Сватбени торти – каталог

Сватбени торти каталог

 

Сватбени торти 1
Сватбени торти – 3 етажа

Работим както по каталог, така и по избор на клиента
1. Какво представляват или какво включват вашите продукти и услуги?
Нашият сладкарски цех се занимава с изработката на сватбени торти. През годините сме се специализирали в приготвянето на десерти за тържества. При нас ще намерите не само вкусни, но и уникални по вид сватбени торти.
2. В какви разновидности се предлагат вашите продукти и услуги? (Например – продукти и услуги в различните ценови равнища, стандартни или изработвани по поръчка и т.н.)
Предлагаме богата гама от над 1000 вида сватбени торти. Работим както по каталог, така и по избор на клиента. При нас ще намерите богато разнообразие от сватбени торти.
3. Какво знаете за историята на тези продукти или услуги – къде и как са се появили за първи път, как са изглеждали и за кого са били предназначени първоначално?

Сватбени торти в Древен Рим

 

Сватбени торти 2
Сватбени торти – любов

Знаете ли, че за пръв път приготвят сватбени торти в Древен Рим. От тогава до днес сладкишът се е превърнал в символ на тържеството на младите влюбени. Чували ли сте за солени сватбени торти? Навярно не сте и няма и да чуете, защото сватбените торти трябва да бъдат сладки. Такъв би трябвало да бъде и съвместният живот на младото семейство.
4. Защо вашият тип продукти или услуги е по-добър от други, алтернативни решения? (Например ако продавате метални стълби – с какво металните стълби са по-добри от тези от дърво или от бетон.)
Организацията на най-важния ден от живота Ви не е за подценяване. Процесът на подбор на място, меню, рокля и покани е много напрегнат, но безспорно изборът на сватбени торти е най-сладкият от тях.
5. С какво вашите продукти или услуги са различни и по-добри от тези на преките ни конкуренти, които същите продукти или услуги като нашите? (Например защо вашите метални стълби са по-добри от останалите метални стълби.)
Използваме най-добрите продукти на пазара, като се стремим винаги да съчетаваме качеството с достъпната цена. Нашите майстори-сладкари работят само с безвредни и екологично чисти продукти при изработката на сватбени торти. Съставките, които използваме при декорацията на десертите са алергично тествани в специализирана лаборатория. Нашите сватбени торти са хем вкусни, хем здравословни.
6. Каква технология използвате? Къде и как се произвежда вашият продукт или как точно се предоставя вашата услуга? Използвате ли някакви специфични машини, материали или методи?
Сладкарският ни цех разполага с модерна база, а специалистите, които работят за нас са висококвалифицирани. При изработката на сватбени торти спазваме всички европейски стандарти.
7. Какви проблеми решават вашите продукти и услуги? Какво би станало ако те изобщо не съществуваха или клиентите не ги ползваха?
За нас клиентът винаги има право, а волята му е закон. При избора на сватбени торти, може да се възползвате от професионализма на нашите консултанти. Те ще Ви помогнат да превърнете своята мечта в реалност.
8. Какви са ползите от употребата на вашите продукти и услуги: Какво спестява клиентът? Какви нови неща ще успее да постигне или да изживее? Как се чувства доволният клиент след като опита вашия продукт или услуга? Получава ли вашият клиент възхищението на околните, радва ли се на социален успех? Става ли потенциалният клиент по-здрав, по-щастлив, по-богат, по-успешен?
От опит знаем, че предлаганите от нас сватбени торти никога не остават незабелязани. За разлика от всички останали подобни продукти на пазара, нашите сватбени торти се отличават с уникален по рода си дизайн и галещ небцето вкус.

Сватбени торти никога не остават незабелязани

 

9. Имате ли различни типове клиенти и специални предложения за тях? За какви потребители и за какви различни употреби или ситуации са подходящи различните разновидности на продуктите и услугите ви?
В процеса си на работа се стремим да покажем индивидуално отношение към всеки клиент. Нашите консултанти са на Ваше разположение при избора Ви на сватбени торти. Предлагаме Ви да се възползвате от големия им опит и заедно с тях да изберете най-подходящия за Вас десерт от големия ни каталог със сватбени торти. В случай, че не успеете да си харесате нищо от вече приготвяните от нас тържествени сладкиши, то нашите служители ще Ви помогнат в избора на уникален десерт. Приготвяли сме всякакви сватбени торти по идея на клиента.
10. Можете ли да си похвалите с известни ваши клиенти?
През годините сме работили с много влюбени двойки. Сватбени торти от нас са избирали много известни представители на родния елит. Сред клиентите ни са телевизионни водещи, политици, актьори и шоумени.
11. Можете ли да предоставите отзиви от ваши доволни клиенти? Какво казват за нас различните типове клиенти? Например: многодетна майка, бизнесмен и тинейджър.
В сайта на сладкарския ни цех, бихте могли да прочетете коментарите на нашите клиенти. Винаги ги молим да оставят обратна връзка за вида и качеството на закупените от нас сватбени торти. За нас е важно да знаем дали сме им помогнали да сбъднат своята мечта. След еуфорията от тържеството, много семейства споделят с нас емоциите от празника си. В галерията със снимки, може да видите много кадри на сватбени торти, които са ни изпратени от нашите клиенти.
12. Какво бихте посъветвали вашите потенциални клиенти: По какви критерии да отличат качествения или некачествен продукт и услуга във вашата категория? По какви критерии да изберат доставчика на този продукти и услуга? Как да избегнат често срещани грешки при употребата на продукта или услугата?

При избора на сватбени торти

 

Сватбени торти 3
Сватбени торти – цветове

трябва да обърнете голямо внимание на съотношението между качество и цена. Присъствали сме на много тържества, където сватбените торти са били красиви, но не и вкусни, а навярно са стрували цяло състояние. При нас това няма как да се случи, защото държим на качеството на приготвяните от нас сватбени торти. Не на последно редно е да отбележим, че клиентите при нас получават сватбени торти на достъпна цена.
13. Какви са най-често задаваните въпроси, които задават клиентите преди да направят покупка? Какви са най-добрите отговори на тези въпроси?
В практиката ни често срещаме въпроси, свързани с избора на модел, вкус или най-подходящ момент за поръчка на сватбени торти. Винаги съветваме нашите клиенти първо да изберат мястото и темата на тържеството и чак след това да дойдат при нас. Ефектът от десерта е много по-голям, ако той е съобразен с идеята на тържеството. Може да направим сватбени торти в какъвто цвят предпочитате и на колкото етажа желаете. В зависимост от замисъла на младоженците, сватбените торти могат да бъдат декорирана с всякакви орнаменти като снимка на влюбените, цветя или елемент от булчинската рокля. През годините сме се усъвършенствали в създаването на уникални по вид и вкус сватбени торти.
14. Кои са най-често срещаните възражения или притеснения преди покупката на продукта или услугата? Например: „скъпо ми е“, „не е за мен“, „не е сега моментът“, „може да не даде ефект“, „не е за мен“, „искам да проверя за по-добри алтернативи“… Как бихте ги оборили?
При поръчката на сватбени торти от нас, Вие си спестявате много време и излишни нерви. За Ваше удобство ние разполагаме с голям екип от професионалисти с дългогодишен опит в предлагането и производството на сватбени торти. Консултантите ни ще Ви помогнат за избора на сватбени торти, а майстор-сладкарите – за уникалния й вкус. Ако се притеснявате за цената на продукта, то лесно бихте се уверили, че нашите сватбени торти са най-добрите на пазара. Стремим се да предлагаме високо качество на ниски цени.
15. Можете ли да подкрепите ползите от вашите продукти или услуги със статистически или научни факти? Например ако фирмата ви организира събития: „Новите магазини, които са организирали официално откриване с кетъринг и известен водещ, са реализирали още през втория месец такъв оборот, какъвто останалите магазини постигат едва на шестия месец.“
За разлика от всички други конкурентни фирми в България, които предлагат сватбени торти, ние предоставяме на нашите клиенти следните услугите: среща с консултант и визуализация на поръчаните сватбени торти.

Дегустация на сватбени торти.

 

Сватбени торти 4
Сватбени торти – бяла роза

Освен това всяка събота в часовия интервал от 10 до 14:00 часа организираме дегустация на сватбени торти.
16. Запознати ли сте с любопитни тенденции на пазара и на потреблението в България и по света? Например: „В САЩ 38% от домакинствата използват такъв продукт или услуга и прогнозите са, че през 2020 г. над половината от американците ще го имат вкъщи.“ Или „Всяка година броят на потребителите във Великобритания, купуващи подобни продукти нараства с 10% и се очаква така да става и в България“.
Изборът на сватбени торти е неизменният елемент от организацията на всяко тържество. Независимо дали ще празнувате в тесен кръг или пък сте решили да направите голямо тържество, Вие определено се нуждаете от този десерт. Всяко една булка мечтае за този ден още от малко момиче. Доверете се на нашия професионализъм и дългогодишно присъствие на пазара. Ние ще Ви помогнем да реализирате своята мечта. В приготвянето на сватбени торти по-добри от нас няма. Опишете ни какво искате и ние ще го изработим специално за Вас.
17. С какви постижения на фирмата бихте се похвалили – от колко години е на пазара, как е основана, как се е развила през годините, колко проекта са изпълнени, колко клиенти са ползвали продуктите, в колко държави работи, колко обекта имате, имате ли някакви отличия, сертификати или награди?
Сладкарският ни цех се занимава с изработката на сватбени торти от близо 30 години. Фирмата ни е основана през 1990 г. и през годините се е специализирала в приготвянето на сватбени торти. Развиваме своята дейност както на територията на страната, така и в чужбина. Изработвали сме сватбени торти за много клиенти в Сърбия, Гърция, Турция, Италия и Испания.
18. Call-to-action – Кажете на клиента какво искаме да направи след като прочете описанието на продукта или услугата? Например: обадете се по телефона, попълнете формата за контакт, поръчайте безплатна мостра, запишете се за тест драйв или друго.
Ако проявявате интерес към нашите високо-качествени сватбени торти, то позвънете на посочения по-долу телефон. Заявка за ден и час за дегустация на сватбени торти и среща с нашите консултанти, може да запазите на посочения имейл. Ако все още се чудите дали да ни изберете за поръчката на сватбени торти за Вашия празник, то тогава разгледайте снимките в нашата галерия или прочетете коментарите на нашите клиенти.

Сватбени торти каталог
Сватбени торти в Древен Рим
Сватбени торти никога не остават незабелязани
При избора на сватбени торти
Дегустация на сватбени торти