Подаръци

Подаръци

 

Ние смe първата по рода си верига от магазини, която предлага на едно място книги, музикални и видео продукти, копирни услуги, продукти за офиса, както и оригинални подаръци. Голямата търговска площ на магазините, съчетана с микса и концепцията “Books, Music, Stationery” превръщат веригата в уникално за

Подаръци-1
Подаръци

България търговско начинание, интегриращо модерния дух и култура на обществото. В сайта може да намерите най-богат избор на продукти, да се информирате за всички новости и събития или просто да прекарате творчески и приятно времето си.[1]

Ако сте решили, да изберете подарък за любим човек, колега или познат, това е мястото, което ще ви вдъхнови със страхотни си идеи. За да сте сигурни, че вашият избор е правилен, нека си припомним какво всъщност представлява подаръка. Това е материалният израз (под формата на предмет) на нашето отношение към човека на когото подаряваме. То е отдаване, без да очакваме нищо в замяна и може да бъде  олицетворение на всичко това , което правим за някой друг, за да бъде той:

– щастлив

– радостен

– по-малко тъжен

Опаковката

В много страни подаръците традиционно се опаковат по определен начин. Обикновенно са придружени с поздравителна картичка, съдържаща:

– самият поздрав

– името на получателя

– името на дарителя

Ето и един интересен факт – в китайската култура подаръците с червена опаковка носят късмет.

Въпреки, че, по-евтини подаръци се подаряват на колеги, сътрудници или познати, а по-скъпи, съответно на любими и близки хора, опаковката винаги трябва да е стилна и в дух с повода за направеният подарък.

Традиционни дни, свързани с поднасяне на подаръци:

 

 • Подаръци-3
  Подаръци

  Коледа – коледните подаръци обикновено са големи, а децата ги очакват от дядо Коледа

 • Свети Валентин – най-предпочитаният подарък е шоколад
 • Нова година – в някои страни вместо на Коледа, подаръците се дават на Нова година
 • Сватба – за предпочитани са предмети от бита, като електрически домакински уреди или парични суми
 • Рожден ден – подаръците варират в зависимост от възрастта и финансовите възможности
 • Годишнина
 • Пенсиониране
 • Завършване на гимназия или университет, дипломиране – подаръкът е парти, обикновенно вечертта след официалното връчване на дипломите.

Подаръци могат да се правят и без причина. Така например учениците подаряват цветя на любимите си учители в знак на благодарност. Един съпруг може да подари скъп ювелирен предмет на съпругата си в знак на обич и признателност. Един родител може да купи подарък на децата си и да им го даде без конкретен повод[2], като например:

Kids Bottle Top

Една очарователна детска бутилка, предназначена специално за най-малките. Швейцарско качество и прецизна изработка от цяло парче висококачествен пресован алуминий. Здравословна алтернатива на пластмасовите бутилки, със специално безфталатно хипоалергенно и антибактериално вътрешно покритие. Специализираната капачка прави пиенето от тази сладурска бутилка съвсем лесно за хлапетата.

Подаръци-4
Подаръци

 

 

 

Това е мястото, което може да ви даде бързо решение за оригинален подарък. На един клик разтояние се намират разнообразни предмети, чрез които да направите някого щастлив, независимо дали това е книга, CD, луксозна химикалка, парти аксесоари или ваучер за подарък. Не е нужно да имате регистрация, за да поръчате определен продукт, а доставката се извършва напълно безплатно в рамките от 3 до 5 работни дни. Но, ако все пак търсите конкретен подарък за жена, ето едно страхотно предложение:

Голям козметичен несесер Miquelrius Rose Gold Dorado

 

Тип чантичка, без дръжка.

 

С плоска, леко трапецовидна форма и едно основно отделение, затварящо се цип. Подходящ за ежедневни дамски вещи / козметични продукти.

Подаръци-5
Подаръци

Съвременният  начин на живот е немислим без мобилните устройства. Според последни проучвания всеки втори човек притежава лаптоп, телефон и/или таблет. Именно за това от голямо значение е начина по който те се грижим за тях и как ги съхраняваме, за да ни служат по-пълноценно. Ето затова са ни нужни предпазните панели, калъфите и различните видове аксесоари. Те освен че са практични, предпазват мобилните устройства и не на последно място трябва да отговарят на вашият собствен стил – елегантни, с оригинален дизайн, който подчертава силните ви качества. Ако си задавате въпроса: „ Какъв е подходящият подарък за мъж?“, то отговорът идва непринудено – ние предлагаме голямо разнообразие от аксесоари за мобилни устройства, подходящи за мъже, на брандове като:

 • Moleskine
 • Busquets
 • Filofax
 • Clairefontaine и др. Вижте следващото стилно предложене:

 

Практичен и удобен, мултифункционален подарък –

Подаръци-6
Подаръци

черен калъф Moleskine за таблет или други мобилни устройства, тип тефтер.

Вътрешен захват на таблета с ластичета в четирите ъгълчета, които да държат таблета / устройството.

Предпазва го от надраскване, прах и удари.

Материал: външно: EVA (етилен-винил-ацетат) мек полиестерен и непромокаем материал, наподобяващ гума и винил

вътре: мек черен полиестерен плат

 

 

 

 

В днешното забързано ежедневие

всеки човек има нужда от „разпускане“ – приятни моменти споделени с близки и приятели. Компанията предлага уникалната възможност да осъществи вашите идеи за празнуване.  Ако нямате време да се справите сами, нашият екип има решение на този проблем – може да ни пишете на страницата в сайта и за кратък период ние ще организираме вашето събитие в уютна и подходяща атмосфера. За да се чувствате подготвени, може да ви предложим и всякакви парти аксесоари – от салфетките до оригинални тематични подаръци. Може да се възползвате и от нашата услуга – персонално  брандиране. Всеки един избран предмет може да бъде надписан с името на получателя или да носи определено послание.

 

 

Подходящото изображение подчертава вашата идентичност и ви показва в по-добра „светлина.“

Той е оригиналният вариант за подарък.

Време само за вас

Ако ви се иска да избягате от напрежението в работата, да заглушите шума от минаващите коли, да не

Подаръци-7
Подаръци

чувате безмислени разговори от непознати, изберете Music Box.  Това е мястото което ще ви пренесе във чудният свят на музиката. Психолози твърдят, че след трийстата минута, слушането на любими песни не само успокоява, но и презарежда организма с нови порции енергия, необходими за регулиране функциите на  човешкият мозък, а от там се подобрява и кръвообръщението, както и общият тонус на организма. С богатият избор от над 10 000 заглавия, може да си направите най-емоционалния подарък, който заслужавате.

Всичко това прави веригата магазини привлекателно място за хора от всички генерации. Ние притежаваме успешен и доказан бизнес модел. Нашата концепция развиваме от 2004 г. и събираме на едно място книги, музика, луксозни продукти и подаръци. С нас вие получавате възможността за приятни изживявания, успешени избори и вдъхновяващи идеи.

[2] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA

 

Опаковката

Традиционни дни, свързани с поднасяне на подаръци

Kids Bottle Top

Голям козметичен несесер Miquelrius Rose Gold Dorado

Време само за вас