Сватбена агенция – цени

Всяко момиченце от малко си мечтае да бъде булка и да има най-прекрасната сватба. Когато дойде този момент, с него се появяват и хиляди решения, които трябва да бъдат взети относно организацияta.
За повече спокойствие и сигурност на нашите клиенти ние създадохме една модерна и различна сватбена агенция, която ще направи перфектен сватбения Ви ден.

Сватбена агенция 1
Сватбена агенция букет

Коя е нашата сватбена агенция?

Сватбена агенция преобръща представите за традиционната сватбена агенция. Ние предлагаме иновативни методи за организация, които включват индивидуален план за всеки клиент, разработен директно от нашата сватбена агенция. От кошничката с розички за шаферките до дизайна на олтара и местоположението на сватбената церемония, ние се грижим за всеки един детайл. Основната цел на нашата сватбена агенция е да се почувствате специални и да изживеете мечтаната си сватба.

Какво предлага нашата сватбена агенция?

Индивидуалният план, който ще Ви изработи нашата сватбена агенция, включва тематиката на сватбата, най-подходящото местоположение според броя на гостите и сезона, прилежащото тристепенно меню, предложение за сватбена торта от един от най-добрите сладкари в страната, консултация с дизайнер на сватбени тоалети, избор за музика на живо, подбор на булчинския букет и специален подарък от екипа на сватбена агенция.

Мост между минало и бъдеще

Нашата сватбена агенция разполага с книга на сватбените ритуали, в която можете да се запознаете с традиции от различните краища на света. Сватбена агенция организира и церемонии по стар български модел за двойки, които желаят да се докоснат до обичаите на предците ни. Предлагаме и тематични сватби за всяко едно десетилетие от миналия век. В сватбена агенция има за всекиго по нещо.

Сватбена агенция  4
сватбена агенция – залез

Алтернативата на сватбена агенция

Сватбена агенция Фирмата се отличава с това, че винаги търси пряката връзка със своите клиенти. Първоначалният етап в организацията на сватбено Ви приключение при нас е серия от разговори с консултант от нашата сватбена агенция, който да се запознае с Вашите нужди и изисквания. С тези консултации ние целим да организираме сватбата Ви така сякаш самите Вие сте го направили. Нашата сватбена агенция не работи по шаблони.

Защо нашата сватбена агенция е най-добрата?

Може би се питате с какво нашата сватбена агенция е по-добра от всяка една друга сватбена агенция на пазара? Освен личното отношение ние предоставяме нужната свобода и прескачаме собствените си граници, за да удовлетворим своите клиенти. Екипът на нашата сватбена агенция постоянно разработва нови методи за организация и търси решение за всяка една ситуация. С нас ще се почувствате на точното място.

Методът на сватбена агенция Фирмата

Нашата сватбена агенция разполага с партньори по цял свят, което ни предоставя възможност за събиране на опит и идеи от много широк спектър. За всеки един аспект от сватбения Ви ден Ви предлагаме нужната свобода за избор. В каталога ни за сватбени локации например разполагаме както с впечатляващи места в България, така и с много възможности извън страната. В определени случаи в пакетите на сватбена агенция „Фирмата“ включваме транспорт и настаняване. За изработката на сватбените тоалети работим предимно с трима дизайнери. По отношение на менюто, нашата сватбена агенция си партнира с голямо разнообразие ресторантски вериги, според предпочитанията на клиента.

Защо да се доверите на нашата сватбена агенция?

Сватбена агенция Фирмата ще Ви спести време, средства и излишни главоболия. Но освен това ще Ви предложи и незабравими изживявания. Ние ще направим Вашата сватба най-необикновения ден в живота Ви. С помощта на нашата сватбена агенция клиентите сбъдват мечтите си и то чрез едни от най-конкурентните цени на пазара. Пълното удовлетворение на клиенти ни, след използването на услугите ни, възлиза на над 95%. А освен младоженците, впечатлени остават и всички останали, присъстващи на събитието, организирано от сватбена агенция „Фирмата“. Нашата цел е да Ви направим щастливи и я изпълняваме безпрецедентно.

Какво казват за нашата сватбена агенция?

В книгата ни за отзиви можете да откриете мнението на много наши клиенти и гости на събитията, които нашата сватбена агенция е организирала. Ето някои от тях:
„Мама цял живот е мечтала да бъде булка. С помощта на сватбена агенция „Фирмата“ с братята ми успяхме да ѝ направим този прекрасен подарък“ – Росица Иванова, 28г., дъщеря, потребител на сватбена агенция „Фирмата“.
„Никога не съм вярвала, че може да бъде толкова вълшебно. Сватба в Париж, сбъднах мечтата си благодарение на сватбена агенция „Фирмата“ – Каролина Димитрова, 24г., булка, потребител на сватбена агенция Фирмата.
„Да повторим сватбата си 50 години по-късно беше неописуемо изживяване. Благодарим на сватбена агенция Фирмата за подарената емоция“ – Светослав Караджов, 78г., потребител на сватбена агенция „Фирмата“.

Сватбена агенция 2
Сватбена агенция – предложение

Статистиките за сватбена агенция „Фирмата“

С цел подобряване на качеството на услугите, които предлагаме, сватбена агенция „Фирмата“ работи с един от най-добрите социологически институти в страната. Провеждаме проучвания сред всичките ни клиенти, дори и тези, които не са одобрили предложенията ни. Потребителите са категорични и нареждат нашата сватбена агенция като най-добрата в бранша за последните две години. Добрият ни рейтинг води при нас за консултации и редица знаменитости, което е показателно за качеството на услугата ни и доверието, което се създава между нашата сватбена агенция и клиента.

Сватбена агенция Фирмата – от началото до днес

Сватбена агенция 3
Сватбена агенция – Вечна любов

Нашата сватбена агенция се появи на българския пазар през 2010 година във време на криза и икономическа нестабилност. В началото екипът ни се състоеше от шестима експерти, а днес сме вече над шейсет с големи офиси у нас и в чужбина (Франция, Германия, САЩ, Австралия и Аржентина). В последните четири години сватбена агенция „Фирмата“ участва в редица конкурси и вече можем да се похвалим с три престижни награди, за които можете да прочетете на официалния сайт на нашата сватбена агенция. За тези осем години сме организирали сватбените церемонии на над 240 двойки и продължаваме да се целим още по-високо.

Перфектният избор за важния ден
Коя е нашата сватбена агенция?
Какво предлага нашата сватбена агенция?
Мост между минало и бъдеще
Защо да се доверите на нашата сватбена агенция?
Методът на сватбена агенция Фирмата
>Защо да се доверите на нашата сватбена агенция?
Какво казват за нашата сватбена агенция?
Статистиките за сватбена агенция „Фирмата“
Сватбена агенция Фирмата – от началото до днес