Висококачествено спално бельо

Висококачествено българско спално бельо

 

спално бельо 1
спално бельо – мече

В спалното бельо няма нищо иновативно, нито нищо ново, никаква мистика не витае около него. Но какво е спалното бельо – необходимост, интериорно допълнение, комфорт? Всяка калъфка или чаршаф на „Фирмата“се старае да бъде всичко това.

Какво е спалното бельо на „Фирмата“>

Практически всякакво. Не защото претендираме, че сме изчерпали абсолютно идеите си за материи, багрила, шарки, цветове на спалното ни бельо, а защото се оставяме на Вашето въображение, което е ежедневен източник на нови и нови модели. Разбира се, предлагаме готови размери и комплекти, но фокусираме производството си върху Вашите лични и уникални желания.

Ушиване на спално бельо по поръчка и възможности за избор

 

Искате определен размер спално бельо за Вашата спалня? Изпратете ни размерите и ще го ушием. Искате да комбинирате няколко модела шарки или пък няколко различни цвята, избрали се жълто за калъфките и червено за чаршафите? Чудесно, ще ги ушием! Освен това Вие сте още и тези, които избират материята на спалното си бельо.
Интересното в спалното бельо на „Фирмата“, е че нищо не се шие преди да бъде поръчано от Вас. Вярно, ушиване на спалния ви комплект отнема технологично време, но пък получавате изцяло уникален продукт.

Българско спално бельо със световна качество

 

спално бельо 2
спално бельо – легло

Първото спално бельо е поставено в някоя богаташка къща в Древен Рим. Тогава то е било обикновено ленено парче плат. Луксозното спално бельо пък се появява през 15 век във Франция, когато чаршафите и калъфките на знатните люде се правели от китайска коприна. Не знаем колко бяха интересни тези факти, но знаем, че можем да ушием както изчистено памучно спално бельо, така и луксозна коприна, която да бъде доставена наистина от Китай.

Подходящо спално бельо за всички възрасти

 

Спалните комплекти на „Фирмата“ не са от изкуствени материи. Те не са вредни за здравето Ви. От багрилата до всяка една материя, спалното бельо на „Фирмата“ е напълно естествено. Ако има такова нещо като био спално бельо или спално бельо за вегани – това е „Фирмата“. Трябва само да отворите сайта ни, да оставите въображението Ви да създаде Вашето уникално спално бельо, да зададете размери и да чакате доставчиците ни да го донесат до вратата Ви. Дори тогава, ако материята не Ви допадне или сте имали различни очаквания за цвета, можете да го върнете за корекции още веднага.

Защо за нас всеки един комплект уникално спално бельо е важно

 

Произвеждаме нашето спално бельо в България, защото вярваме, че държавата ни има нужда от и място за български инвеститори. Производствените ни цехове се намират в София, но въпреки това сме отворени към света. Доставките на материали за вашето спално бельо пристигат от разстояния, които варират между стотина километра за доставка на най-добрия български памук и около 8000 километра за коприна, която набавяме от Китай.
С естествените си материи спалното бельо на „Фирмата“ се превръща в един от главните източници на комфорта в съня Ви. Луксът е само добавка, която без да иска самото бельо добавя към себе си. Реално погледнато, макар „Фирмата“ да е висококачествено спално бельо, този вид бельо така или иначе не е чак толкова трудно за намиране. Предимството при нас е, че поръчването му е толкова лесно.

Как да се грижим за спалното си бельо

 

спално бельо 3
спално бельо – стая

Ясно е, че памукът се пере на 40 градуса, а коприната на по-ниска температура. Съветваме Ви още да избирате програми с по-малко обороти на центрофугата и да използвате кърпички против оцветяване и посивяване на тъканите. А как да перете Вашия уникален комплект, ще разберете в указанието, която ще изпратим заедно с него.
В каталозите ни може да намерите 20 едноцветни спални комплекта, 40 различни шарки и безброй комбинации, които да направите. Спалното ни бельо не е скучно задължение, а допълнение към интериора на Вашия дом.

 

Висококачествено българско спално бельо
Какво е спалното бельо на „Фирмата“
Ушиване на спално бельо по поръчка и възможности за избор
Българско спално бельо със световна качество
Подходящо спално бельо за всички възрасти
Защо за нас всеки един комплект уникално спално бельо е важно
Как да се грижим за спалното си бельо