Сватбени халки – брачни халки с диамант

СВАТБЕНИТЕ ХАЛКИ – НЕЩО БЕЗЦЕННО, НЕЩО ВЕЧНО, НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

„Щастието в брака е изцяло въпрос на късмет“, казва английската писателка Джейн Остин. Сватбените халки, изработени от нас за вашия най-важен ден, носят късметлийски пожелания, много поводи за радост и топли спомени.

Сватбени халки 1
Сватбени халки – цветя

Предлагаме сватбени халки, изработени по поръчка от благородни материали, с индивидуален дизайн и персонализирано послание. Ние ще изслушаме вашата приказна история – първата целувка, общото пътешествие, големите планове. И ще превърнем големия ден в по-личен, сякаш създаден само за вас, празник – със сватбени халки от класическо злато, платина или розово злато. В зависимост от това дали държите на минималистичния дизайн, или се стремите към пищност, сватбените халки могат да бъдат декорирани със скъпоценни камъни, гравирани с инициалите ви или с красиво изписано послание.

Сватбени халки от тръстика

 

Знаете ли, че преди около 5000 години, в древен Египет, двойките се обричали във вярност, надявайки на пръста си сватбени халки от тръстика или малки обръчи от кожа? Това били техните сватбени халки, с които влюбените декларирали безкрайността на любовта си. По-късно, в Гърция, сватбените халки били поднасяни на Ерос – бога на любовта, в знак на почит към него. Римляните пък дълбаели образа на двойката в каменните си сватбени халки. По този начин се слага началото на традицията сватбените халки да бъдат персонализирани. Съвремието познава сватбените халки от благороден метал, които се носят на безименния пръст, откъдето се смята, че минава Вената на любовта. За разлика от близкото минало, когато свекървата е подарявала сватбените халки, бъдещите брачни двойки днес сами избират своите венчални пръстени, с които да преминат към съвместното бъдеще.

Сватбените халки, които предлагаме, отразяват вашата вълнуваща история. Само при нас сватбените халки ще бъдат изработени с материали и дизайн според вашите предпочитания. Освен това вече не е нужно да мечтаем за свят, в който добрият вкус не се определя от похарчената за сватбени халки сума. Нашите бижутери ще ви изненадат със стилни индивидуални сватбени халки на достъпна цена. Защото умеем да откриваме ценното за вас във важния момент.

Сватбени халки автентична технология

 

Сватбени халки 2
Сватбени халки – вечност

За изработването на сватбени халки използваме автентична технология, съхранена през годините от нашите майстори-бижутери. Опитът им позволява да прилагат технологията на изработка с изящество, въображение и бързина. Всеки чифт сватбени халки се изливат при специални условия, а процесът е автентичен, но подчинен на старите тайни и тънкости на бижутерския занаят. Системата на затворения цикъл – от идеята, през обработката на материала, до детайлите в крайното изделие – ни помага да контролираме дейността и да постигаме отлични резултати. Всеки път.

Работните процеси, макар и ръчни, са оптимизирани по начин, който позволява бързина при високо качество на сватбените халки. Ние ще реагираме на вашето желание в кратък срок и ще ви изненадаме със стилен продукт.

И нека всички гости на вашата сватба въздишат очаровано: сватбените ви халки ще предизвикат искреното възхищение на вашите гости.

За младоженците с различни възможности и история имаме специални предложения. Така например, Катя срещна Иван, когато и двамата бяха на 40. Предложихме им да изработим сватбените халки за тях от традиционно злато, което да символизира зрялата есен, в която пристъпват към брак. Години след това двамата ни писаха, че тяхната есен е все така романтична, както в деня, когато са сложили сватбените си халки. А Петя и Мартин избраха изящни сватбени цени на достъпна според бюджета им цена.

Популярният български писател Милен Русков, автор на литературния хит „Възвишение“, обеща вечност на своята любима със сватбени халки, върху които по нейно желание изписахме думите „Ще ся возвисим!“ – култов цитат от неговия роман, с който тя го трогна до просълзяване.

Сватбени халки специално за нас

 

Сватбени халки 3
Сватбени халки – заедно

„Исках сватбени халки, които да ни напомнят за мига, в който се срещнахме за пръв път. Беше край фонтана Ди Треви в Рим. Сватбените халки, които майсторите изработиха специално за нас, бяха от платина, с декорация, напомняща падащата вода. Струите на нашата неизтичаща връзка“, споделя Кристина, която тази година каза „Да“ на Димитър със сватбени халки от нашите ателиета.

Съветваме ви да изберете бижутера за вашите сватбени халки, след като се запознаете с опита му. Често някои търговци предлагат сватбени халки без сертификат за произход. Ще познаете истинските сватбени халки по удостоверението за качество, което ние издаваме.

Понякога ни питат дали наистина изработваме сватбените халки ръчно. Отговорът е „да“. Предлагаме на нашите клиенти да посетят ателиетата на майсторите ни и да се убедят сами в автентичността на процесите, материалите и инструментите.

Ако все още се колебаете дали да вложите голяма сума в направата на сватбени халки, отговорът е при нас: не е необходимо халките да бъдат скъпи. Важни са отношението и детайлът – неща, които предлагаме при изгодни условия.

Ежегодно изработваме толкова сватбени халки, колкото карата тежи чистото злато, умножено по градусите от точката му на топене. Но ние измерваме стойността по вашите усмивки, когато слагате сватбените халки. И въпреки че тенденцията сочи намаляване на броя на сватбите, обичащите се хора, които се доверяват на нас за сватбените си халки, стават все повече.

Сватбени халки 4
Сватбени халки – благородни метали

Историята на бижутерийната ни дейност започва през вече далечната 1955-та година, когато нашият главен майстор-бижутер бил млад и влюбен. Неговата изгора била красива и произхождала от богато семейство, а той бил беден и плах. Страхувал се, че няма с какво да купи сватбени халки и затова един ден влязъл в ателието на градския златар. Помолил стария майстор да го научи как сам да направи сватбени халки. И оттогава започнал всеки ден да пропуска часовете в училище, за да чиракува при майстор-златаря. Бил сръчен и схватлив, и скоро неговите сватбени халки били готови. А след сватбата… с помощта на заможния си тъст отворил собствено бижутерско ателие. В което дълги години наред изработвал сватбени халки за младоженци от близо и далеч. Днес нито един чифт сватбени халки не излиза от ръцете на нашите бижутери, без да са получили одобрението на майстора, когото неволята научила на занаят. Ателиетата ни са разположени на различни локации в София и цялата страна, защото знаем, че хората се влюбват навсякъде. А пътят от първия трепет до сватбените халки често е кратък.

Поръчайте своите сватбени халки

 

Поръчайте своите сватбесватбени халки използваме автентична технологияни халки сега! Нашите бижутери ще ви изслушат и ще създадат едни истински ваши сватбени халки – изящни, мечтани и вечни. За да я има любовта – до кръгло число и след това.

Сватбени халки от тръстика
Сватбени халки автентична технология
Сватбени халки специално за нас
Поръчайте своите сватбени халки