Сватбена агенция

И Вие ли искате мечтаната сватба?

Сега това е възможно със сватбена агенция

Сватбена агенция 1
Сватбена агенция – река

Същност на сватбената агенция

При нас можете да откриете услуги от кетъринг и аранжор на цветя до цялостна шоу програма. Ние работим с професионалисти от най-висок клас и не правим компромис с качеството на работата си. Колегите ни могат да създадат ръчно изработени покани за Вашето събитие, както и специални подаръци за Вашите гости. Ние сме особено съсредоточени върху детайла и поставяме удовлетвореността на клиента на първо място. Вие ще разполагате с агент ангажиран изцяло с Вашето събитие и ще можете да го търсите по всяко време при възникнали въпроси.

Продукти и услуги в сватбената агенция

Cватбата е преживяване което всички ние чувстваме по различен начин. Именно поради тази причина ние предлагаме пълна гама от продукти и услуги за всеки вкус. Нашата сватбена агенция е насочена към реализирането на Вашите мечти и идеи. За нашата компания е най-важно да запомните този ден като най-хубавия в живота Ви. Можете да откриете различни ценови равнища, подходящи за всеки джоб. Предлагаме намаления при повече от 100 гости. За по-висок клас на трудност и изпълнение осигуряваме предватителни консултации и даваме различни варианти, докато достигнем до перфектния за Вас.

Първата сватбена агенция

В края на Втората Световна война започва началото на големите Американски сватби, на различни публични пространства. Преди това сватбите са били по-скоро за най-близките и роднините на двойките. През 1960-1970 можем да проследим началото на тези събития, такива каквито ги познаваме днес. Разбира се има и много вариации, като факта, че е било приемано за нормално семейството на мъжа да поеме всички разноски. Една от най-популярните сватби на всички времена е тази на принц Чарлз и принцеса Даяна, която е гледана от милиони хора.

Защо сватбена агенция?

За нашия екип от първостепенна важност е Вашата удовлетвореност. Ние създаваме приятелства и поддържаме връзка с нашите клиенти дори и след събитието. Създаваме спомени за цял живот. Работим с най- добрия фотограф в страната и гарантираме несравнимо качество. Имаме множество сертификати и награди доказващи резултатите от работата ни, като утвърден и конкурентно способен партньор на пазара.

Ние сме по-добри защото:

Сватбена агенция 2
Сватбена агенция – мечта

Нашият екип прави непрекъснати проучвания не само в България, но и на европейско ниво. Ние сме запознати с най-новите тенденции в модата и готови да приемем предизвикателствата на най-нестандартните Ви идеи. Данните показват, че 99% процента от нашите клиенти през годините са 100% удовлетворени от услугите ни.

Произход и специфики на сватбена агенция

Нашата планова организация разполага с пълна палитра от идеи, вариращи между ретро (традиционни български, европейски, американски стил) и модерни решения за Вашето перфектно сватбено преживяване. Оригиналността на идеите, на нашите професионалисти ни различава от другите агенции в бранша и ни поставя извън определената рамка. Ние се намираме в София, като всички материали които използваме са произведени в България. Разполагаме и с онлайн консултации и колеги във Варна и Велико Търново. Идеите ни са почерпени от най-добрите събития в Европа и не само.

Страхувате ли се, че сватбата Ви може да бъде провалена?

Всички знаем, че зад блясъка на вълнението младоженците крият и много страхове. Понякога е трудно да доверим нещо толкова важно като сватбата си на някой друг, но в същото време е твърде трудно да свършим всичко сами. Ето защо ние искаме да работим ръка за ръка с Вас и да бъдем на разположение при всеки възникнал въпрос и притеснение. Сватбена агенция не е една от поредните. За нас Вие сте на първо място, а ние сме готови да помислим за всичко, за да Ви осигурим нужното спокойствие. Чували сме много негавини истории през годините. Ето за това ние ще Ви осигурим позитивизъм, доверие и сигурност през цялото време, за да бъдем сигурни, че всичко ще мине „като по вода“.

Какво има нашата сватбена агенция, което другите нямат?

Сватбена агенция 3
Сватбена агенция – маса

Ние Ви спестяваме грижи. Даваме отговори на всички въпроси преди възникването им. Осигуряваме плащане на вноски без оскъпяване, защото знаем, че започването на семеен живот е свързано с много други разходи. Предлагаме Ви да се чувствате специални и да бъдете обслужвани с грижа и внимание от най-високо ниво. През годините сме получили много благодарствени писма доказващи позитивния ефект от работата и усилията ни. Вашите приятели и близки ще говорят с години за Вашата сватба, като разбира се ще Ви помогнем и да докажете на половинката си колко специална е за Вас.

Кой може да се обърне към сватбена агенция?

Ние нямаме определена таргет група. Красивата сватба е нещо което е за всеки!
Тя може да бъде в тесен кръг или включваща всички познати, приятели и членове на семейството. Едно обаче е общото между тези събития – свързването на двама влюбени в едно, нещо изключително интимно и специално!

Кой още организира сватбата си с нас?

Сватбена агенция 4
Сватбена агенция – букет

Последният ни клиент – добре познат на всички, беше нашумелият рапър Криско.
Събитието беше много тихо и конфиденциално.

Какво казват нашите клиенти:

– Маргарита, 26, Бургас – „Атмосферата беше невероятна. Сякаш си бях в къщи. Исках сватба в български традиционен стил, такава каквато баба и дядо биха харесали. Ами какво да Ви кажа… имах я на 110%!“
Можете да намерите още много отзиви от нашите младоженци на сайта ни.

Често срещани грешки

Критериите по които можете да различите некачествените продукти на сватбените агенции са много, но тук аз бих искала да Ви споделя 3, които смятам за най-важните:

-Искат Ви повече от 50% от сумата за първа вноска;
-Нямате навременни отговори на въпросите си още при началната оферта;
-Представителите нямат баджове, срещите се провеждат извън офиса на сватбената агенция.

Често задавани въпроси:

-„Коя сватбена агенция е добра? – тази която предлага добър баланс между цена и качество.
-„Всички шаферки ли трябва да са с еднакви рокли? – не мислете твърде много кое е правилно, това е Вашата сватба. Няма правилен и грешен отговор.
-„Как да запомня цялата програма?!? Струва ми се дълга, сложна и не искам да се излагам пред роднините…“ – Ние ще бъдем до Вас през цялото време. Процесът на организация е достатъчно дълъг за да бъдете наясно с всеки детайл. Също така ще имаме и репетиция, няма как да се изложите.

Статистики

Статистиките показват, че сватбена агенция e една от най-бързо напредващите в бранша. За последните 4 месеца ние отворихме още 2 офиса, като това увеличи клиентите ни с 60%. Не много сватбени агенции могат да се похвалят с това.

Тенденции

Все повече семейства решават да живеят на семейни начела. Това прави процента на сватбите по нисък в последните години, но увеличава значението им. Модните тенденции пък не спират да влияят върху иновациите които се появяват по тези събития.

Постижения

Сватбена агенция 5
Сватбена агенция – цветя

Сватбена агенция e на пазара от 8 години. Основана е от млади и креативни хора които искат да правят околните щастливи. Развитието ни е стабилно и това се дължи изцяло на нашите клиенти и колеги. Имаме осъществени повече от 220 сватби в цяла България.

Как да се свържете с нас?

Можете да заповядате на нашия сайт. Там ще намерите всички отговори на въпросите Ви. При нужда от повече детайли или поръчка не се колебайте да се свържете с наш агент на посочения телефон или имейл.

Същност на сватбената агенция
Продукти и услуги в сватбената агенция
Първата сватбена агенция
Защо сватбена агенция?
Ние сме по-добри защото:
Произход и специфики на сватбена агенция
Страхувате ли се, че сватбата Ви може да бъде провалена?
Какво има нашата сватбена агенция, което другите нямат?
Кой може да се обърне към сватбена агенция?
Кой още организира сватбата си с нас?
Какво казват нашите клиенти:
Често срещани грешки
Често задавани въпроси:
Статистики
Тенденции
Постижения
Как да се свържете с нас?