Печат върху текстил

Печат върху текстил

Отпечатай мечтите си!

Нека си признаем повечето от вас, щом чуят словосъчетанието „печат върху текстил” си представят щампа върху тениска, която се отмива след второто пране. Това не само е наивно мислене, но и смешно за съвременните технологии за печата. Истината е, че тези техники за печат върху текстил промениха пазара. Чудесен е за рекламни материали и надписи. Може да се постави и на малки повърхности като колани или

Печат върху текстил-1
Печат върху текстил

дори да направите с подобен печат цяла стена. Има много видове, дисплей, флаг, стреч, двустранен флаг, сатен, тафета и други. Неизменим е вече печатът върху текстил в интериорния дизайн. Почти всяка повърхност може да се превърне в уникален и индивидуален предмет като се започне от завесите до покривките на масите с печат върху текстил.

Много често сме си мечтали любим герой или сцена от сериал или филм върху наша блуза или дори покривка у нас, но не винаги има масово производство на подобни неща. Една от най-удачните идеи да сме уникални и единствени и все пак да сме се сдобили с любимото нещо с благодарение на техниката печат върху текстил. Персонализирането на вашия продукт е една от най-добрите причини да изберете нас.

Лошото качество на определени печати води до подценяването на техниката изобщо, за съжаление има още компании, които го предлагат. За тях няма компромис, но има всичко, което клиентът желае, независимо дали това са големи постери и рекламни стелажи, повече бройки или малки и разнообразни тиражи.

Най-нови технологии гарантират, че печатът върху текстил ще издължи дълго време поради начина на работа и техниката на компанията. Но за да са сигурни, че на клиента ще му хареса поръчаното се използва HP Indigo 10r digital Press. Благодарение на тази преса се изработват мостри на момента, за да се види крайният резултат. Този метод позволява и да се създават безброй уникални дизайни с  Hp Smart Steam Mosaic. Това, за което от други места ще ви откажат, за тях ще е детска игра, защото те работят с големи кутии и опаковки, постери до 50х70 см, дор

Печат върху текстил-2
Печат върху текстил

и и с обемни POS материали или рекламни стелажи, многолистови и ландскейп каталози и брошури, книги, корици, фото албуми, папки и торбички с цели щампи. А повечето машини правят рaзмери до 1,6 метра ширина на ролката, но  с нашите услуги може да се стигат  по-големи размери до три метра.

Голямото разнообразния не e единствената причина ако сте се спрели на печат върху текстил, това е високото качество на изработка и с по-голяма продължителност и ефективност, което се подразбира идва от високото качество на печата.

Какво е печат върху стил?

Печатът върху текстил звучи прекрасно, но никога не може да сме сигурни, че ще добием цвят от оригинала. Тук също ваши правилото за мострата, при което на клиента се прави мостра с точния цвят, за да се срещнат очакванията на производителя и клиента в перфектен синхрон в печата на текстил. В миналото като във всяко ново нещо печатът върху текстил е бил нетраен и цветовете са се размивали от първоначалната представа. Но това, разбира се, се е променило и подобни притеснения трябва да останат при нетрайните печати – в миналото. Може би още се срещат печатници, които използват остарели техники, но компанията

Печат върху текстил-3
Печат върху текстил

не само не е една от тях, но и се стреми да е в крак с новото.
За тях три са основните качества за успешния печат върху текстил.  За първо можем да сметнем файла, който имате да е с висока резолюция. Второ е правилното изчисляване цветовия профил и възможните грешки, които могат да се появят при пренасянето на цветовете. И трето, но не и последно условие за качественият печат върху текстил, е да не се боите да бъдете креативни.

Ако ще поръчвате печат върху текстил, все пак трябва да знаете няколко ключови момента, които ще ви спестят куп грешки. Една от първите най-важни неща е изборът на лесни цветове, защото трябва да се има предвид, че при наслагването на тъканта, печатът може да се разминава, а дори някои наситени цветове могат да избледнеят. Трябва да се концентрирате върху крайния вариант при печата върху текстил. За  тази цел трябва да сте положили разположите правилно графиката като се съобразите с мащаба на целевата повърхност. Бъдете оригинални, разчитайте на своите идеи, които да можете да опишете точно и ясно, така гарантирате успех в продукта, който искате да създадете.
Перфектни за някое събитие да оборудвате залата с пана не само за покривките за масите и завесите, а дори и честите от интериора. Ние трудно поставяме граници. Това ги отличава от други фирми предлагащи печат върху текстил.
Ето и малко повече за компанията: тя е основата през 2003 и от тогава са изградили екипи и специалисти с

Печат върху текстил-4
Печат върху текстил

опит, които държат на креативността. Непрекъснато се развиват и не се ограничават само с вътрешната реклама и дизайн, но също така и външната реклама може да я  поверите на тази компания.

Когато употребяваме думите „високо качество” и „стандарт”, те не са голословни фирмата работи с утвърдения стандарт ISО 90012008, притежават удостоверения за разяне по контур, форматиране, лазерно изразяване и графиране на рекламни материали, както и по-обикновени услуги като ламиниране и шивашки услуги.
В момента фирмата изпълнява проект на Европейския съюз в България на стойност за срок от 14 месеца, а  безвъзмездната помощ е 100%. Клиентите им в България са страшно разнообразни от известни марки бира и храни, до козметика, дрехи и супермаркет. Всички те, повечето, от които имат филиали по цял свят, избират за своята реклама и при използването на печат върху текстил. А тях се грижат 300 квалифицирани кадри.

Не забравяйте, че печатът върху текстил трябва да се планира от рано. Това означава, че ако говорим за

Печат върху текстил-5
Печат върху текстил

хотели или офиси, то печатът трябва да се планира в самото начало, защото точно издръжливостта и ефективността на печата ще са едно от първите неща, които хващат окото и ви представят пред гостите и клиентите.
За дома може да ви струва малък проект, но не случайно е  казано, че домът на един човек е неговата крепост, той се прибира там всеки ден, отмаря, толкова радост и спомени носи това място, затова чудесната изработка, която да краси текстилните части на дома ви, трябва да са перфектни. Така и се отпечатват мечтите.

Какво е печат върху стил?

Отпечатай мечтите си!