на района и невъзможността за изграждане на нови жилищни сгради. Именно затова градът обръща поглед към останалите квартали и постоянно се разширява. Все по-голяма част от строителството на имоти в Бургас се концентрира в нови и не толкова застроени територии.

            Ваканционни имоти в Бургас и областта

Ваканционните имоти в Бургас са най-често тези, разположени в непосредствена близост до морския бряг, известни още като „първа линия“. Те често са предпочитани от чуждестранни инвеститори и туристи, които посещават България и имат нужда от имот в Бургас. През първата половина на 2017 година ваканционните имоти в Бургас, за разлика от жилищните, запазиха досегашните си цени на квадратен метър.

Ваканционните имоти в Бургас и областта са предпочитани от чуждестранните туристи и инвеститори не само заради степента на развитие на града и възможността за отдих, но и заради лесната връзка с града. В Бургас работи международно летище, което изпълнява полети до различни дестинации в Европа. Именно заради удобството на летището, приятните курортни селища и градчета, разположени в близост до града, и развитата инфраструктура, имотите в Бургас се превръщат в добра и изгодна инвестиция за чужденци и българи.

 

Тенденции при имотите в Бургас

имоти Бургас-3
имоти Бургас

Също както се анализират нивата и цените на жилищата в цялата страна, имотите в Бургас са основна тема на всеки няколко месеца. През последните години се наблюдава повишаване на търсенето на имоти в Бургас, като тенденциозно се увеличава и броят на новопостроените сгради в града. Само за третото тримесечие на 2017 година имотите в Бургас са нараснали като брой с почти 600 апартамента в близо 70 чисто нови сгради.

            Имоти в Бургас – ново строителство

При имотите в Бургас – ново строителство се забелязва намаляването на тухлените сгради и по-честия избор на бетонни конструкции. Подобно на тенденциите в столицата, предпочитаните жилищни имоти в Бургас са двустайните апартаменти, които представляват над половината от новопостроените жилища в града. На второ място се нареждат тристайните апартаменти, като многостайните имат изключително малко присъствие на пазара на имоти в Бургас.

            Имоти в Бургас – старо строителство

Жилищните имоти в Бургас са едни от най-добре поддържаните, като администрацията на града постоянно се опитва да ги облагородява и подобрява. Бургас е на първо място сред българските градове, в които се извършват активни дейности за саниране на многофамилните жилища по Националната програма за енергийна ефективност. От началото на дейностите за саниране на жилищните имоти в Бургас вече има 35 готови жилищни сгради, като още 200 очакват стартиране или приключване на ремонтните дейности.

Цялостното саниране и реновиране на старите жилищни сгради ги превръща не само в по-енерго ефективни за живущите, но и подобрява значително тяхното състояние и визия, което ги превръща в атрактивни имоти в Бургас.

 

Защо да изберете имоти в Бургас?

 

имоти Бургас-4
имоти Бургас

Имотите в Бургас дават широки възможности пред всеки човек, решил да пристъпи към тяхната покупка, независимо дали ще са за лично ползване или с инвестиционна цел. Определено, постоянните темпове на подобряване и развитие на града, както и възможността за развиване на бизнес и туризъм, превръща града в предпочитан за покупка на имоти в Бургас. Независимо с каква цел искате да купите имоти в Бургас, агентите на недвижими имоти ще ви помогнат в процеса. Нашите агенти са запознати с предложенията за имоти в Бургас и областта и могат да ви покажат и запознаят с най-доброто за вас предложение.

 

Управление на вашите имоти в Бургас с помощта на агент

 

Ако решите, че искате да продадете вашия имот в Бургас, ние ви съветваме да се доверите на агентите на

имоти Бургас-5
имоти Бургас

недвижими имоти. Можете лесно и ефективно да си спестите много главоболия и притеснения и да поверите вашата продажба на имоти в Бургас на нашите професионални агенти на недвижими имоти. Те не само познават пазара и могат да ви предоставят ценна и полезна информация за вашата продажба на имоти в Бургас, но и ще ви гарантират спокойствие по време на целия процес.

            Улесняване на продажбата на имоти в Бургас с агентите ни

Всички знаем, че правилният агент на недвижими имоти играе огромна роля в процеса и успешния изход на продажбата на имоти в Бургас. Именно затова ние ви препоръчваме да се доверите на дългогодишния опит на агентите на недвижими имоти. Всички те разполагат с нужните знания и опит да се погрижат за вашата продажба на имоти в Бургас, за да можете бързо и ефективно да стигнете до успешна сделка.

            Имоти в Бургас под наем

Ако имате имоти в Бургас, които искате да предложите под наем, агентите ще ви помогнат в процеса на

имоти Бургас-11
имоти Бургас

маркетирането и намирането на подходящите за вас клиенти. Ние можем да ви помогнем в предлагането на имоти в Бургас, независимо дали са жилищни, индустриални или търговски. Агентите познават добре пазара и могат да преценят най-добрата цена за наем на имоти в Бургас, която да е изгодна и за вас и да бъде подходяща и конкурентна на пазара. Поверете вашите имоти в Бургас, за да постигнете най-добрите и качествени резултати.

 

Покупка и продажба на имоти в Бургас с агентите ни

 

Ако искате да купите имоти в Бургас, ние можем да ви представим нашите ексклузивни предложения както в града, така и в областта. Ние ще бъдем ваш партньор в процеса на покупка на имоти в Бургас и ще ви съветваме и помагаме във всяка стъпка. Агентите на недвижими имоти ще ви запознаят с всички актуални, ексклузивни предложения за имоти в Бургас, които да отговарят най-добре на вашите изисквания и бюджет. Можете да бъдете сигурни, че ще откриете своя следващ дом!

имоти Бургас-6
имоти Бургас

Ако искате да продадете имоти в Бургас, ние ще ви помогнем в тяхното оценяване, маркетиране и предлагане, за да получите най-добрата сделка за вас. Ние можем да ви предоставим професионалните ни услуги във всеки детайл от процеса на продажба на имоти в Бургас и ако търсите ново жилище, да ви го предложим. Нашите агенти работят с имоти в Бургас и областта, с жилищни и ваканционни имоти за покупка, продажба или наемане.

Ако търсите или предлагате имоти в Бургас под наем, агентите ще ви помогнат в правилното им позициониране на пазара и намирането на наематели. Независимо какво желаете да предприемете, ние ще бъдем вашият доверен партньор!

Доверете се на агентите ни независимо дали търсите имоти в Бургас като инвестиция или дом за вас и вашето семейство. Никой в света не продава повече недвижими имоти!

Разпределение на имотите в Бургас

Тенденции при имотите в Бургас

Защо да изберете имоти в Бургас?

Управление на вашите имоти в Бургас с помощта на агент

Покупка и продажба на имоти в Бургас с агентите ни