Стелажи

Стелажи

 

Като експерти в производството на разнообразие от приложение за външна и вътрешна реклама, фирма се стреми винаги да предлага на своите клиенти пълен набор от услуги в сферата на дигиталния широкоформатен печат, с цел да популяризира вашия фирмен бранд и да направи услугите и продуктите,

Стелажи-1
Стелажи

които предлагате по-достъпни и видими за вашите клиенти. В тази връзка специалистите ни предлагат богат набор от брандирани стелажи и POP displays с уникален за вашия бизнес дизайн и визия, чрез които вашата фирма да изгради своя неповторим имидж и да се утвърди на пазара като разпознаваема марка, с цел да привличате по-бързо и достъпно нови и вече утвърдени клиенти на вашите услуги, стоки и продукти.

Стелажи

Стелажите ни се предлагат в различни разновидности и достъпен ценови диапазон и могат да бъдат изработени по ваш проект или от специалистите в сферата на графичния дизайн и дигиалния печат, спазвайки и придържайки се към най-новите и утвърдени вече стандарти в печатната реклама. Стелажите представляват мърчандайзинг тела и са един от най-важните рекламни детайли за малксимално ефективното функциониране на вашия търговски обект и популяризиране на вашата търговска марка, като съществременно правят по-достъпни за клиентите ви услугите и стоките, които предлагате. Стелажните конструкции са отличен начин за добра и ефективна  реклама, популяризация и достъпност на вашите продукти, а брандирането на стелажите налага името ви и утвърждава вашата марка, като излага идеите, целите и услугите ви по атрактивен и достъпен начин, с цел да запознае и впечатли с работата ви вашите клиенти. Стелажите и всички варианти на стелажни конструкции са неизменна част от ясната визия за рекламирането на вашата марка и начинът, по които тя ще бъде презентирана в различни тетърговски обекти, като същевременно с това се съобразява и с подходящото място, където да бъдат разположени продуктите и стоките ви, за да бъдат видими и по-достъпни за вашите клиенти.

При стелажната реклама е не по-малко важен и ефективен видът на облицовката и оформлението на визията за вашите потенциални клиенти, както и кои са активните промоции, които ще убедят вашите

Стелажи-2
Стелажи

бъдещи купувачи да ви се доверят. Като част от всяка добра реклама стелажите са задължителна и необходима част от фирменото ви представяне на пазара, а брандирането на стелажните конструкции е ключово решение, което ще ви помогне да реализирате своята търговска цел и да лансирате продуктите и услугите, които да предложите максимално успешно.

Стелажите са и изключително гъвкав начин непрекъснато да обновявате, развивате и изменяте своите идеи и да актуализирате своите промоции. POP displays стелажите на фирмата например са подходящи мърчандайзинг тела – кошчета, различни видове стелажи, брандирани рафтове и др., с които можете да презентирате по-добре вашия бизнес, търговски услуги и стоки. Те са подходящи за различни хранителни, козметични, хигиенни или други продукти, които можете да изложите на подходящо и по-видно за вашите клиенти място. POP displays стелажите са предназначени за промо зони, където можете да изложите вашите промоционални или други стоки. Дисплеите и стелажите пък, които разполагат с хедъри, са изключително подходящ начин да осведомите вашите бъдещи и потенциални клиенти, като изложите информация за предлаганите от вас стоки и продукти. За тази цел професионалистите ни могат да брандират и изработят за вас стилни и уникални стелажи, регали и рафтове, като осигуряват на своите клиенти  и възможност за платени промо зони, които да използват в полза на успеха на своя бизнес.

 

На базата на своя дългогодишен опит фирмата се стреми да осигури на своите клиенти и разнообразие от стелажи и стелажни конструкции, чрез които да утвърди тяхната фирмена марка или лого. За целта специлистите от фирмата за външна и вътрешна реклама предлага на своите клиенти разнообрзие от

Стелажи-3
Стелажи

варианти за изграждане на стелажни конструкции, които можете да монтирате на вашия собствен търговски обект и дават възможността да бъдат приспособени към нови предлагани от вас услуги, продукти или

промоционални стоки. Специалистите ни подчертават качествата на стелажните конструкции като един от най-ценните и ефективни способи да презентирате или промотирате максимално бързо и достъпно новите предложения на вашия магазин и като удобно средство да ги изложите на видно и достъпно място, където ще бъдат по-забележими за вашите клиенти. За тази цел стелажите са идеалният вариант и начин за вашия бизнес, тъй като позволяват на всеки успешен и преуспяващ търговски обект да не остави новите си стоки на заден план, а успешно да ги презентира, за да повиши продажбите на продуктите, стоките и услугите, които предлага.

 

Помощ към клиенти

 

Стелажи-4
Стелажи

Специалистите на фирмата помагат на своите клиенти и по посока на това чрез различните видове стелажни конструкции да изградят един по-стилен вид на търговския им обект и по интересен и впечатляващ начин да презентират своите продукти, услуги и фирмено лого, за да ги утвърдят, презентират и популяризират на пазара като сигурен и коректен партньор, предлагащ стоки и услуги с високо качество.

Чрез подходяща изработка и дизайн на избрания от вас вид стелажи и POP displays вие можете да вложите идеите си и да проявите креативност, за да презентирате бизнеса си качествено, ефективно и с вкус. Със стелажите и различните варианти POP displays, които можем да изработим и брандираме за вас и вашия бизнес, можете да бъдете сигурни и спокойни, че не бихте останали незабелязани от клиентите ви, а грижата към детайла от страна на специалистите ще ги накара да ви се доверят като на сигурен и коректен партньор.

С помощта ни вие можете да бъдете спокойни и сигурни, че сте осигурили на бизнеса си един сигурен съюзник в изграждането и брандирането чрез разнообразни варианти стелажи и стелажни конструкции, чрез които да популяризирате и направите достъпни за вашите клиенти продуктите и услугите, които предлагате, за да осъществите ефективно и успешно всяка ваша търговска цел и да увеличите максимало бързо продажбите на своите стоки и продукти.

Стелажи
Помощ към клиенти