Бързи и експертни кредити

Бързи, удобни и експертни кредити

Защо кредити

 

Ние предлагаме изгодни бързи кредити с прозрачни условия и единствена по рода си бонус система: намаляваща лихва с всеки следващ кредит.
Само ние предлагаме услугата мобилен консултант с възможност за среща в удобни за Вас време и място.
Фирмата разполага с широка гама от кредити според индивидуалните ви нужди.

Нашите кредити

Бързи кредити 1
Бързи кредити – риза

Бизнес – кредити до 100 000 лв. за Вашия бизнес
Помагаме ви да реализирате Вашите идеи и да осъществите бизнес плановете си.

Авто – кредити до 50 000 лв. за нов автомобил или ремонт на стария
Погрижете се за удобството и комфорта си.

Дом – кредити до 50 000 лв. за ново жилище или ремонт на дома
„Вашият дом е Вашата крепост.“ – Инвестирайте в ново жилище и неговото обзавеждане или осъществете планувания ремонт.

За теб – кредити до 50 000 лв. персонализирани кредити: за децата, за пътуване, за нова придобивка
Финансиране на образование, непредвидени разходи, чакано пътуване, осъществете стоя мечта или изненадайте любим човек.

Пазар на кредити в България

 

Бързи кредити 2
Бързи кредити – пари

Кредитите са едни от най-предпочитаните финансови продукти в България. Секторът се развива динамично, през 2017 обемът на бързите кредити нарасна с двуцифрен темп, а подобряването на портфейла с по-малко взети лоши решения е трайна тенденция. Компанията адаптира услугите си в зависимост от нуждите на пазара.
Днес потребителите на кредити не са хора, които нямат избор, а такива, които знаят, че това е начин за по-разумно управление на парите им. Потребителските и бизнес кредити не са това, което бяха – вече не е нужно да ходите до банката, да чакате дълго и да следвате сложна процедура за одобрение.
Дружеството знае това и създаде уникална по рода си бонус система – всички следващи кредити се предлагат с преференциални условия. Защото бързите кредити отдавна не са срамна практика и всеки потребител заслужава удобно, бързо заявяване и прозрачни условия за осъществяване на плановете си.

Уникални условия за кредити

75% от нашите клиенти вече се възползваха от уникалната бонус системата за следващи кредити и получиха отстъпка от лихвения процент от предишния кредит. В САЩ 30% от потребителите на кредити признават, че са лоялни към кредитни институции, предлагащи бонус система. Мисия ни е именно да увеличи лоялността на българските потребителите към кредитните институции, чрез иновация, професионализъм и предоставяне на качествена услуга.

С кредитите ни спестявате време чрез онлайн заявяване и бързо последващо обслужване, получавате консултиране в удобно за Вас време и на удобно за Вас място от мобилните експертите ни, осъществявате плановете си и получавате бонус при следващо заявяване на кредити. Ние вярваме, че ключът към успеха е във взаимното доверие. Мнозина ни се довериха и продължават да го правят. Нашите клиенти са собственици на малък и среден бизнес, специалисти от различни професионални сфери, семейства, студенти, пенсионери.

„Следващия път отново ще се обърна към фирмата – лесно и бързо е, а и това е единственото място, което предлага бонус система при взимане на други кредити. Горещо препоръчвам!“- Яна Георгиева, 26 год., служител в кол център, Пловдив.

„Това, което най-много ми допадна при кредитите, е услугата мобилен консултант – спестявам много време и получавам експертно обслужване на място в офиса ми.“ – Милен Йорданов, 43 год., изпълнителен директор, София

„С нас всичко е точно и ясно – доверих им се напълно и не съжалявам.“ – Марина Недева, 34 год., касиер, София

„Взимал съм кредити от различни фирми, но компанията ме спечели напълно, никога не е било толкова лесно и удобно“ – Стефан Милков, 22 год, студент, Бургас

Фирмата е на българския пазар от 2017 и чрез взаимно доверие и иновативни идеи цели да се утвърди като един от лидерите в сферата на потребителските и бизнес кредити.

Българската поп звезда Орлин Павлов също ни се довери: “Специалистите са истински професионалисти. Времето е изключително важен фактор в днешния забързан свят. Това, от което имам нужда е надежден партньор и бързо обслужване. Получавам и двете с кредитите.“

Нашите мобилни експерти

 

Бързи кредити 3
Бързи кредити – карти

За нас качествената услуга и хората са най-важният капитал. Разполагаме с екип от експерти, обучавани от най-големите специалисти в сферата на кредитирането и финансите, за да предлагаме най-добрите кредити според индивидуалните ви нужди. Организираме редовни семинари и обучения за последните тенденции в предлагането на кредити, за да гарантираме обслужване на най-високо ниво.

„Завърших финанси и банково дело в Лондон, но се върнах в България, защото искам да съм полезен тук. В днешно време взимането на кредити е световна практика и моя мисия е да намирам най-добрите решения за всеки клиент. Това, което мога да гарантирам е, че с екипа от експерти финансите ви са в сигурни ръце. Ние можем и искаме да предлагаме най-добрите условия за кредити.“ – Калоян Маринов, главен кредитен експерт.

3 причини да се доверите на нас

 1. Изгодни кредити и уникални условия
 • 32% фиксиран лихвен процент за целия срок
 • Бонус система с възможност за намаляване на лихвения процент при заявяване на последващи кредити

 

 1. Лесно заявяване
 • Без изискване за поръчител
 • Уникална услуга: мобилен експертен консултант в удобно за Вас време и място, без нужда от посещение на офис

 

 1. Широка гама от кредити според индивидуалните нужди
 • Суми от 10 000 до 100 00 лева
 • До 10 години срок за погасяване
 • Бизнес и потребителски кредити: Авто,Дом,За теб

Кредити от нас в 5 лесни стъпки

 

Бързи кредити 4
Бързи кредити – протмоне

Не се колебайте да заявите кредит от фирмата онлайн или по телефон. Потребителските и бизнес кредити, които предлагаме, са с различни условия и са подходящи за различни ситуации. За да определите кой от кредитите ни ще е най-подходящ за Вашите нужди, изберете критериите, на които трябва да отговаря той от онлайн платформата за изчисляване на кредити.

 1. Попълнете формата на сайта с параметрите на желания от Вас кредит.
 2. До 48 часа ще получите обратна връзка и насочване на час за среща с наш мобилен консултант, който ще ви запознае с всички детайли.
 3. Срещнете някои от експертните ни консултанти в удобни за Вас време и място.
 4. Усвоете сумата по банков път.
 5. Осъществете плановете си!

Защо кредити
Пазар на кредити в България
Нашите мобилни експерти
3 причини да се доверите на нас
Кредити от нас в 5 лесни стъпки