Подаръци за деца

Подаръци за деца

 

Подаръци за деца-1
Подаръци за деца

Продуктите ни са подходящи за подаръци за деца за различни поводи: Рожден ден, Коледа, имен ден, завършване на детска градина, деня на детето и други.  Понякога не е нужно да има специален повод. Предлаганите от нас подаръци за деца са термоси и бутилки, настолни игри,  несесери, пъзели и плюшени играчки. Цените, на които могат да бъдат закупени са различни. Предлагаме подаръци за децата на по-достъпни цени, като това не се отразява на качеството им.

 

История на подаръците за деца

 

Една от най-старите традиции е подаряването на подаръци. Началото е сложено още с развитието на човечеството. Още тогава подаряването на подаръци е било символ на любов.

Най-честият избор за подаръци за деца са именно играчките. Така че не можем да отбележим, че те поставят началото си още в Древността.  През този период сред най-често срещаните подаръци за деца са били кора от дърво, интересно оформен камък и общо взето всичко, намерено сред природата.  В Древна Гърция и Древен Египет сред най-често срещаните подаръци за деца са били лъкове, стрели, кукли от восък, камък, керамика и теракот, механични пъзели и др.

 

Предимствата на нашите подаръци за деца

Подаръци за деца-5
Подаръци за деца

Нашите подаръци за деца са най-добрият избор за родителите. Десетки хора ни се доверяват всеки ден при избора на подходящите артикули. Нашите подаръци за деца ще задоволят и най-капризните. Подбрали сме ги както за момчета, така и за момичета във всяка една възраст от няколко месеца до 14 г. Нашите подаръци за деца се отличават с гаранция за качество и уникални дизайни, които не могат да се намерят в други сайтове или физически магазини.

 

Защо да изберете нас при избора на подаръци за децата?

Нашите подаръци за деца ще задоволят и най-капризните малчугани. Онлайн поръчката на подаръци за децата ще спести време на родителите им. Те са твърде заети в ежедневието, за да обикалят по магазините в търсене на идеалните подаръци за децата им. Клиентите са изключително доволни от качеството на играчките и обслужването. Много често споделят колко щастливи са децата им, благодарение на нас.

Различните клиенти и подходящите подаръци за децата

Нашите клиенти са родителите, купуващи подаръци за децата си. Можем да разделим малчуганите на три категории: бебета, деца от- 2-6 г. и деца от 7-14 г.

Нашите подаръци са предимно ориентирани към втората и третата група. Но за най-малките, подходящите

Подаръци за деца-2
Подаръци за деца

подаръци са плюшени играчки и детски книжки с приказки.

Подаръците за деца от втората група отново могат да са детски книжки с приказки или за оцветяване, плюшени играчки и пъзели.

Подаръците за деца от третата група деца са конструктори, пъзели, термоси и бутилки, несесери, настолни игри и различни видове макети на самолети или сгради.

 

Отзиви от клиенти

Клиентите ни и тяхното мнение и преживяване са важни за нас. Предоставили сме им възможност да го изразят, да дадат препоръки относно сайта, поръчката, подаръците за деца и доставката в специална графа, както и в социалните мрежи, на лично съобщение и на имейл. Стараем се да отговаряме на всеки един от тях и да помагаме с решаването на техните проблеми.

А нашите клиенти предоставят обратна връзка постоянно. Тя ни помага да станем по-добри професионалисти.

Нашите клиенти са доволни от цялостното обслужване.  Доволни са от качеството на подаръците за деца, които предлагаме. Доволни са и от бързата доставка и от добрите цени.

Известните личности, които залагат на нас при избора на подаръци за децата им са Мария Игнатова, блогърката Теодора Миланова, Юлиян Вергов и много други.

 

Критерии при избор на подаръци за деца от сайт

Един от основните фактори при избор на онлайн магазин е неговата легитимност – дали продава качествени стоки и  дали подаръците за деца са безопасни. Един от начините това да се провери е като се потърсят мнения в социалните мрежи или да се видят рейтингите на избраните от вас подаръци за децата.

 

Често задавани въпроси

Кои са най-подходящите подаръци за деца под 2 г.?

Подаръци за деца-3
Подаръци за деца

Винаги при избора на подаръци за деца трябва да се обръща внимание на безопасността. Особено, когато става дума за най-малките. Най-подходящите подаръци за децата са плюшени играчки, които мяукат или издават други подобни звуци, шарени и пеещи животинки.

 

Мога ли да върна подаръците за децата и да го заменя за друг?

Разбира се, че предлагаме тази услуга. Имате право да върнете подаръка в рамките на 14 дни. Може да възстановим парите и да изберете друг подарък за детето ви.

 

Нашите постижения

Вече повече от 13 г. родителите ни се доверяват при избора на подаръците за децата им. Веригата ни се състои от онлайн книжарници и 11 физически магазини в София, Пловдив, Бургас и Варна.

Едно от най-големите ни постижения е отварянето на онлайн магазин в платформата за електронна търговия Amazon. От стъпването ни на нея до сега магазинът е посетен от над 2 милиона българи от цял свят. Предлаганите от над стоки са над 1500 – подаръци за деца, книги, CD, DVD, детски играчки, сувенири и други.

 

Call-to-action цел

Подаръци за деца-4
Подаръци за деца

След прочитане на описанието, желаем нашите клиенти да се запознаят с подаръците за деца, които предлагаме. Да са наясно защо ние сме правилния избор за тях.  Да се запознаят с критериите за избор на подаръци за деца и кои са най-подходящите продукти за различните групи. Съответно да подберат най-подходящия подарък за детето си.  Да попълнят формата за регистрация и да започнат да ни следят в социалните мрежи. Да споделят мнението си и да ни препоръчат на роднини и приятели.

История на подаръците за деца

Предимствата на нашите подаръци за деца

Защо да изберете нас при избора на подаръци за децата?

Различните клиенти и подходящите подаръци за децата

Отзиви от клиенти

Критерии при избор на подаръци за деца от сайт

Често задавани въпроси

Нашите постижения

Call-to-action цел