Домоуправител по поръчка професионален домоуправител

Домоуправител по поръчка

 

Значение и дейност

Разрешаването на проблемите с етажната собственост често се оказват непосилна задача за

Професионален домоуправител 1
Професионален домоуправител

домоуправителите. В случай, че ви е омръзнало от недоизказани думи, неразрешени битови спорове и от

нехайните съседи, заради които не може да се събере мнозинство за камери във входа, то ние сме решението. Компанията предоставя професионални домоуправители, които ще въведат ред и спокойствие и в най-неспокойния вход.

Различни услуги

Запознавайки се с отзивите в раздел мнения, клиентите могат да изберат измежду разнообразните услуги в пакетите, които компанията предлага. Това не е всичко! Посетителите ще могат безплатно да прочетат съвети от служители на фирмата

Чудите се как правилно да бъде управлявана вашата етажната собственост? Посетете страницата ни! Там ще ви помогнат консултантите на фирмата, занимаващи се с актуализирането на информацията.

Целта на компанията е да даде достатъчно изчерпателни данни на клиенитите, за да се осигури доверието, а по-късно и комфорта им. А ние знаем, това не е лека задача!

Посещавайки и оставяйки мнение, посетителите могат и да се запознаят с всички видове услуги, които предлагаме. Ние разделяме услугите на пълен и основен пакет.

Професионален домоуправител 2
Професионален домоуправител
  • Основният пакет е базов пакет. Там са включени административни, организационни и финансови услуги.

 

  • Пълният пакет добавя юридически и технически услуги.

При детайлно запознаване с услугите в раздела, клиентите могат да поискат специализирана реклама.

История и предназначение

Както стана ясно, дейността ни е насочена към етажната собственост и грижата за нея.

Осветлението във входа не работи? По-голяма част от собствениците не си плащат месечните таксии, като така ограничават бюджета на входа? Постоянно има недоволни от нешо собственици, а домоуправителя все по-трудно овладява положението? Ако сценарият е познат, то не се колебайте да потърсите професионална помощ. Прочете повече за дейността на фирмата. Предлагае и консултации и по телефона за специфични въпроси, в областта на администрацията финансите.

Защото професионалните домоуправители се занимават с всичко това! Компанията е първият завършен модел за управление на сгради от този тип.

Ние започваме дейността си през 2014 г. Над половината от 2000 етажни собствености ползват именно услугите на компанията ни. Потърсете мнения от нашите професионалисти. Фирмата непрекъснато усъвършенства услугата професионален домоуправител.

Начин на работа

Професионален домоуправител 3
Професионален домоуправител

Професионален домоуправител цели клиентът да бъде удовлетворен като услугите отговарят максимално на изискванията му. Отношенията са искрени и коректни като на преден план е спокойствието и сигурността на обитаващите съответната сграда. Фирмата предоставя услугата професионален домоуправител съобразно икономическото състояние в страната. Има утвърдена стратегия за управление вече години наред. Фирмата разчита на група специалисти. Всеки е компетентен в своята област и прави възможното, за да вървят добре нещата.

 

Какви проблеми решаваме

За съжаление в един вход почти винаги има недоволни съседи. Получават се конфликти от различно естество. Често виновен излиза домоуправителят. Мненията, които ще откриете съставят оферти за ремонти и предлага на живущите да изкажат мнение коя оферта им е най-изгодна. Специалистите по финансови и правни въпроси се заемат със задачи от своята област и от този момент тежките отговорности като отчети, събиране на пари за различни неща и юридическо производство срещу нередовните платци няма да притесняват живущите.

Специалистите ни консултират клиентите, как да подходят в различни ситуации, за да могат да бъдат полезни още с първата си комуникация с тях.

Какви са ползите?

Предимство е вместо един човек да носи на плещите си отговорността за различни дела, пофесионалисти в съответни области да го заместят. Предлагат се пакети, в които са включени различни услуги. Става дума за

Професионален домоуправител 4
Професионален домоуправител

правни, финансови, организационни, технически и юридически такива, както и услуги свързани с почистване на входа.

Служителите ни подхождат с професионализъм и в същото време чрез индивидуален подход спрямо изискваниятана различните клиенти.

Можете да намерите повече информация относно ‘‘мандата‘‘ на домоуправителя, назначен от нас отново във фирмата.

Към услугата „Професионален Домоуправител” може да се прибави кампанията „Приход за етажната собственост”. Така клиентите ще получават всеки месец приход за етажната собственост. Този приход могат да използват, както искат.

Прозрачността е от значение и затова всеки собственик разполага с месечни отчети за приходи и разходи във входа.

Различните клиенти

Таргетът са хора, живеещи в кооперативни жилища. Те нямат време да се занимават с отчетът на парите в касата на блока. Не всеки ще иска да поеме на гърба си проблемите на входа. Затова ефективното решение в случая е компанията ни. Атрактивни и работещи предложения за мениджиране на входа ви можете да разгледате и на сайта ни.

Отзиви от клиенти

            Мненията се отличават с позитивизъм. Хората казват, че фирмата е коректна и изпълнява в срок поставените от съседите задачи. Препоръчват  ги като професионалисти, които успяват да освободят хората от ежедневните проблеми с входа, мигновено отговарят на всякакви сигнали за аварии, държат връзка и посрещат фирми за ремонт, ако се наложи. Посещавайки нашият сайт и вие можете да оставите вашите впечатления и препоръки. Освен това, чрез нас клиентите имат възможност да задават въпроси, както и да намират решения за тях.

Какво да посъветваме клиента

 

            Клиентите е хубаво да прочетат информацията в сайта ни. Там са описани всички услуги по най-подробен начин. Така човек може да се информира обстойно. В сайта са написани телефон, адрес и имейл. Описана е дейността на фирмата и начинъ й на работа.

Често задавани въпроси

Защо сме започнали работа на даденото място?

Собствениците провеждат общо събрание и чрез законов кворум подписват договор за управление от

Професионален домоуправител 5
Професионален домоуправител

упълномощен професионален домоуправител.

 Каква е дължимата сума (това си е вечният въпрос за всичко)?

Месечната такса е взависимост от общите разходи като 5 лв. е таксата услуга. Останалото се използва за разходите на входа.

Каква е ползата от професионален домоуправител?

Професионалисти се заемат с дела, които иначе обременяват един човек.

 Как да се справя с теча от покрива и развалената крушка на етажа?

Течът на покрива може да се оправи щом извикате съответната фирма за ремонт.

По всички тези въпроси хората имат компетентни мнения и подробните отговори всеки може да прочете в раздела въпроси/отговори.

            Факти

            Фирмата обслужва повече от 25 000 домакинства и 1200 етажни собствености в София.

Потребление

            Преди фирмата да бъде създадена през 2014г., в София са функционирали 20 фирми, предлагащи сходни услуги. Три години след стъпването й на пазара, в столицата активно работят 100 компании и ги ползват над 2000 етажни собствености.

Постижения

 

При 2000 домакинства, активно ползващи  подобни услуги, пакетът „Професионален Домоуправител” работят с над половината от тях. Това е 50% повече от основната им цел. В момента фирмата се стреми към постоянно усъвършенстване. Притежаваме удостоверение за администратор на лични данни, за пълно спокойствие на клиентите. При интерес към нашия бекграунд, моля, посетете сайта ни.

Призив към действие

           

Професионален домоуправител 6
Професионален домоуправител

Помислете дали искате караници със съседите, обвинения за отчета в касата, който не излиза. За теча от покрива, който не спира, а вие нямате възможност да търсите подходяща фирма за ремонт. Ходи ли ви се по институции, за да се насладите на чакането по опашките?  Ако не искате това да бъде част от задълженията ви, то се доверете на нас. Потърсете ни, проучете и ако смятате, че ние сме решението на главоболията ви – то не се колебайте да наберете номера ни.

 

Значение и дейност

Различни услуги

Какви проблеми решаваме

Какви са ползите?

Различните клиенти

Отзиви от клиенти

Какво да посъветваме клиента

Често задавани въпроси

Потребление

Постижения

Призив към действие