Ключове и контакти

Ключове и контакти

 

За да може уредите в дома ни да функционират правилно, те имат нужда от ключове и контакти. Те са не просто необходим елемент във всеки дом, но и важна част от интериора и начина, по който ще изглежда едно помещение. Ключовете и контактите се разполагат на онези места, където са ни най-нужни и макар част от тях да крием зад мебели или декорации, по-голямата част от ключовете и контактите са на видими места. Именно затова, при избирането на ключове и контакти трябва да гледате не само функционалността им, но и начина, по който изглеждат и дали ще се впишат в интерирора на помещението.

В продуктовата гама, вие можете да намерите ключове и контакти, подходящи за всеки интериор и вкус.

 

Ключове и контакти от ELMARK

 

Ключове и контакти-5
Ключове и контакти

Ключовете и контактите от ELMARK се предлагат в няколко различни серии, от които можете да изберете най-подходящата.

Ключове и контакти от серията CITY

Серията ключове и контакти Механизмите на ключовете и контактите от тази серия се предлагат в 2 основни цвята – бяло и шампанско металик. Серията CITY дава възможността на всеки да комбинира нужните механизми и функции в декоративни рамки, които се предлагат в общо 10 цвята – бяло, шампанско, оранжево, жълто, зелено, червено, синьо, сиво, както и 2 металически нюанса – оранжево и бордо.

Ключове и контакти от серията

Серията ключове и контакти LECCE ви предлага широка гама от разнообразни предложения и решения, както за дома, така и за офиса и бизнеса. Те съчетават красив и стилен дизайн, както и възможността лесно да подменяте рамките на ключовете и контактите. Това ви дава гъвкавост при промяна на интериора да смените рамките на ключовете и контактите и така без усилия, те да отговарят на цялостното усещане на помещението. Механизмите на серията LECCE се предлагат в 2 основни цвята – бяло и черно, а рамките са в общо 11 цветови предложения – бяло, синьо, сребристо сиво, златно, графитено – класическо и матово, шампанско, зелено, цвят оникс, череша и тобако. Богатия избор от 24 функции на ключовете и контактите отговарят на всички основни изисквания и нужди на всяко помещение.

Ключове и контакти от серията

Серията LONDON ви предлага ключове и контакти с изчистен и модерен дизайн, който може лесно да се

Ключове и контакти-4
Ключове и контакти

вплете с интериора на помещението. Основната цветова гама, в която можете да намерите продуктите от серия LONDON е бяло и хром. Серията ви предлага различни разновидности ключове и контакти, за да можете лесно да оборудвате дома или офиса си с всичко нужно.

Ключове и контакти от сериите

Серията ключове и контакти RHYME също комбинират изчистен, класически дизайн, като при нея всички предложения са в металически цветове. Гамата, от която можете да избирате е бял, графитен металик, злато, кафе, сив металик и шампанско.

Ключове и контакти от серията SPLENDOR

Серията .

            Ключове и контакти от серията BASIC

Серията ключове и контакти BASIC ви предлага семпли и изчистени дизайни, които можете да намерите кат

Ключове и контакти-5
Ключове и контакти

о различни цветови предложения. Можете да откриете както продукти, изработени в бяло, така и изделия в по-наситени цветове. Серията BASIC ви предлага множество продукти с разнообразни приложения, като димери, единични и двойни ключове, ключове за стълбищно осветление, телефонни розетки, контакти с капак и други.

             Ключове и контакти от серията

Серията ключове и контакти LIFE STYLE на ELMARK предлага на всички голямо разнообразие от цветови и

практични решения, както за дома, така и за офиса. Тази серия ключове и контакти е изработена с елегантен дизайн и предоставя лесната възможност за подмяна на панелите. Серията LIFE STYLE можете да намерите с бели и черни механизми, които лесно да комбинирате с различни цветове рамки. В тази серия ключове и контакти можете да избирате от цветовете бяло, сребърно сиво, хром, жълто, круша, златно, бордо, череша, тъмно сиво, зелено, както и тъмно и светло сиво. Богатият избор от цветове на рамките на ключовете и контакти от серията LIFE STYLE ги прави подходящи за всяко помещение и дизайн.

Противовлажни ключове и контакти

 

 

Ключове и контакти от SCHNEIDER

Ключовете и контактите от производителя SCHNEIDER се предлагат в различни цветови и функционални

Ключове и контакти-6
Ключове и контакти

разновидност, като ви дават възможността да изберете механизма и подходящия за вас цвят, който след това да съчетаете с подходяща рамка. Различните серии на SCHNEIDER ви предлагат различни цветови предложения на механизмите. Например в серия UNICA можете да откриете механизми за ключове и контакти в бяло, сиво и цвят слонова кост, докато UNICA TOP CLASS ви предлага цветовете алуминий и графит. Декоративните рамки за ключове и контакти на SCHNEIDER са разделени в 5 категории, за да може всеки да намери най-подходящото решение за интериора си.

 

Разгледайте продуктите и изберете дизайна, който най-добре да отговаря на нуждите на вашия дом или бизнес.

Ключове и контакти от ELMARK

Ключове и контакти от SCHNEIDER