Подаръци технология

Подаръци

 

Нашите продукти са подходящи за подарък за различни поводи: рожден ден, Коледа, Св. Валентин, имен ден, сватба, годишнини и др. Предлагаме голямо разнообразия от тефтери и органайзери, портфейли,

Подаръци-9
Подаръци

ключодържатели, термоси и бутилки, картички, луксозни пишещи средства, чанти за лаптоп, швейцарски ножчета, настолни игри и др.

Продуктите ни се предлагат в различни ценови равнища. Предлагаме и подаръци, които са на по-достъпни цени без това да се отразява на тяхното качество. В каталога ни може да бъдат намерени по-луксозни подаръци.

 

История на подаръците

Подаряването на подаръци е една от най-старите традиции в света. Датира още от самото развитие на човечеството. За пещерните хора подаряването на подаръци е било нещо обичайно, символ на любов и привързаност. За лидерите на кланове, размяната на подаръци е било символ на техния статус.

Подаряването на подаръци е практика, съществуваща много преди напредването на цивилизациите – необичайно оформен камък, зъб, кора от дърво или нещо друго, намерено в природата.

 

Предимствата на нашите подаръци

 

Подаръци-10
Подаръци

Пазарът предлага огромно разнообразие подаръци. Нашите предложения задоволяват дори и най-капризните. Подбрали сме подаръци както за нея, така и за него.

Нашите подаръци се отличават с гаранция за качество. Предлагат се в уникални дизайни, които няма да видите никъде другаде. Подбрали сме подаръци, които са стилни и допълват всяка визия или хоби.

 

Технология на изработване на подаръците

Много от нашите подаръци – тефтери, органайзери, картички са направени от рециклирана хартия. В момента са много актуални за подарък еко чашите ни от бамбук. Те са биоразградими, направени от естествени бамбукови влакна и задържат топлината повече от порцелановата чаша.

 

Защо да изберете нас?

Нашите продукти задоволяват нуждите на клиентите. Те са идеалните подаръци за редица поводи. Също така са много полезни в ежедневието – тефтерите, органайзерите и швейцарските ножчета, например.

Подаръци-3
Подаръци

Клиентите са изключително доволни, когато получат подаръците си. Веднага оценяват услугата и пишат своето мнение в социалните ни мрежи. Обратната връзка е от голяма значение за нас.

Избирайки нас, клиентът ще спести време. Вместо да обикаля по книжарниците, може да зададе критериите за търсене и да открие идеалните подаръци за специалните поводи. След получаване на пратката нашите клиенти се чувстват удовлетворени и очаровани. Ние се превръщаме в избора, на който може да се доверят винаги при избора на подаръци. Няма да останат разочаровани нито от качеството, нито от обслужването. Нашите подаръци – еко ориентирани или луксозни и стилни, будят възхищение у околните. И тяхното желание да се зарадват себе си или близките с такъв тип подаръци.

 

Различните клиенти и подходящите подаръци за тях

Нашите клиенти се разделят в няколко категории: деца, жени и мъже. Предлаганите от нас подаръци задоволяват нуждите на всяка една от категориите клиенти. За децата предлагаме настолни игри, чанти, плюшени играчки и др. За жените сме подбрали тефтери и органайзери, стилни пишещи средства. Идеалните подаръци за мъжете са чанти за лаптоп, портфейли, швейцарски ножчета, запалки, пишещи средства, тефтери и календари.

 

Отзиви от клиенти

Нашите клиенти са доволни от персонала и цялостното обслужване. Нашата верига е предпочина от тях не само зарадо обслужването, а и заради бързата доставка и голямо разнообразие, което предлагаме.

Подаръци-2
Подаръци

Клиентите ни са доволни от интересните и различни подаръци, които могат да закупят от нас на добри цени. Възхищават се на бързото и коректно обслужване, на вниманието, което им се отделя без значение дали искат да си купят папка или подарък с по-висока стойност.

Много известни личности залагат на нас, когато става въпрос за избор на подаръци, сред тях се отличават –Мария Илиева, Графа, Поли Генова и др.

 

Критерии при избор на подаръци от сайт

Най-важното, което клиентите трябва да гледат при избора на подаръци е легитимността на сайта. Винаги трябва да проверят мнението на други потребители, както и рейтингите на продуктите. Материалите, от които са направени подаръците говорят много за качество им. Както и опаковката.

 

Често задавани въпроси

Колко е срокът на доставка на подаръците?

Направените поръчки до  15 часа се обработват в рамките на същия ден и ще бъдат при клиентите на следващия ден. А тези, направени след 15 часа се обработват на следващия ден. Поръчаните подаръци пристигат в рамките на два до пет работни дни след направената поръчка. При забавяне и проблеми уведомяване клиентите, че ще има забавяне.

 

Нужна ли е регистрация, за да се направи поръчка? Може ли това да стане по телефона или чрез социалните мрежи?

Регистрацията е задължителна. По този начин се улеснява и нашата работа, и следващите поръчки на клиентите. Тя позволява следене на пратката. И също така ние ще предоставим информация за намаления и ново зареждане на нашите подаръци.

 

 

Ако притежавам ISIC карта имам ли намаления и отстъпки на подаръците в сайта?

Всички притежатели на тези карти имат 10% отстъпка както в книжарниците, така и онлайн. Но това не важи за вече намалени стоки или билети за концерти и събития.

 

Нашите постижения

Ние сме първата верига книжарници, предлагащи канцеларски материали, книги, музикални и видео

подаръци-1
Подаръци

продукти, подаръци, копирни услуги, офис консумативи. Компанията е основана през 2004 г. През 2012 г. създадохме издателство. През 2013 г. се присъединяваме към Уницеф България, подкрепяйки програмите им свързани с образованието. През 2014 г. открихме собствен онлайн магазин в най-голямата платформа за електронна търговия – Amazon.

Към момента имаме 11 книжарници на територията на България. Те са разположени в София, Пловдив, Бургас и Варна.

Пускане на онлайн магазин

При пускането на онлайн магазина ни, реализирахме още в първите месеци оборот, какъвто всички останали книжарници реализират за същия период. Достигнахме до още повече хора. Увеличиха се продажбите на подаръци – запалки, офис консумативи, чанти за лаптоп, термоси, ножчета. Потреблението на блога ни също се увеличи.

Call-to-action – какво искаме да постигнем

Действието, което искаме нашите клиенти да предприемат е да се закупят желания от тях подарък (да попълнят формата за регистрация). Също така да препоръчат сайта ни на близки и приятели. Да споделят задоволството си от изчерпателната информация, която са получили, както и от бързата доставка на техните подаръци.

 

История на подаръците

Предимствата на нашите подаръци

Технология на изработване на подаръците

Защо да изберете нас?

Различните клиенти и подходящите подаръци за тях

Отзиви от клиенти

Критерии при избор на подаръци от сайт

Често задавани въпроси

Нашите постижения

Пускане на онлайн магазин

Call-to-action – какво искаме да постигнем