Хладилниците – трябващи и все по-интелигентни

Вече не забелязваме незабелязаното присъствие на хладилниците у нас, затова често забравяме колко са ни необходими и си припомняме/ си спомняме колко са ни нужни в мига, когато се повредят. Тогава първоначално се гневим, после изпадаме в паника, а накрая си припомняме, че нито сме полагали грижи хладилниците си, нито сме сме реагирали от „сигналите“, които са подавали, че че има проблем. Е, рано или късно семействата си взимат нови хладилници. В случай че точно в този момент сте в тази ситуация, ние от Top Market сме тук, за да ви помогнем през всички стъпки за вземане на хладилници, до прегледа на всяка подробност и поръчването по интернет.

Щом искате да си вземете нови хладилници, екипът на Top Market е на разположение . Но първо нека ви представим разни любопитни данни.

При нас има всякакви опции за плащането на хладилниците

Щом сте се спряли на конкретен модел и желаете да го купите от магазина в нашия сайт, сайтът ни ви дава разнообразни начини на плащане. Разполагате с опция да закупите хладилниците чрез банкова трансакция или чрез кредитна или дебитна карта. Важно е да знаете, че, ако използвате „Наложен платеж“, трябва да платите когато дойде куриерът. А ако пък сте преценили, че ви е по-сигурно да платите на вноски, имате възможност да го сторите, като посочите чрез коя банка и вноските, които предпочитате. Вече се убедихте, че даваме пълната свобода на потребителите да плащат за всичко, което изискват по избран от тях начин. И да не забравим – доставката на хладилници както и на другите артикули е безплатна!

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

А знаете ли как е редно да се отместват хладилниците?

Като професионалисти, знаем много добре. Запознатите ни учат хладилниците да се мърдат отвесно причината е в компресора. В него има щифтове, произведени така, че да минимализират евентуални повреди в нормалната позиция на хладилниците, както се сещате, това е – във височина. Поради това и пренасянето в хоризонтална позиция не е препоръчително.

Какви са механизмите за филтриране в Top Market за да си харесате хладилници

Ето ви решение, което ще ви помогне да разберете как да направите по-точно вашето търсене в целия списък „хладилници“ , за да достигнете точно това, което търсите, без да бъдете „затрупани“ от излишна информация. В колоната вляво виждате разнообразни опции, с които да дадете начало на началния филтър на пълната гама хладилници, които можем да покажем. Говорим за „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Даваме ви неограничена възможност да се спрете на онова, което ви е от полза, за да получите по-прецизен резултат. Когато стигнете до периода, който коресподнира с нуждите ви, вижте към различните падащи менюта, като с тяхна помощ можете да подреждате всички резултати/ можете да подредите всички резултатите за хладилниците по позиция, име и цена, да се визуализират във от по-ниско към по-високо и обратно, както и по колко артикула да са видими на страницата. Направили сме го с мисълта – каквито и атрикули да ви трябват – хладилници, мебели и т.н., да имате възможността вие да наредите онова, което се е показало спрямо специалните ви необходимости. Знаем, че това е изключително важно качество на е-магазина ни, а множеството ни доволни потребители биха потвърдили това.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Ето няколко храни, които да не държите в хладилници

Да, макар и да сме свикнали да слагаме всякакви неша в хладилниците, вече се разбра, че има храни, които не бива да прибираме в хладилник. Е, ако държим да задържим всички полезни вещества. Потърсихме информация и ви предоставяме шест от храните, които редовно слагаме в хладилниците, но за които е препоръчително да бъдат оставени намира. Това са те:

1. Салата с подправки – случвало се е да не успеем да изядем салатата. И в повечето случаи, за да да не се тъпчем, ни хрумва да я съхраним в хладилниците. Внимание! По този начин тя няма да остане свежа, а и има риск да умиришем хладилниците противно.

2. Домати – в случай че държите на всички съставки в доматите, и на вкуса им, не ги прибирайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Хлябове – истината е, че питките, държани в хладилниците, по-бързо съхнат.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрее перфектно и ще се задържи свежо за по-дълъг период.

5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а в проветриво и сухо помещение.

6. Мед – по-добре извадете бурканите с мед от хладилниците и ги сложете някъде другаде.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

На нашия сайт ще намерите всякакви хладилници

Сред голямото ни разнообразие ще видите хладилници с камери долу и горе, хладилници с едно крило, Side by Side хладилници, хладилници с опция за вграждане и, разбира се, охлаждащи витрини. Както с всичко, което предлагаме,, и в този случай сме се потрудили да представим продукцията на широка гама производители, за да осигурим максимален избор на всеки наш клиент. Нормално, и при хладилниците имаме всички филтри от електронния ни магазин, позволяващи резултатите да са това, което търсите. Тяхната идея е всеки потребител да решава каква подборка от артикули да му излизат.

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници

Трябват ви хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!

Всички от нашия екип са в готовност да отговарят на всеки ваш въпрос или ще ви дадат най-точното решение относно хладилниците. Ако не можете да вземете решение кой от вашите фаворити хладилници да занесете у дома, не сте сигурни какви са предимствата им сравнени с останалите или просто желаете да зададете допълнителни въпроси, не се колебайте, а се свържете с нас. За това съществуват какви ли не възможности – въпрос на ваш избор. За въпросите относно хладилници или нещо друго ще получите професионален отговор на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако чуденките ви са за ресор Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Понеже хладилниците са удобни ефикасни, вече хабят по-малко енергия и някои дори са „умни“ , би било добре хората да обмислим каква ни е нагласата към тях. Необходимо е да разберем необходимостта от нов хладилник и ползите за животите ни, които предлага той. Запознайте се с хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е спечелил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 5 Голямо разнообразие от

хладилници

хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 10 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 11 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 12 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 13 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 14 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-интелигентни
При нас има всякакви опции за плащането на хладилниците
А знаете ли как е редно да се отместват хладилниците?
Какви са механизмите за филтриране в Top Market за да си харесате хладилници
Ето няколко храни, които да не държите в хладилници
На нашия сайт ще намерите всякакви хладилници
Трябват ви хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *