„Спешен кредит“ за спешни нужди

„Спешен кредит“ за спешни нужди

 

Спешен кредит 1
Спешен кредит – дънки

Какво?

 

Спешен кредит“ е най-новата услуга на пазара, вдъхновена от нуждите на съвременния човек. Всеки един ден е приключение, а когато изскочи неочакван разход – има решение на проблема. Само с един клик клиентската сметка се захранва с бързи пари за черни дни благодарение на „Спешен кредит“. Услугата се предлага под формата на пакет в 3 разновидности, предлагащи различни суми. Пакет S включва наличност от 500 лв., пакет M от 1000 лв., а JUMBO пакетът предлага на клиентите 2000 лв. Достъпът и до трите пакета е еднакво лесен – всичко се определя от потребностите на клиента. Лихвата за всяка от трите опции е еднаква и е в размер на 2.3%.

Как?

 

Всичко, което е необходимо на даден потребител да се сдобие със „Спешен кредит“ е активно онлайн банкиране. Щом влезе в своя профил и отиде на секцията „Меню“, ще види бутон оцветен в зелен цвят, на който пише „Спешен кредит“. След като натисне бутонът, на екрана ще се появи съобщение със запитване коя от трите опции желае клиентът. Щом натисне върху най-подходящата за нуждите си, конкретната сума веднага ще бъде прибавена към банковата му сметка.

Защо?

 

„Спешен кредит“ е продукт, който изцяло е фокусиран върху човека на 21-ви век. Този, който търси баланса в забързаното ежедневие. Това е продукт с максимално улеснен достъп, работещ на принципа на презареждащите се мобилни пакети, но, вместо минути по света и у нас, предлага реална сума, която да донесе спокойствие на потребителя. Това е оръжие срещу резките промени и спонтанните финансови препятствия. Бързият достъп до услугата и мигновеното й получаване са абсолютно уникални за нашия пазар и са огромно преимущество за потребителя.

Кой

 

Спешен кредит 2
Спешен кредит – карта

„Спешен кредит“ е резултат от изпитанията пред консуматорското общество, населващо днешния свят. Предложенията около нас постоянно се множат, а понякога малко не ни достига, за да им се наситим. Това е продукт както за спонтанния човек, този, който търси приключения, така и за този, който бива изненадан от живота в най-неподходящия момент от месеца. Тази услуга е рамото, от което всеки се нуждае понякога, при това винаги се появява в най-належащия момент.

Кое е различното?

 

Първоначалната идея за „Спешен кредит“ беше да се създаде продукт, който да е удобен, лесно и бързо достъпен. Искахме да създадем услуга, която да отговаря на бързината на околната среда. Сдобиването със „Спешен кредит“ не изисква тонове документация или безкрайни и мъчителни разговори по телефона. Край на уговорките за срещи и преговорите. Всичко се случва на момента и по този начин се пести ценното време на потребителя. Това е едно от най-големите преимущества на услугата, рефлектиращи в позитивна обратна връзка.

Малко повече информация…

 

Спешен кредит 3
Спешен кредит – часовник

„Спешен кредит“ е изключително иновативен продукт, чиято най-голяма цел е да пести време. Във високотехнологичната обстановка, в която живеем, постоянно търсим начин да подчиним техниката на нуждите си. Такова беше и първоначалното вдъхновение за осъществяването на услугата. След нейното реализиране и лансиране беше проведено проучване, в което взеха участие 1000 потребители на възраст между 18 и 55 години. Поради техните разнообразни нужди, те имаха възможността да избират между трите опции, като след финалната обработка на данните се стигна до заключението, че 97% от потребителите са доволни от услугата и биха се доверили на подобна отново. Високият процент успеваемост показва, че „Спешен кредит“ наистина запълва определено празно място в необходимия арсенал на активния човек.

Нашите клиенти

 

Нашите клиенти са забързаните работещи хора. „Спешен кредит“ застава зад тях с желанието си да им спести време, усилия и излишни нерви. 48% от потребителите, взели участие в първоначалното ни проучване споделиха, че са ползвали услугата при ремонтни дейности. 32% от хората отговориха, че „Спешен кредит“ се е притекъл на помощ при внезапни разходи, 17.5% посочиха „Лични причини“ като свой отговор, а 2.5% попълниха полето „Друго“.

Важно е да взимаме под внимание…

 

В наши дни от много различни банки и частни лица предлагат т.нар. „бързи кредити“. От „Спешен кредит“ не бихме могли да дадем гаранция за тяхната истинност и коректност. Заставаме единствено зад гореспоменатата услуга, която е достъпна само по вече описаният начин. Съветваме потребителите да не се подлъгват по непосредствени прилики в името или описанието на продукта на други места.

Често задавани въпроси:

 

Колко са вариантите на „Спешен кредит“?
Вариантите са 3 – S, M и JUMBO пакет, съответно в суми от 500, 1000 и 2000 лв.
Колко време отнема на сметката ми да се захрани, след като избера определен вариант?
Банката Ви веднага автоматично захранва Вашата сметка, независимо от почивни дни и празници.
Мога ли да използвам „Спешен кредит“ повече от веднъж?
Да, веднага щом бъде погасен Вашият кредитен заем, услугата отново ще бъде на Ваше разположение.
Какво ми е необходимо, за да се сдобия със „Спешен кредит“?
Единствено интернет връзка и активно онлайн банкиране.

Свържете се с нас

 

Спешен кредит 4
Спешен кредит – ръка

 

При необходимост от допълнителна информация или при породили се въпроси относно услугата, моля не се колебайте и се свържете с нас по един mi от посочените начини по-долу:

Какво?
Как?
Защо?
Кой?
Кое е различното?
Малко повече информация…
Нашите клиенти
Важно е да взимаме под внимание…
Често задавани въпроси:
Свържете се с нас: