Спално бельо

Спално бельо

 

Спално бельо 1
Спално бельо – легло

В спалното бельо няма нищо иновативно, нито нищо ново, никаква мистика не витае около него, не е непознато и възможността да бъде открито върху леглото на всеки човек, който се намираше във фреш бара, от който си купи кафе и фреш портокал 500 милилитра тази сутрин, е поне 98%. Но какво е спалното бельо – необходимост, интериорно допълнение, комфорт? Всяка калъфка или чаршаф на „–“се старае да бъде всичко това.

Фирмата произвежда висококачествено спално бельо вече 10 години. Сред каталозите на продуктите ни могат да бъдат намерени спални комплекти във всякакви размери и шарки. Ние сме един от малкото производители, които предоставят на клиентите си възможността да изберат материята, от която биха искали да бъде изработено тяхното лично и уникално спално бельо, а за да бъде то още по-уникално – също и шанса да комбинират според вкуса си различни модели калъфки и чаршафи.

Разнообразно спално бельо

 

Сред разнообразието от спално бельо може да откриете както изчистено ленено и памучно спално бельо, подобно на онова в Древен Рим, където в богатите къщи започват първи да използват спално бельо, така и луксозно копринено спално бельо, което ще превърне спалнята ви в същински френски палат от 15 век. Материите, които използваме за направата на всеки комплект бельо пък са от 100% натурален произход, което автоматично превръща спалното ви бельо в абсолютен носител на комфорт в съня ви.

Спалното бельо на компанията е точният избор за вас, защото на една достъпна за качеството на продукта цена получавате висококачествени материи, модели спално бельо за всеки вкус, богато цветово разнообразие и възможност за ушиване по поръчка на спалното ви бельо с избрани от вас материи и  комбинации. Размерът също подлежи на корекции – по-голяма част от комплектите спално бельо, които изработваме, се шият след поръчката ви, а не преди нея. Държим да сме сигурни, че ще получите точно това, от което имате нужда.

Спално бельо 2
Спално бельо – цветя

Спалното бельо в България

 

Произвеждаме нашето спално бельо в България, защото вярваме, че държавата ни има нужда от и място за български инвеститори. Производствените ни цехове се намират в София, а доставчиците на качествените материали, от които произвеждаме спалното си бельо варират между качествен български памук и фина китайска коприна, която – да, наистина идва от Китай.

Спалното бельо ни цени преди всичко да донесе комфорт на използващите го. Именно заради това избираме да изработваме спалното си бельо от изцяло естествени материи, независимо от по-трудната им обработка и съхранение. Освен за комфорта ви подборът на материи гарантира и за дългия живот на спалното ви бельо – съвсем възможно е в определен момент вече да се молите да избелее или да се скъса, за да го смените.

Дизайн на спалното ни бельо

 

Спално бельо 3
Спално бельо – стая

При спалното бельо на фирмата заедно с комфорта като допълнение идва и богато интериорно пиршество, което ще настъпи в спалнята ви още от първия ден на покупката. Сред продуктите ни може да намерите едноцветно спално бельо, комплекти с две лица и разнообразни шарки, които започват от цветя и стигат до пица.

За тези от вас, които предпочитат изчистените дизайни предлагаме над 20 различни цвята едноцветно спално бельо и стотици комбинации двулицево спално бельо от два цвята. Цветовете на двулицевото ви спално бельо, разбира се, точно както и материята му, имате възможността да изберете сами.

Ако целите чрез спалното си бельо да внесете в спалнята си настроение, да допълните интериора си или просто обичате шареното, предлагаме над 40 модела комплекти спално бельо с всевъзможни шарки. А с възможността да комбинирате сами различни шарки, моделите стават стотици!
Спалното бельо на компанията е еднакво подходящо както за ученици, така и за пенсионери. Компромис в материята не съществува, богатството на разнообразие е голямо, а спалното ни бельо е на достъпна цена, която да го внесе във всеки дом. Сред продуктите ни може да бъде намерено спално бельо, което отговаря както на потребностите, така и на покупателната способност на всички възрасти. Размерите са стандартни, но и тук имате право на избор – вашето спално бельо ще бъде изработено специално по размерите на вашето легло.

Достъпност на спалното бельо

Вярваме, че водеща индикация за доброто спално бельо не би трябвало да е цената, нито пък уверенията на производителя за качеството на продукта, ами усета на клиента. Точно заради това преди да получите своето спално бельо на доставчиците ни, имате възможността да проверите сами дали това, което купувате удовлетворява очакванията ви  да го върнете за корекция, ако прецените, че това е нужно.

Всеки комплект спално бельо върви и с кратки указания за пране. Те ще ви помогнат да запазите тъканите и багрилата на спалното си бельо непокътнати от неподходящи препарати за пране или неподходяща температура на пране. Ясно е, че памукът се пере на 40 градуса, а коприната на значително по-ниска температура, но ви съветваме още да избирате програми с по-малко обороти на центрофугата и да използвате кърпички против оцветяване и посивяване на тъканите на спалното ви бельо.

Спалното бельо е продукт, който всеки един от нас използва. То е задължително, но вместо да бъде скучно и наложително допълнение към дома и спалнята ви, спалното бельо може да бъде ваш избор – да изразява вашия поглед върху живота с веселостта си или с изтънчеността си, да бъде част от интериора, да го допълва.

Още малко за нас

Дружеството е производител с десетгодишен опит на българския пазар. Фирмата е основана в София през 2008 и винаги е целяла да достави висококачествено спално бельо на достъпна цена без да прави компромис с материите и багрилата, които използва. Именно заради това винаги сме работили с доставчици от цял свят, за да набавим най-качествената материя. Спалното бельо е изборът на хиляди хора годишно, като целта ни винаги е била българският потребител. Случи се така обаче, че търсенето излезе извън рамките на държавата ни и в момента спалното бельо може да бъде намерено в домовете на хиляди хора на Балканите.

Разгледайте каталозите ни още сега и се убедете, че наистина всякакви модели спално бельо могат да бъдат намерени в тях. Подарете комфорт на съня си без да правите компромис с красотата на спалното си бельо. Направете комбинацията, която намирате за удачна за вашия дом и развихрете въображението си. Сайтът ни ви очаква!

Спално бельо
Разнообразно спално бельо
Спалното бельо в България
Дизайн на спалното ни бельо
Достъпност на спалното бельо
Още малко за нас