Сватбена торта – най-специален ден

Сватбена торта за Вашия най-специален ден

 

Ако търсите сватбена торта за Вашия най-специален ден, то ние сме Вашия правилен избор. Сладкарският ни цех се е специализирал в изработката на сватбени торти. Предлагаме богата гама от над 1000 модела сладкиша. Работим както по каталог, така и по избор на клиента. Можем да изработим за Вас, каквато пожелаете сватбена торта и да Ви помогнем да превърнете своята мечта в реалност.

Сватбена торта 1
Сватбена торта – сладкарство

 

Знаете ли, че сватбените торти за първи път са се появили в Древен Рим? От тогава до днес сладкишът се е превърнал в символ на любовта, защото сватбената торта е първото нещо, което новото семейство вкусва заедно. Тя трябва да бъде красива, запомняща се и най-вече вкусна.

Добре знаем, че организацията на тържеството не е за подценяване. Процесът на подбор на място, меню, рокля и покани е много напрегнат, но безспорно изборът на сватбената торта е най-сладкият от тях.

Ако се доверите на нашия професионализъм, ще се уверите, че използваме най-добрите продукти на пазара, като се стремим винаги да съчетаваме качеството с достъпната цена. Нашите майстори-сладкари използват само безвредни и екологично чисти продукти. Всички съставки, необходими за направата на декорацията на сватбените ни торти, са тествани в специализирана лаборатория. Изследванията доказват отсъствието на всякакви алергенни съставки в тях.

При изработката на сватбените торти спазваме всички европейски стандарти

 

Сватбена торта 2
Сватбена торта – двуетажна

Сладкарският ни цех разполага с модерна  база, а екипът, с който работим е висококвалифициран и добре обучен. При изработката на сватбените торти спазваме всички европейски стандарти.  За нас клиентът винаги има право, а волята му е закон. При избора на сватбена торта, може да се възползвате от професионализма на нашите консултанти. Те ще Ви помогнат да реализирате всеки свой замисъл. От опит знаем, че предлаганите от нас торти никога не остават незабелязани. За разлика от всички останали подобни продукти, достъпни на пазара в България, те се отличават с уникален по рода си дизайн и галещ небцето вкус.

В процеса си на работа се стремим да покажем индивидуално отношение към всеки клиент. Нашите консултанти са на Ваше разположение при избора Ви на сватбена торта. Предлагаме Ви да се възползвате от големия им опит и заедно с тях да изберете най-подходящата за Вас сватбена торта.

През годините сме работили с много влюбени двойки. Сватбената си торта от нас са избирали редица известни представители на родния елит. Сред клиентите ни са телевизионни водещи, политици, актьори и шоумени. В сайта на сладкарския ни цех, бихте могли да прочетете коментарите на нашите клиенти. Винаги отправяме апел към тях да оставят мнението си като обратна връзка за нас относно качеството на продукта и ползваната от нас услуга. За нас е важно да знаем дали сме им помогнали да сбъднат своята мечта. След еуфорията от тържеството, много семейства споделят с нас емоциите от празника си. В галерията със снимки, може да видите много кадри на сватбени торти, които са ни изпратени от нашите клиенти.

Необходимо е да отбележим, че при избора на сватбена торта, трябва да обърнете голямо внимание на съотношението между качество и цена. Сватбената Ви торта трябва да изглежда добре и да бъде вкусна. Присъствали сме на много тържества, където сватбената торта е била красива само на вид. При нас това няма как да се случи, защото държим на качеството на продукта. Сватбените ни торти са уникални по дизайн и със запомнящ се вкус. Не на последно място е редно да отбележим, че предлагаме всичко това на много достъпна цена.

Най-подходящ момент за поръчка на сватбена торта

 

Сватбена торта 3
Сватбена торта – цвете

В практиката ни често срещаме въпроси, свързани с избора на модел, вкус или най-подходящ момент за поръчка на сватбена торта. Винаги съветваме нашите клиенти първо да изберат мястото и темата на тържеството и чак след това – сватбената торта. Ефектът от сладкиша е много по-голям, ако той е съобразен с идеята на събитието. Сватбената торта може да бъде направена в какъвто цвят предпочитате и на колкото етажа желаете. В зависимост от замисъла на младоженците, то тя може да бъде декорирана с всякакви орнаменти като снимка на влюбените, цветя, или пък елемент от булчинската рокля, например.

При поръчката на сватбена торта от нас, Вие си спестявате много време и излишни нерви. За Ваше удобство ние разполагаме с голям екип от професионалисти с дългогодишен опит в предлагането и производството на сватбени торти.  Консултантите ни ще Ви помогнат за избора на сватбена торта, а майстор-сладкарите – за уникалния й вкус. Ако се притеснявате за цената на продукта, то лесно бихте се уверили, че нашите оферти са най-добрите на пазара. Стремим се да предлагаме високо качество на ниски цени.

За разлика от всички други конкурентни фирми в България, ние предоставяме следните услуги: среща с консултант и 3D визуализация на поръчания продукт. Освен това всяка събота в часовия интервал от 10 до 14:00 часа организираме дегустация на сватбени торти. През годините разбрахме, че това е най-ефикасният начин всяко бъдещо семейство да  успее да избере за своето тържество най-подходящата сватбена торта за своя вълшебен ден.

Вие определено се нуждаете от сватбена торта

 

Сватбена торта 4
Сватбена торта – бял шоколад

Изборът на торта е неизменният елемент от организацията на всяка сватба. Независимо дали ще празнувате в тесен кръг или пък сте решили да направите голямо тържество, . Всяко една булка мечтае за този ден още от малко момиче. Доверете се на нашия професионализъм и дългогодишно присъствие на пазара. Ние ще Ви помогнем да реализирате своята мечта и ще приготвим за Вас уникална по рода си сватбена торта. Опишете ни какво искате и ние ще го направим специално за Вас в много кратък срок.

Сладкарският ни цех се занимава с изработката на сватбени торти от близо 30 години. Фирмата ни е основана през 1990 г. и през годините се е специализирала в приготвянето на сватбени торти. Развиваме своята дейност както на територията на страната, така и в чужбина. Изработвали сме сватбени торти за много клиенти в Сърбия, Гърция, Турция, Италия и Испания.

Ако проявявате интерес към нашите висококачествени сватбени торти, то позвънете на посочения по-долу телефон. Заявка за ден и час за дегустация и среща с нашите консултанти, може да запазите на посочения имейл. Ако все още се чудите дали да ни изберете за поръчката на сватбената торта за Вашия празник, то тогава разгледайте снимките в нашата галерия или прочетете коментарите на нашите клиенти.

Сватбена торта за Вашия най-специален ден
При изработката на сватбените торти спазваме всички европейски стандарти
Най-подходящ момент за поръчка на сватбена торта
Вие определено се нуждаете от сватбена торта