Сватбена агенция – София

Сватбена агенция

 

Сватбена агенция 1
Сватбена агенция – сърце

 

За нас

 

Ние сме сватбена агенция и основната ни е цел е да създадем запомнящо се и уникално изживяване за вас – младоженците и гостите ви. Защо да наемем сватбена агенция? Всяка сватба е съвкупност от идеи, емоции и фантазии. Нека емоциите останат за вас, а сватбената ни агенция ще се погрижи за множеството задължителни детайли, за да бъде забележителен този ден – декорацията, сватбените покани, ритуалните чаши, цветята, подредбата на гостите, мястото, тортата и още много други елементи, които заедно придават уникалност на тържеството. Оставете всичко на нашата сватбена агенция, а вие се отдайте пълноценно на любовта!

За всекиго по нещо

 

Сватбена агенция 2
Сватбена агенция – кецове

Сватбената ни агенция предлага няколко варианта, които могат да задоволят и най-взискателните младоженци. Ако държите на традициите, сватбената ни агенция ще ви предложи събитие, издържано в обичаите и културата на България. „Традициите не са това, което бяха“ е вашето мото и държите сватбеният ви ден да е различен, нестандартен, щур. Не се колебайте, а изберете нас – сватбена агенция „“! Искате екзотични цветя за сватбата ви – не се притеснявайте, сватбената агенция разполага със собствена оранжерия, в която отглеждаме различни видове цветя. Винаги сте си мечтала за десетки червени рози, наредени под формата на сърце, под което сте вие и избранникът ви– изберете нашата сватбена агенция.

Интересни факти

 

Споменахме цветя. Да, в нашата сватбена агенция има безброй цветя! Нека ви разкажем малко интересни факти.
От древни времена хората вярвали, че ако булката носи букет от ароматни треви и цветя, това ще отблъсне злите духове и болестите. В древен Рим букетът бил заместен с гирлянд, носен от булката и младоженеца. Букетът символизирал новият живот и надеждата за плодовитост, а всяко цвете имало свое значение. Карамфилът символизира любовта, червената хризантема казва „Обичам те“, бялата хризантема е вярност, маргаритките – невинност, магнолията – постоянство, червената роза – страстна любов, кокичето – надежда, виолетките – вяра, лалето – привързаност. Колебаете се какви цветя да изберете за букета на булката – сватбената ни агенция е насреща!

Натурална чистота

 

Сватбената ни агенция е иноватор и в това. Безкомпромисни сме както с качеството на предлаганите от сватбената ни агенция услуги, така и с материалите, които използваме. Декорациите, които използваме са с натурални съставки и естествени багри. Сватбените ни торти се изработват по домашни рецепти, а сватбената ни агенция, разполага със специално подбрана селекция от био вина.

Какво ни отличава

 

Сред морето от предложения, сватбената ни агенция предлага несравнима уникалност. Сватбена агенция, която не е само посредник, възможно ли е въобще? Да! Нашата сватбена агенция не е посредник, а изпълнител на почти всички услуги, които предлага. Но това не е всичко! Ние –сватбена агенция , сме и производители на част от асортимента, който ще намери място на сватбеното ви тържество. Ще имате възможност да видите с очите си и да се докоснете до цялата необятна палитра от цветове и материали, които използваме в организацията на вашата сватба. Сватбената ни агенция е уникална, уверете се сами!

Уверете се сами

 

Последната неделя на всеки месец, сватбената агенция , предоставя възможност на бъдещите си клиенти, както и на всеки, който проявява интерес, да участва в организирана обиколка на сватбената ни агенция. На територията ни, освен офис помещенията, са разположени: китна оранжерия, малък сладкарски цех, домашна изба и работилничка за изделия от естествени материали. Преживяването е незабравимо, точно каквато ще бъде и вашата сватба! Сватбена агенция ви очаква!

Животът може да е лесен

 

Сватбена агенция 3
Сватбена агенция – лесен живот

Животът може да е песен, ако използвате услугите на сватбена агенция. Бихте ли могли да си представите усилията, които трябва да положите, за да създадете приказното изживяване, което изниква в съзнанието ви, само при мисълта за вашата сватба. Намиране и наемане на подходящо заведение, избиране на цветя, декорация, подаръчни сувенири за гостите, музика, фотограф и т.н., и т.н. Да не забравяме и комуникацията с некомпетентни или изнервени служители, която може да остави горчив вкус. Не си причинявайте този стрес, наемете сватбена агенция. Наемете нашата сватбена агенция!

Сватбеният ден – изживяна мечта

 

днешното забързано ежедневие, организацията на една сватба отнема време и нерви, които всеки иска да си спести. Може, ако използва сватбена агенция. Наемането на сватбена агенция не е глезотия или приумица, а ключов момент, гарантиращ спокойВствие, сигурност и незабравими преживявания. А наемането на нашата сватбена агенция, освен всичко изброено по-горе, ще ви донесе усещане за неповторимост, подсилващо се от възхитените погледи на роднини и приятели. Гарантираме ви, че на всяка годишнина, освен сладките спомени за началото на семейния ви живот, ще си припомняте с усмивка и приказката, която ние – вашата сватбена агенция, сътворихме за вас.

Младоженците

 

Mладоженците са необятна вселена от вкусове, мечти и емоции. Сватбената ни агенция с удоволствие откликва на всяко изискване, молба и желание, споменати от тях. Няма тържество, което не може да бъде подготвено, нито идея, която не може да бъде реализирана. В сватбената ни агенция идват както млади хора, опиянени от чувството, появило се за пръв път в живота им, така и зрели двойки, на които им предстои повторно да изживеят този специален момент. Сватбената ни агенция е мястото, на което представите ви за незабравимо изживяване, ще получат подкрепа и реален облик.

Нашите звездни двойки

 

Сватбена агенция 4
Сватбена агенция – папионка

Не искаме да скрием радостта си, че сватбената ни агенция е предпочитана и от редица популярни личности. Политици, музиканти, телвизионни водещи, спортисти – всички те избраха сватбената агенция , за своето тържество. Сред тях са: Росен Плевнелиев и Десислава Банова, Теодор Салпаров и Ралица Паскалева, Наско /БТР/ и Ивана, и още редица известни лица, доверили се на сватбена агенция .

Другите за нас

 

С удоволствие ще споделим поне малка част от отзивите, които щастливите двойки са оставили за сватбената ни агенция:
• Петя и Ивайло /собственици на семеен хотел/: „Никога няма да забравим първата ни среща със сватбена агенция „“. Вече бяхме обиколили няколко сватбени агенции и освен умора, в очите ни се четеше разочарование от видяното. Едва отваряйки вратата ви, осъзнахме, че това е нашето място! Какво бе удивлението ни, когато разбрахме, че част от нещата, които предлага сватбената ви агенция, са ваше собствено производство и още в този момент, може да се запознаем детайлно с изработката и приготовлението им. Останалото е история и една незабравима приказка, създадена от вълшебните ръце на всички, които работят във вашата сватбена агенция! Сватбена агенция не е обикновено място, а сбъдната мечта!“
• Албена /дизайнер/и Масимо /скулптор/: Годеникът ми държеше сватбата ни да бъде в Италия, където е роден. Знаем как е – италианците са взискателни към храната, качественото вино, цветовете. Направи компромис да обиколи с мен няколко сватбени агенции в България, за да затвърди позицията си. Не му трябваха повече от десет минути при вас, за да заяви категорично, че ще се оженим в България. Декорациите, храната, мястото, цветята – няма да ми стигне цял ден, за да изброя невороятната цветна феерия, в която се превърна сватбата ни, благодарение на сватбената ви агенция. Огромни благодарности!“
• Гергана и Орлин /лекари/: „Сватбата ни беше най-прекрасното изживяване, което сме имали. Държахме на утвърдена сватбена агенция и тържество, което да бъде сред природата, продуктите да са от естествени материали, да се отличаваме от масовката. Вашата сватбена агенция е тази, което препоръчваме на всички, решили да сключат брак.“

От все сърце

 

Няколко съвета от нашата сватбена агенция към всички млади двойки, решили да сключат брак:
• Изберете сватбена агенция, специализирана точно в организирането на сватби, а не просто парти агенция, което съчетава различни дейности
• Сватбена агенция, създадена преди няколко месеца, трудно би могла да притежава достатъчно опит, за да удовлетвори специфичните изисквания на младоженците
• Разходете се до сватбената агенция още в първите дни, а недейте да водите безкрайна кореспонденция по e-mail и телефон. Важно е да се запознаете с хората, на които смятате да се доверите, както и с очите си да видите мостри, продукти и различни аксесоари, които ви предлагат. Снимковият материал е едно, действителността, която ви очаква в сватбената агенция – друга.

Питайте – насреща сме

 

Сватбеният ден трябва да е незабравим, вълнуващ и щастлив. Най-малкият проблем или недоуточнен детайл, може да предизвика сериозни сътресения. Питайте, споделяйте, изказвайте мнението си – това е вашата сватба, ние – сватбената агенция, сме изпълнителите. Сватбената агенция е мястото, където да намерите разрешение на всички ваши колебания и отговори на въпросите си. Защо да изберем точно вас? Какво бихте ни посъветвали – пролетна или есенна сватба? Имаме различни виждания с моята половинка, трудно ни е да намерим баланс, а сватбата наближава. Бюджетът ни достатъчен ли ще е? С желание ще отговорим не само на тези, а и на всички други въпроси, които възникват в процес на организация. Сватбена агенция „ е винаги насреща!

Не се притеснявайте да изразите несъгласие

 

Както вече казахме – това е вашата сватба, ние сме вашата сватбена агенция и с радост ще ви подкрепим. Процесът по подготовката на една сватба е дълъг, има много детайли за уточнение и понякога предизвиква колебание в младоженците. Вашата незабравима сватба е основната цел за сватбената ни агенция, затова ние никога не пестим усилия, нито си позволяваме на своя глава да взимаме решения.

Малко данни

 

Още нещо, което отличава сватбената ни агенция от всички останали – имаме специален въпросник, който младоженците попълват няколко дни след събитието. В него те оценяват цялостната организация, както и отделните детайли – цветя, храна, декорации, място, сервиз, осветление /да, дори осветлението е важен елемент в една сватба/. Разполагаме със статистика за всичките години от създаването на сватбената ни агенция. С гордост може да заявим, че удовлетвореността от нашата сватбена агенция е 100%. Да, няма грешка! Сватбена агенция отличник!

Още статистика

 

Повече сватби и по-малко разводи – това сочат последните данни от националната статистика. От 2012 година, сключените бракове в България бележат ръст, а и с всяка следваща година, нарастват желаещите да узаконят връзката си. Нарастват и двойките, избрали сватбена агенция. Услугата набира все по-голяма популярност в България, което ясно показва, че хората са склонни да се доверят на сватбена агенция да организира тържеството им – нещо немислимо допреди двадесет години.

1977 щастливи семейства

 

Сватбена агенция 5
Сватбена агенция – щастливо семейство

 

Да, толкова са семействата, които се довериха на сватбената ни агенция. Вече седем години, сватбена агенция твори незабравими моменти и създава безценни спомени. Началото беше трудно. Не се впуснахме по течението да направим поредната сватбена агенция, а искахме да създадем уникален продукт, непознат до момента. Собствени изпълнители, собствено производство – амбициозно начинание, реализирано с помощта на сплотен и неуморен екип. Днес, седем години по-късно, с гордост може да заявим, че от самото ни създаване, до този момент, сватбената ни агенция държи челните позиции, непрекъснато получаваме признание – както от хората, които ни се довериха, така и от различни авторитетни източници. За пета поредна година, получаваме отличие, с което много се гордеем – „Сватбена агенция на годината“. Но не смятаме да спираме, не! В началото на следващата година, сватбена агенция „“, ще открие офис и в чужбина.

Потърсете ни още сега

 

Не се колебайте – обадете се още сега! Сватбена агенция „“ работи ежедневно, от 09:00-21:00 часа. На посочените телефони, винаги ще получите компетентно и любезно отношение, отговори на вашите въпроси и предложение за лична среща, на която подробно да ни разкажете за вашите идеи, виждания и мечти, а ние да ви покажем, защо сватбената ни агенция е без конкуренция, вече пета година. Вие заслужавате сватбеният ви ден да е незабравим, а ние – сватбена агенция , можем да го направим такъв. Изберете сватбена агенция!

За нас
За всекиго по нещо
Интересни факти
Натурална чистота
Какво ни отличава
Уверете се сами
Животът може да е лесен
Сватбеният ден – изживяна мечта
Младоженците
Нашите звездни двойки
Другите за нас
От все сърце
Питайте – насреща сме
Не се притеснявайте да изразите несъгласие
Малко данни
Още статистика
1977 щастливи семейства
Потърсете ни още сега