Компания за козметични услуги

Кои сме ние?

Нашата компания е козметична компания практикуваща своята дейност от далечната 1992 година. Тя е една от първите козметични компании, която се занимава със създаването и разпространението на качествени козметични продукти и услуги. Продуктите, които предлага в самото начало са само 5, включвайки лосиони за тяло, кремове за лице-за нормална или по-зряла кожа, кремове за крака и ръце. Продуктите са подходящи за всеки един човек, изключвайки тези, които са за по-зряла кожа. От 2002 година компанията разширява своята дейност като предоставя и козметични услуги, наред със своите продукти. Към момента  произвеждаме над 50 продукта и има 5 козметични салона в София, Пловдив и Варна. С разширяването на дейността ни разширява и своите услуги. Освен кремове и лосиони, в момента компанията предлага успокояващи кремове след епилация (лазерна или друг вид), успокояващи кремове след бръснене и такива, които са подходящи след третиране на кожата с кола маска. От 2002 година с разширяването на услугите на компанията, започва и производството на кола маска, предлагана от наши дистрибутори и в други козметични салони. А от 2007 година в козметичните ни салони се предлага и дермоанализ съставящ се от специалист дерматолог с нужната техника.

Каква е историята на нашите продукти?

Още от времето на Клеопатра е всеизвестно как тя се е грижила за своята кожа къпейки се в мляко. Такъв е бил и първоначалният замисъл на нашата компания. Всички продукти са били на основата на млечни съставки и мед, които са били високо ценени по онова време. Това са съставките, които са били смятани за най-разкрасителни. След 10 години успешна работа, компанията пренасочи идеята за млякото и меда като основни съставки, като ги заменихме с други три неща: алое вера, арганово и бадемово масло. Те са доста по-ефективни и по-бързо действащи за разлика от меда и маслото, също толкова полезни колкото старите, основни съставки.

Какво представляват нашите услуги?

Нашите услуги включват превъзходно и приветливо обслужване в някой от козметични ни салони. Там обучен и затвърдил се персонал може да извърши следните процедури за вас:

  • Маникюр (гел лак или обикновен маникюр)
  • Ноктопластика
  • Педикюр
  • Обезкосмяване чрез кола маска
  • Обезкосмяване чрез лазерна епилация
  • Обезкосмяване чрез метода с конец
  • Дермоанализ

Маникюрът включва оформяне на вашите нокти, изрязване на кожички, нежен масаж, а след това нанасяне на професионален лак за нокти, за да си тръгнете щастливи и с красив маникюр след това.

Ноктопластиката е услуга, която се прави само от специалисти, които са завършили нужните курсове, за да могат да предоставят удовлетворение след извършената услуга за вас.

Педикюрът включва измиване на ходилата с цел премахване на мъртвата кожа от стъпалата след това, оформяне на ноктите, изрязване на кожичките и нанасяне на лак след това.

Обезкосмяването чрез кола маска е напълно стандартно като вие сами можете да изберете какъв вид кола маска искате да бъде използвана върху вашата кожа, съобразявайки се с това дали е чувствителна или нормална.

Обезкосмяването чрез лазерна епилация е безболезнено и след няколко процедури косъмчетата почти уредяват или поне намаляват. Тя е напълно безвредна, може да се приложи само на някои участъци от вашето тяло.

Обезкосмяването чрез метода с конец се прави най-вече при оформянето на вежди или премахването на окосмяване върху ръцете. Изборът е ваш и винаги можете да изберете стандартната пинсета или добрата, стара кола маска.

Дермоанализът е наскоро настъпила услуга в нашата компания. Във всичките ни козметични салони в България има специалисти дерматолози, които разполагат с нужната апаратура, за да направят дермоанализ на вашата кожа и да ви кажат в какво състояние е.

Изработваме ли продукти по поръчка?

Продуктите, които предлагаме – лосиони, кремове, кола маска-могат спокойно да бъдат създадени според това как реагира вашата кожа на определени съставки. Ако не намирате подходящ продукт, който вече произвеждаме, можете да посетите наш салон и да направите дермоанализ на своята кожа. Така дерматолог ще ви посъветва как по-добре да се грижите за вашата кожа и какъв продукт бихме могли да създадем за вас.

Защо нашите услуги са по-добри?

Нашият салон предоставя богато разнообразие от услуги, които можете да направите в рамките на 2 часа и да си отидете доволни. До сега в България няма компания, която да предлага толкова много услуги, а вие ще трябва да се лутате от салон в салон и да загубите много повече време.
Защо нашите продукти са №1?
Вече 27 години на пазара нашата компания е затвърдила своето качество в нещата, които произвеждаме. Работим само и единствено с натурални съставки, истински масла, без парабени и сулфати. Най-нужното, което трябва да получи вашата кожа се съдържа в нашите продукти, които са щадящи и усъвършенствани с времето.

Какви методи и съставки използваме?

Съставките ни са изцяло натурални. Всичките ни продукти са на основата на алое вера, което хидратира и подхранва кожата в дълбочина. Второстепенна съставка, която използваме-това е маслото от бадеми и разбира се, масло от арган. Залагаме на дълбока хидратация, тъй като по-голяма част от населението страда именно, от суха кожа. Използваме машини, за да създадем колкото се може повече продукти, а също така и за да можете да получавате своите продукти по поръчка, във възможно най-кратък срок.

Какви са ползите от нашите продукти и услуги?

Ползите от нашите услуги са, че ще се почувствате като нов човек, ще свършите много работа за кратко време, можете да научите дали се грижите правилно за своята кожа.

Продуктите ни помагат при суха или чувствителна кожа, щадящи са и не биха ви навредили по никакъв начин, тъй като са създадени от натурални съставки и са сертифицирани, натурални продукти.
Възможно ли е получаването на отстъпка?
Всеки клиент, който е посетил наш козметичен салон поне 10 пъти за един месец и се е възползвал от нашите козметични услуги, получава VIP карта с отстъпка от 20%, валидна 1 месец.

 
Кои са нашите клиенти?
Сред нашите клиенти има и известни български звезди сред които: поп певицата Мария Илиева, актрисата Весела Бабинова и Луиза Григорова-Макаров.
Какво е мнението на нашите клиенти?
Предоставяме ви мнението на двама човека, които са наши клиенти, за да добиете представа за това какви са нашите услуги, какво е отношеинето към клиентите и доволни ли са те всъщност?

„Още с влизането бях изключително изненадана от обстановката в салона. Точно като вкъщи: красиво, приятно и уютно. Направи ми изключително добро впечатление фактът, че още на вратата ме посрещна момиче, което веднага ме попита от какво имам нужда, какви процедури желая да си направя и веднага ме насочи към свободна дама, която да извърши услугите за които бях отишла в салона. Попитаха ме дали желая кафе или друга освежаваща напитка. Преди започването на процедурата веднага ме попитаха какъв тип е моята кожа, желая ли сама да избера продукт, с който да извършат услугата. Отношението и качеството на работа бяха просто невероятни.“

Евгения Михайлова на 38 г., майка

„Редовна клиентка съм на салонa. Имат страхотно отношение към всеки един клиент, всеки човек е удостоен с индивидуална консултация. Работят сертифицирани професионалисти, които знаят какво правят. Страхотни са, препоръчвам ги!“

Михаела Димитрова на 17г., ученичка

Как да разграничите качествен от некачествен продукт и от кои компании е добре да купувате своите продукти за грижа за тялото?

Качествените продукти не съдържат в себе си: парабени, силикони, алкали, SLS, алкохол. Те са създадени на основата на натурални съставки, най-вече масла или мляко, докато некачествените продукти имат един или най-много два вида масла в своите съставки.

Има много компании в България, които предлагат изключително добри продукти, едни от които сме ние. Нашият съвет е да четете съставките на етикетите и да внимавате какво купувате. Често добри и известни марки, злоупотребяват с доверието на хората и слагат съставки в своите продукти, които преди не са фигурирали там. Винаги четете етикета независимо от колко време използвате този продукт!

Най-често задаваните въпроси

Боли ли кола маската? – Да, кола маската боли, това е защото при рязкото издърпване на лентата, восъкът издърпва косъмчетата от корена, който е във вашата кожа, съответно вие изпитвате болка. Нашата най-нова кола маска е именно за чувствителна кожа, тя облекчава болката, но не я премахва напълно, това е почти невъзможно.

Опасна ли е лазерната епилация? – Лазерната епилация не вреди по абсолютно никакъв начин на вашето здраве. Тя работи на базата на улстравиолетовите лъчи, благодарение на които окосмяването намалява или дори изчезва.

Най-често срещаните възражения

Често пъти хората възразяват, че продуктите или услугите ни са твърде скъпи, не са сигурни, че биха имали ефект върху тях. Истината е, че ние нямаме нито един недоволен клиент от нашите продукти или услуги. Способни сме да покажем на всеки невярващ кореспонденция с нашите клиенти, като по този начин докажем, че нашите продукти са ефективни на 100%. Всичките ни продукти са в пълноразмерен вариант, на цените на които ще намерите и други напълно нормални, дрогерийни лосиони за тяло.
Защо трябва да изберете нашите продукти?
Научно доказано е, че алое верата и аргановото масло поддържат кожата здрава, млада и еластична, освен това прикриват белези и помагат при целулит и стрии. Съдейки по факта, че нашите продукти са създадени на основата на точно тези две съставки, спокойно можете да се доверите, че нашите продукти действат и са ефективни.

Новите тенденции в козметичната продукция       

В Англия и САЩ процентът на хората, които използват козметични продукти базирани на естествени и натурални съставки е 85%. За съжаление в България процентът е по-малък: само 55%, но се очаква, че до 5 години, процентът и в България, ще се увеличи поне с 15 пъти.

Какви са нашите постижения?

Ние сме една от най-добрите козметични компании в България и това можем да докажем със всичките награди, които печелим за „Най-добра българска козметична компания“ от 2006 година насам. Всяка година ние сме най-добрите, и всяка година гордо слагаме на рафтовете в нашите салони по още една статуетка. Статуетките, които притежаваме са за най-добри продукти, за най-добри услуги и за натурална и естествена продукция. Освен това всеки един от нашите служители е печелил конкурси, които са се провеждали главно извън България.

Благодарим ви!

Изключително сме благодарни за вниманието, което отделихте, за да се запознаете с нашата фирма, нашите продукти и услуги. Можете да попълните формата за контакт, за да се свържем с вас и да оговорим час за дермоанализ или просто да се обадите на някой от посочените телефони и да зададете своите въпроси на нашите служители.

Надяваме се скоро и вие да станете част от нашите доволни клиенти!
<а href=“#koi-sme-nie“ title=“Кои сме ние? | Маркомани Медия“>Кои сме ние?
<а href=“#kakva-e-istoriyata-na-nashite-produkti“ title=“Каква е историята на нашите продукти? | Маркомани Медия“>Каква е историята на нашите продукти?
<а href=“#kakvo-predstavlyavat-nashite-uslugi“ title=“Какво представляват нашите услуги? | Маркомани Медия“>Какво представляват нашите услуги?
<а href=“#izrabotvame-li-produkti-po-porachka“ title=“Изработваме ли продукти по поръчка? | Маркомани Медия“>Изработваме ли продукти по поръчка?
<а href=“#zashto-nashite-uslugi-sa-po-dobri“ title=“Защо нашите услуги са по-добри? | Маркомани Медия“>Защо нашите услуги са по-добри?
<а href=“#kakvi-metodi-i-sastavki-izpolzvame“ title=“Какви методи и съставки използваме? | Маркомани Медия“>Какви методи и съставки използваме?
<а href=“#kakvi-sa-polzite-ot-nashite-produkti-i-uslugi“ title=“Какви са ползите от нашите продукти и услуги? | Маркомани Медия“>Какви са ползите от нашите продукти и услуги?
<а href=“#novite-tendentsii-v-kozmetichnata-produktsia“ title=“Новите тенденции в козметичната продукция  | Маркомани Медия“>Новите тенденции в козметичната продукция