Услуги. Подари Усмивка

Започвайки историята си през 1998 г. като малко магазинче в центъра на град Севлиево, компания, която повече от 20 години развива търговия с подаръчни артикули. Вече с три магазина на българския пазар, в ключови локации, компанията е изградила стабилни основи в бизнеса и поема отговорно своята позиция.

Ние се стараем оптимално да задоволим своите клиенти. Тайната на нашия успех са специалните услуги и продукти, които предлагаме. Давайки свобода, комфорт и улеснение на клиентите си, ние успяваме вече две десетилетия да бъдем абсолютния лидер на пазара за персонализирани подаръци.

Нашите продукти и услуги

Услуги 1
Услуги – 1

В приемаме изключително сериозно вашите празници и специални поводи. Ние се специализирахме в максималното удовлетворяване на потребностите на клиентите си, което ги прави щастливи.Това успяваме да постигнем като се стремим да поддържаме високо качество на продуктите и услугите които предлагаме.

Част от продуктите, които присъстват в нашите магазини са: сувенири, картички, подаръчни опаковки, парти артикули, балони с хелий, прибори за хранене, сервизи, икони, фотоалбуми,рамки за снимки, интересни и забавни подаръци в категорията 18+, както и тематични, празнични или сезонни подаръци. Една част от продуктите, които се предлагат в нашите магазини са производство, като например табелки, магнити и чаши с весели надписи, мисли и афоризми, стенни часовници, значки,картички и опаковки Нашата основна цел е да направим уникален подбор от продукти, с качествена изработка, които да радват нашите клиенти.Нашата фирма е вносител и изключителен представител на фирми от различни точки на света. Собственият внос на артикули от далечни и екзотични страни допринася за богатото разнообразие от интересни и уникални стоки.

Услугите които предлагаме са опаковане на подаръци, пълнене на балони с хелий, декориране за специални поводи, както и нашата неотлъчна помощ при избирането на вашият подарък. Много важна част от работата на нашата фирма е услугата по персонализирането на всякакъв вид подаръци като: чаши, часовници, ключодържатели, тениски, значки.Това много често се избира като услуга от нашите клиенти, тъй като по този начин те могат да дадат допълнителна стойност на подаръците за техните най-близки приятели и роднини.

Специални разновидности

Услуги  2
Услуги – 2

Разполагаме с голямо разнообразие на услугите и продуктите които предлагаме,като те са подредени в различни ценови категории. Например имаме чаши от 1 до 20 лв., както и услуги за надписването им от 2 до 25 лв. Всичко, което купувате от наш магазин, може да бъде персонализирано.Така може да покажете уважение и лично отношение, необходимо да впечатлите важните хора в живота ви.

Разполагаме с различни технологии, които използваме за надписването или прехвърлянето на изображение върху всякакъв вид повърхности. Това позволява голям избор на нашите клиенти откъм цена и съответно качество на изработката.

Друг пример за разновидност в услугите ни са картичките за специални поводи. Нашата фирма работи с всички най-големи български производители на картички и това ни позволява да имаме огромно разнообразие, но въпреки това, понякога нашите клиенти имат прекрасни идеи, които не се предлагат на пазара. В такъв случай ние сме изключително щастливи, че можем да ви предложим услугата да напечатаме и да осъществим вашите собствени идеи за картички.

История на подаръка

Услуги 3
Услуги – 3

Подарък е предмет, който се дава на някого безвъзмездно в знак за обич, любов, уважение или друга благородна причина. Подаръците имат за цел да направят някого щастлив и е прието, че човекът, който прави подаръка, не очаква нищо в замяна.

Още от първобитни времена подаръците са изпълнявали специални функции. Знаем за практиките на древните цивилизации да поднасят дарове на боговете. Днес подаръците се явяват символичен начин за изразяване на признателност и надежда за добри и приятелски взаимоотношения.

Дарявайки на някого подарък, вие неизменно ще го накарате да изпита определени емоции и затова е много важно подаръкът да бъде уместен. С помощта на подаръка може да се поиска прошка, да се поощри или мотивира сътрудник, да се поздрави близък човек за личен празник, да се изрази почит към стопанина на дома, който посещавате и съответно като признак на гостоприемство.

Защо да изберете нашите продукти и услуги

Услуги 4
Услуги – 4

За да създадем нашите продукти, ние винаги избираме най-качествените материали. Ние вярваме в народната мъдрост, че “спомена от ниското качество на продукта остава много по-дълго от спомена за ниската цена”. Точно затова, ние се стараем да се абстрахираме от цената и винаги да преследваме качествената изработка.

Пример за това са балоните, които продаваме и пълним с хелий. Използваме едни от най-качествените балони на световният пазар.Те са произведени в Италия и са много по-издръжливи и имат много по-наситени цветове от голяма част от продуктите, които се предлагат на пазара.Също така, поради естеството на латекса обикновените балони напълнени с хелий издържат надути 4 – 5 часа и след това спадат. Това е предизвикано от микропорите на балона и малките молекули на хелия, които преминават през тях. Нашият дългогодишен опит в сферата на услугите за специални поводи, отново ни отличава от конкуренцията, защото ние анализираме внимателно всички детайли на вашата поръчка. Ако е необходимо балоните с хелий да стоят надути за 2-3 или повече дни, предлагаме услугата за промазване на балоните с висококачествен американски гел /без аналог на пазара/, който предотвратява изтичането на хелий. Това позволява на хората, ползващи нашата услуга, да запазят своите радостни моменти още по-дълго.

Друг пример за това са часовниците, които използваме за персонализиране. Работим с часовници с изключително качествени механизми, които работят много точно, без да дават отклонение във времето. За да е още по-добра покупката, ние винаги подаряваме и по една качествена алкална батерия, с която часовника би могъл да работи до 2 години. Това е допълнителна услуга към персонализирането на подаръците, която облекчава нашите клиенти и им спестява ненужни тревоги.

Нашата конкуренция

Услуги 5
Услуги – 5

Тъй като нашата история е доста богата, ние се отличаваме от конкуренцията, защото нашите услуги са бързи и качествени. Това в много от случаите е от решаващо значение, когато се избира продукт при който се прави персонализация, защото процеса би могъл да отнеме време, особено ако компанията не е имала голям опит. Друга отличаваща ни черта е голямото разнообразие на артикули в нашите магазини, която позволява на клиентите ни винаги да намерят това, което търсят. При нас ще намерите по-добро обслужване и по-добри и изчерпателно полезни услуги, като опаковане на подаръци, което почти никога не се предлага на място в подобни магазини. Персонализирането на подаръците е това , което ни отличава от нашите конкуренти. Изключение за това са рекламни агенции и фотостудия, където процеса обикновено отнема дълго време, докато при нас нещата стават мигновено. Клиентите ни знаят за това и разчитат на нашата прецизност и бързо действие в услугите за техните специални поводи.

Технология на персонализация

Услуги 6
Услуги – 6

Технологиите, които използваме са свързани с услугите за надписване и персонализиране на продуктите, които предлагаме. Те включват: лазерен гравир, механичен CNC гравир, ситопечат, тампонен печат, офсетов печат, топъл печат, лазерен печат, екосолвентен печат и сублимационен печат.

С лазерния и механичния ни гравир най-често правим лога и надписи, върху всякакви артикули и сувенири, като технологията е подходяща и за единични бройки. Тампонен печат и ситопечат се използват за всякакви повърхности на сувенири, но би излязло по-изгодно за вас ако се печата в по-голям тираж. Сублимационната машина се ползва предимно за чаши и ключодържатели. Режещия плотер използваме за да изрежем фолио, което да залепим на продукта. Разполагаме и с текстилно фолио, което чрез преса се поставя върху тениски и по този начин ги персонализира и ги прави уникални. Лазерния и мастиленоструйния печат предлагаме като услуга в създаването на етикети, бланки, картички, дипломи и грамоти, които също могат да бъдат персонализирани.

Фирмата разполага и с професионална биговъчна машина, която е необходима в процеса на създаване на персонализирани картички. Тя се използва и за различни опаковки за шоколади и шоколадови изделия, което е уникална услуга, отличаваща компанията от конкуренцията.

Проблемите, които решаваме

Един от най-големите проблеми, които срещаме сред нашите клиенти е проблема с подаръците за хора, които “си имат всичко”. Един персонализиран подарък е нещо много лично и е перфектното решение за хора, които имат всичко необходимо в живота си. Персонализирайки изделието, ние добавяме допълнителна стойност. Така човекът за който е предназначен подаръка ще пази добър спомен от вашето лично отношение, всеки път когато го види. Нашите подаръци и нашите услуги доставят радост на хората и смятаме, че без тях заобикалящият ни свят щеше да бъде малко по-сив и тревожен.

Ние искаме доволни клиенти

Мотото на нашия магазин е – „Ние искаме доволни клиенти” и наистина имаме доволни клиенти от продуктите и услугите, които предлагаме. Разбира се, когато човек подари един прекрасен подарък, той носи щастие на други. Много често, когато хората идват и пазаруват при нас, те създават нови клиенти за нас от техните близки и приятели, които са получили специално опакован, перфектно персонализиран подарък. Вършейки безупречно нашата работа, ние знаем, че потенциалните клиенти се увеличават и доказателство за това са постоянните позитивни отзиви в социалните медии за нашите продукти и услуги. Ние спестяваме време и помагаме на нашите клиенти да покажат уважение, поднасяйки специален подарък на важен за тях човек.

Видове клиенти / видове услуги

Ние предлагаме подаръци подходящи за всички: жени, мъже, деца, по-млади, по-възрастни, както и семейства. Разделяме нашите продукти в различни ценови категории, така че да бъдат подходящи за хора с всякакви финансови възможности. Нашето разнообразие от артикули и видове услуги ни позволява да обслужим човек желаещ да похарчи много малко, както и група хора, събрали голяма сума, търсейки перфектният общ подарък. Също така, нашите продукти и услуги са подходящи за всякакви поводи – за рожден ден, за имен ден, сватби, юбилеи, годишнини от сватби, както и всички празници – 14 февруари, 8 март, Коледа, Великден.

Известни наши клиенти

Нашите магазини могат да се похвалят с честото посещение на многобройни музикални, театрални и кино звезди, живеещи или преминаващи териториите обхващащи нашите магазини, като част от имената са Веселин Маринов, Михаела Филева, Калин Вельов, Захари Бахаров и още много други. Клиенти на магазините ни са и известни политици, артисти, художници, общински представители, както и представители на големи корпорации.

Какво казват за нас ?

Нашата мисия е да имаме доволни клиенти и вече над 20 години постигаме това всеки ден. Ежедневно получаваме отзиви от нашите клиенти, които са доволни от продуктите и услугите, които предлагаме. Сериозното отношение и безупречност в услугите, които получавате при нас, ни е направило да сме популярния избор за хора работещи всякакви професии, с различен социален статус или възраст. Универсални сме в качеството си да правим клиентите си щастливи и това е нашето най-велико постижение. В социалните мрежи имаме група, в която наши клиенти снимат реакциите на хора, в момент ,когато си получават подаръците. Така виждаме съвсем истински и неподправено тяхната емоция и щастие и това ни мотивира да бъдем винаги безупречни.

Препоръки и съвети

Услуги 7
Услуги – 7

Нашите магазини изобилстват с качествена стока, но много често в бързината човек не успява да обърне внимание на детайлите и да забележи нещо специално. Ние се стараем да помогнем на нашите клиенти не само да изберат подарък, но и да им дадем правилните съвети как да разпознават качествената стока по отличаващи признаци. Вярваме, че е важно клиентите да пипнат и усетят от пръв поглед продуктите. Ние показваме без бариери нашите продукти и те могат да се убедят на живо за тяхното качество.

За да се избегнат грешки при съхранението или пренасянето на по-специфични продукти, ние сме винаги насреща и поднасяме подробна информация при закупуването. Това обаче, понякога не е достатъчно, затова ние прилагаме инструкциите за ползване и на лист хартия придружен с подаръка. Така всички по пътя до отредения му собственик ще са запознати и внимателни, а подаръка ще пристигне в перфектен вид и ще се ползва правилно.

Също така предлагаме и подробен превод и описание на продукти, които са наш внос от екзотични и далечни места, за да могат нашите клиенти да преживеят напълно и истински стойността на продукта. Ние знаем, че това ни отличава много от конкуренцията и е прецедент за българският пазар.

Чести въпроси и отговори

Най-често задавания въпрос към нашия екип е “Мислите ли, че ще им хареса?” Както споменахме по-рано, нашата цел е да направим щастливи вас и съответно човека, който ще получи своя подарък, затова в нашите магазини работят усмихнати, приветливи и отзивчиви хора, които винаги ще бъдат до вас и ще ви помогнат да изберете перфектния подарък. Нашите услуги на персонализация ви гарантират, че ще впечатлите дори и най-трудно трогващите се, сърдити хора около вас.

Чести възражения или притеснения

Като търговци с над 20 годишен стаж, ние усещаме и разбираме когато една стока е твърде скъпа за клиента. В такъв случай, почти винаги можем да предложим алтернатива. Разполагаме с различни технологии на различни стойности и продукти във всякакъв ценови клас. Винаги намираме златната среда и успяваме да удовлетворим клиентите си.

Друг, често срещан проблем е, че предимно младите хора много често не знаят дали даден продукт ще се хареса. Например: Ученик на който е възложена задачата да купи подарък за любим учител, понася много голяма отговорност и често има необходимост от повече време при избирането на продукта. Тук нашият компетентен екип винаги е насреща и успяваме посредством своите консултации и услуги да удовлетворим и най-трудните клиенти.

Случвало ни се е хората да искат да проверят за по-добри алтернативи на друго място. Нашите наблюдения са, че винаги се връщат отново при нас. Алтернативните продукти много често са по-скъпи, а услугите са по-бавни от нас и това ни прави по-добрия избор.

Растеж

Ние сме бързо развиваща се и активна търговска компания. Възходящото развитие на оборотите през последните 3 години показва, че нашите клиенти се умножават и, че нашите продукти се продават все по-добре.

Тенденции

Всяка година посещаваме най-големия панаир за подаръчни артикули в света – AMBIENTE във Франкфурт, Германия. Хиляди производители и вносители от цял свят, представят милиони продукти и по този начин се запознаваме с тенденциите на пазара. Това ни помага да бъдем една от водещите фирми в България, както и да правим внос на уникални продукти, които не присъстват по друг начин на българския пазар. Посещаваме всички панаири в България, където се продават стоки подходящи за персонализиране, а също и изложения в Румъния, Турция, Гърция. Така се запознаваме с последните тенденции в бранша. Следим активно и онлайн новостите , за да можем винаги да бъдем в час.

Постижения

Нашата компания поставя своите основи като малко магазинче за детски играчки в Севлиево. Сега разполагаме с три големи и богато заредени магазини. Нашата фирма е отличена на изложението “Реклама Експо” 2012 – с наградата за най-добър сувенир. Наши продукти са отличени и с два златни медала от престижния „Международен панаир”  Пловдив.

Подарете с усмивка!

Свържете се с нас! Нашите оператори са на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата и са винаги в готовност да ви помогнат с избора на перфектния подарък. Ако имате запитване, можете да го направите на нашият e-mail, а ако имате възможност да ни посетите на място, ще бъдете посрещнати от нашият винаги усмихнат и отзивчив екип.

Нашите продукти и услуги
Специални разновидности
История на подаръка
Защо да изберете нашите продукти и услуги
Нашата конкуренция
Технология на персонализация
Проблемите, които решаваме
Ние искаме доволни клиенти
Видове клиенти / видове услуги Известни наши клиенти
Какво казват за нас ? Препоръки и съвети
Чести въпроси и отговори Чести възражения или притеснения
Тенденции Подарете с усмивка!