• Home
  • Услуги. Подари Усмивка
  • Услуги и възможности

Услуги и възможности

Началото – как се пише история

(Въпрос 3) Швейцария. Град Базел. Химитък Ян Хабер се завръща в родния град след тежък престой в съседна Германия. Той е щастлив – метална каска спасява като по чудо живота му по време на войната . Да, тази тежка и грозна черупка все пак му прави безценна услуга. Ян Хабер е решен : ще измисли сплав също толкова надеждна , но далеч по-лека и изцяло безвренна, която да се влага във всичко- от домакински уреди до автомобили. Годината е 1960, а Базел е кръстопът и значимо място за търговия на услуги и стоки. Така се заражда фирмата, която през следващите години ще се разразства с впечатляващи темпове, доминирайки пазара на метални сплави. Само 10 години по-късно, фирмата стартира успешно производство на уреди за бита, печелейки доверието на своите клиенти с швейцарското качество на продуктите си и незкомпромисно качество на следпродажбените услуги.

Услуги 8
Услуги – 8

След началото беше развитието

Нашите продукти и услуги. (Въпрос 1 ) Независимо дали търсите висококачествени готварски съдове или високотехнологични уреди за бита, вие сте дошли на правилното място. Готварските съдове на фирмата навсякъде по света са синоним на безспорна и дълготрайна стойност. Съвременните уреди за бита, пък, са необходимо допълнение за всяко домакинство. Ползите от комплекстаната услуга, която ще си подарите с уредите за почистване на фирмата , са беизброими. Антибактериалната прахосмукачка, автоматичния ӣ малък вариант, машината за пречистване на въздух, както и филтърната система за пречистване на вода, спестяват не само вашето време, те работят в услуга на Вас, доставяйки здраве на Вас и на Вашите най- близки хора.

Услуги 9
Услуги – 9

Развитието донесе разнообразието

(Въпрос 2, 9) Независимо в кой от клиентските центрове за услуги на фирмата ще посетите, Вие ще имате възможност да се запознаете с цялата продуктова гама на предстаганите продукти, както и техните разновидности. Без значение дали търсите тиган, с който да приготвяте сутрешните палачинки за семейството, тава за готвене с пара – за да ги посрещнете на бърз обяд или кухненси робот, Вие сте направили точния избор. Фирмата  е на Вашите услуги и Ви предлага асортимент от тенджери и тигани с висококачествено, незалепващо покритие и размери от 20см в диаметър до цели 50см. Кухненският робот, както и уредите за бавно готвене и готвене на пара, са истинска революция в кухнята. Продуктите под марката също така Ви предоставят възможност да почистите дома си бързо, без външни услуги и препарати. Тук се включват : антибактериалната прахосмукачка ӣ автоматичният и малък вариант, революционната машина за пречистване на въздух, както и филтърната система за пречистване на вода.

С развитието настъпи ерата на съвършенството

(Въпрос 4, 8, 17,15) През близо 60- те години фирмена история фирмата зае лидерски позиции на пазара за битова техника и уреди. С превъзходно качество, иновативни услуги, както и с уникалната си
система за продажби, състояща се от над 100 000 консултанти по целия свят, фирмата е вашата гаранция за здраве, внесено и поддържано със стил. Кажете „не“на медицинските услуги с антибактериалните ни празхосмукачки за дома. В комбинация с машината за пречистване на въздух, вие ще осигурите едва здравословна и антиалергична среда в услуга на всички, намалявайки алергените с доказаните 96%. Патентовата, новаторска ситемата от филтри SEPA, която се вгражда единствено и само в нашите продукти за почистване на дома, заслужи наградата „Awarded – Winning Product“ за 2018 – наградата за функционалност, дизайн и иновация на Швейцарската Произвоствена Камера. Иизключителното признание за нашите услиуги е наградата „KitchenInnovation of the Year®“ награда на потребителите за най- добър продукт в Германия.

Услуги 10
Услуги – 10

Защо е съвършено?

( Въпрос 4, 5, 6, 16 ) Различните филтри, включени с системата SEPA, са оборудвани с органичен антибактериален материал и със субстанции против акарии и са разработени с цел незабавно унищожаване на вътрешните замърсители. За да усъвършенстваме услугата, специалният дезодориращ филтър премахва вредните газове и миризми на храни и цигари. Огромното количеството от отризателни йони, които при работа генерират системата за почистване на въздух и антибактериалната ни прахосмукачка, Ви позволяват да се наслаждавате на планински чист въздух като в Швейцарските алпи. За ползите от нашите услуги и продуктите ни могат да потвърдят не само рецита научни изследвания, но и лавинообразнонарастващият брой доволни клиенти. Днес на всеки 3 секунди някъде по света се продава по един продукт от портфолиото на фирмата, защото услугите ни присъстват на 5 континента и в над повече от 55 страни.

Услуги 11
Услуги – 11

Съвършенството е за всеки

(9, 10, 11, 13) Ние сме добре предствени навсякъде по света, защото услугите на фирмата са за всеки. Независимо дали сте студент на квартира, домакиня и майка на деца или сме фирма, отдаваща офиси под наем, нашите продукти са направени за вас. Защото комфортът на бита е услуга, която трябва да направи всеки за себе си. И тази услуга се отплаща с добър сън, енергия и здраве. За благотворното действие на системата ни от филтри са свидетели хора като: американският модел Андриана Лима, оперната певица Рене Флеминг и основателят на Facebook, Марк Зъкърбърк. А съгласете се, той определено разбира от качествени услуги. Ние работим за нашите клиенти 7 дни в седмицата. Фирмата е постоянен участник на всички секторни форуми и изложения, където можете да вземете безплатно участие в някоя от многобройните ни презентации, както и да се убедите лично във високото качество на услугите, които предлагаме. Когато не знаете как да се справите със съвършенството () Обучените консултанти, които ще Ви срещнете във всяко едно наше представителство , са там за да гарантират качеството на услугите ни. Вие може да зададете стоите въпроси на място или да използвате международния ни централа за връзка, която осигурява предоставяне на телефонна информационна услуга на над 20 езика. Вие също така може да ползване message box-a, който функционира като вградена услуга на сайта на фирмата.

Услуги 12
Услуги – 12

 

Началото – как се пише история
След началото беше развитието
Развитието донесе разнообразието
С развитието настъпи ерата на съвършенството
Защо е съвършено?
Съвършенството е за всеки