• Home
  • Дизайнерските плочки – перфектният начин да освежите дома и офиса си с изтънченост

Дизайнерските плочки – перфектният начин да освежите дома и офиса си с изтънченост

#Дизайнерските плочки – перфектният начин да освежите дома и офиса си с изтънченост

В случай че вашите интериорни пространства трябва да бъдат преобразувани по стилен начин , това означава, че е настъпило време да се се обърнете към дизайнерските плочки, тъй като дизайнерските плочки са перфектният избор. Дизайнерските плочки със сигурност ще са впечатляваща допълнителна екстра към инициативата ви за обновяване на дома или офиса , тъй като дизайнерските плочки ще дадат изцяло модерен изглед на абсолютно всяко помещение и ще го направят по-зашеметяващо от когато и да било. От този миг нататък не е необходимо да се водите по наложените разбирания за пространства като банята и кухнята, понеже с дизайнерските плочки със сигурност ще им придадете лице и да ги освежите по блестящ начин. Индивидуалната форма на дизайнерските плочки, стилните им цветови гами и материалите, от които са съставени , могат да накарат всяко пространство да заискри , а може даже буквално. Ние от Jessica ще сме с вас , за да ви помагаме с вашия избор .

Дизайнерски плочки за офис и търговски помещения

За публични здания , търговски обекти, здравни заведения, заведения за хранене и други търговски пространства е необходимо да вземете наум , че дизайнерските плочки са перфектният избор , тъй като основното, което търговските пространства имат за цел е да станат дестинация за колкото може повече хора . При всички положения, визията е от голямо значение. В този смисъл дизайнерските плочки, които купувате за офис пространството или магазина си, е добре да синтезират в себе си красота и артистизъм , форма и атрактивен дизайн . Отпуснете въображението си и създайте реално произведение на изкуството с вашите атрактивни дизайнерски плочки и посетителите с увереност ще повярват именно на вас. Защото те привличат без усилие всеки поглед.

Повече за  дизайнерски плочки 1
Повече за дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки за банята

Нещото, което трябва да знаете за дизайнерските плочки в банята, е че те изискват да са най-здравите и резистентни на мокро и химикали повърхнини . Плочките, които избирате , е препоръчително да са дълготрайни , като същото се отнася за лепилата и профилите, с които ще ги инсталирате . Банята е помещение , което редовно се покрива цялостно, затова дизайнерските плочки в случая е необходимо да бъдат позиционирани така , че композицията им да изглежда изтънчена и напълно обградена или завършена. Доста хора предпочитат по-ненатрапчивите цветове , но това въобще не предполага , че вие не можете да заложите на изискан контраст със своите дизайнерски плочки. В допълнение е нужно да се подсигурите , че дизайнерските плочки, на които се доверявате за банята ви, са подходящи по отношение на пързалянето при наличието на влажност. Нали бихте искали да избегнете варианта да се сгромолясате върху новопоставените си дизайнерски плочки при първото намокряне на банята?

Най-добрите дизайнерски плочки 2
Най-добрите дизайнерски плочки

Мозаечни дизайнерски плочки

Голямо количество многообразни типове дизайнерски плочки ще ви дадат перспектива за колаж и направа на множество картини при монтирането си . Мозаечните плочки ще ви осигурят опцията да донесете абсолютно всяко красиво място в къщата си или пък във вашия офис , без оглед дали се има предвид природна феерия , или характерно къщна обстановка . Дизайнерските плочки с мозаечна структура ви помагат да сглобите в едно общо речни камъчета и дървени съоръжения с блясък , които могат да направят по-красиво абсолютно всеки апартамент . С този тип дизайнерски плочки имате опцията да докарате природата във вашия апартамент по един вдъхновяващ начин.

Пайетни дизайнерски плочки

Дизайнерските плочки ще откриете в множество море от възможности , така че да угодят на всеки вкус и на всяко желание за елегантност и грация . Дори тази дейност ще изпълнят и пайетните плочки, които се осланят на лъскавината и лъщящите покрития като златно и сребърно например, за да придобиете възможността с тези дизайнерски плочки да правите чудесно великолепие в банята, кухнята или всяко друго пространство, което изисква специфичен уникален изглед . Да не пропускаме , че кухнята не е просто място за правене на храна , а стая , където обезателно се нуждаете да се усещате у дома . Дизайнерските плочки са уникални в тази част, понеже те формират прекрасна изящност там, където бъдат инсталирани . Посредством пайетните плочки изчистеният дизайн ще бъде вашият коз и вие сто процентово ще се изненадате от получилото се накрая .

Видове дизайнерски плочки 3
Видове дизайнерски плочки

Модерни дизайнерски плочки

Изисканите дизайнерски плочки са впечатляващи с характера на формата и със своите цветни багри . Те се съчетават по класов начин, който е абсолютно невъзможно да остане в страни от погледа . Монтирането на тази разновидност плочки ще ви осигури страхотната възможност да изградите красив вид на абсолютно всяка стена , а защо не и на пода и тавана на вашите стаи . Разполагате с опцията за ромбоидни дизайнерски плочки, триъгълни и още много на пръв поглед огледални, но интригуващо съвместени една с друга дизайнерски плочки, чиято структура безкрайно ще гради спомени .

Дизайнерските плочки ще ви доведат и в още повече места, залагайки на стилове и мотиви от най-различни времеви пластове . Те изобразяват точните за всички времеви пластове конструкции , които вие също можете да имате в банята . Не пренебрегвайте дизайнерските плочки, ако имате желание да направите нещо страшно сигурно и стилно в своя апартамент , понеже най-вече те ще гарантират , че вашият избор е бил най-успешният и без никакво съмнение няма да берете грижи.

Най-добрите оферти за дизайнерски плочки 4
Най-добрите оферти за дизайнерски плочки

Релефни дизайнерски плочки

Релефните дизайнерски плочки имат съвсем брилянтен стил и ще съставят индивидуална гледка, която, от където и да погледнете , ще стои стилно . Те са прекрасни за позициониране на стена и се намират с уникални плътност, размер и външен вид спрямо всякаквите други типове дизайнерски плочки. Те ще оформят абсолютно всяко офис пространство стилно със своя впечатляващ характер и матовите си цветни багрила . Ако имате нужда от нещо ново , релефните дизайнерски плочки обезателно могат да бъдат вашият перфектен избор . Уникални за всекидневни и трапезарии , релефните плочки могат да доведат не една зашеметяваща визуалност на стената ви, която дори забелязана с поглед на лаик ще застане специфично и чудесно .

Различните дизайнерски плочки

Закръглени дизайнерски плочки

Плюс голямото количество варианти за ползване на дизайнерските плочки, те помагат също така с артистична форма в изненадващ стил и дизайн. Ще забележите кръгли плочки, които непременно ще бъдат страхотен избор при нуждата от освежаване на интериорни помещения , а освен това са уместни и за външните пространства . Ето ви и следните съвети при откриването и декорирането на кръгли дизайнерски плочки – заложете на познатите цветове , които в добавка към това контрастират един до друг . С този ефект те няма с какво да ви разочароват .

Разгледайте дизайнерски плочки 5
Разгледайте дизайнерски плочки

Как да откриете правилните дизайнерски плочки?

Дизайнерски плочки за кухнята

Изборът на най-добрите дизайнерски плочки за дома , офис или бизнес пространството ви има опасност значително да ви замисли поради невероятното многообразие от видове и стилове . наложи ли се да определяте перфектните плочки за вас и вашите площи , се налага да се съобразите кратък списък с базови условия . Дизайнерските плочки за кухнята е възможно да бъдат нанесени на земята, около котлоните или стелажите. Улеснение е да разполагате с тези специфики, решите ли да търсите дизайнерски плочки. За къта за готвене повече пасват мозаечни стъклокерамични плочки, защото те имат качествата да дадат храна на въображението ви и заедно с посоченото да осъществят търсената от тях роля да защитават от изцапване с мазнини и редица още хранителни продукти по стената.

Качествени дизайнерски плочки 6
Качествени дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки за зони в градината

Тръгнете ли да пазарувате дизайнерски плочки за открити зони, полезно е да вземете предвид големината на всмукване на плочките. За нищо на света не предвиждайте стъкловидни дизайнерски плочки за открити зони, имайки предвид, че те не са така резистентни на абсорбция на флуиди , а и изискваната от тях грижа е от съвършено друго измерение. Дълготрайността на плочките на открито е от важно значение , а с палитрата от цветове сте способни да експериментирате в зависимост от мащабността и пространството , което сте взели решение да аранжирате с дизайнерски плочки. Невярно схващане е, че само стандартните непроницаеми плочки или естественият камък ще направят избраното място надеждно и пригледно , доколкото това е възможно. Дизайнерските плочки ще изградят плавен преход между вътрешното и външното пространство на заведението ви например, а това е от изключителна важност за усещането и елегантността , които ви се иска да представите.

Няма значение дали целите да декорирате въ0трешно, или външно пространство, дали променяте дизайна на кухнята си или преобразувате банята си, дизайнерските плочки са подходящо решение, крайният резултат от което ще ви трогнат и изненадат . С тях имате възможност да пресъздадете дизайн, изисканост и единствена по рода си визия, от която всяка къща и всяка бизнес постройка се нуждаят . Дизайнерските плочки са много добро решение за пресъздаване на уникален облик и характер на всяко пространство. Ние от Jessica може да ви предоставим невиждано разнообразие от дизайнерски плочки, на които ще сте способни да се радвате , но и на които да разчитате. Заложете на Jessica при закупуването на дизайнерски плочки и си гарантирайте перфектно качество и най-изискан клас на продуктите ви . Вижте още и нашите интериорни опции , както и предложенията ни за чудесен изглед на вашата баня , за да може домът ви да бъде перфектен .

Не пропускайте и още предложения:

проекти за баня
дизайн за баня
луксозна баня
идеи за баня
аксесоари за баня

и др.

Информация за дизайнерски плочки 7
Информация за дизайнерски плочки
Най-добрите дизайнерски плочки 8
Най-добрите дизайнерски плочки
Невероятни дизайнерски плочки 9
Невероятни дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки за офис и търговски помещения
Дизайнерски плочки за банята
Мозаечни дизайнерски плочки
Пайетни дизайнерски плочки
Модерни дизайнерски плочки
Релефни дизайнерски плочки
Различните дизайнерски плочки
Как да откриете правилните дизайнерски плочки?
Дизайнерски плочки за зони в градината