Домашни потреби на достъпни цени

Превърнете пазаруването в удоволствие

В ежедневието си потребителите използват домашни потреби и те са неизменна част от всеки дом. Отличават се с голямо разнообразие и цели на използване. И именно това прави домашни потреби перфектните подаръци не само за новодомците, но и за приятелите, семейството при повод или не. За да ви улесним в този избор сме подбрали селекция от домашни потреби. Може да избирате измежду кошове за щипки, дъски за гладене, бидони, корнизи, ресни и още много други домашни потреби, които винаги ще бъдат от полза не само за подарък, а и във вашето ежедневие.

Разгледайте предлаганите от нас домашни потреби, консултирайте се при нужда и направете правилния избор. Ние може да гарантираме, че няма да съжалявате.

Домашни потреби – какво друго предлагаме

В категорията домашни потреби ще откриете стоките, от които се нуждае всеки дом. Започвайки от кошница за щипки, маса за гладене, кантари, затварачки за буркани, капачки, ароматизатори, термометри, табуретки, пепелници, плажни чадъри до стопери за врати и стелки.

Предлагаме селекция домашни потреби от декоративни дръжки и закачалки, направени от алуминий, дърво, хром и махагон.

В нашите магазини ще откриете домашни потреби за почистване на обувки, гъби и бои в различни цветове.

Разполагаме и с необходимите домашни потреби за борба с вредителите – капани за мишки, мрежи за прозорци, мухобойка, свещи против комари, уреди срещу гризачи, ленти за мухи и капани за хлебарки.

Разгледайте сайта ни или елате на място, за да оборудвате дома си с нужните домашни потреби.

Намерете най-добрите оферти за домашни потреби 1
Намерете най-добрите оферти за домашни потреби

Домашни потреби – корнизи

Току-що сте се нанесли в новия си дом и едно от първите неща, което ще направите е да сложите пердета. Но преди да го направите трябва да се сдобиете с много важни домашни потреби, а именно – корнизи.

Преди да се запътите към магазина за домашни потреби, имайте предвид няколко фактори:

На първо място дали желаете да има механизъм за движение на пердето или пък искате да е ръчно. Следващият фактор при избор на тези домашни потреби е видът на пердето – дали ще слагате плътни завеси, по-тънки или комбинация от двата вида. Начин на закачане на пердетата – дали да е с кукички, капси, връзки или друго. Формата на прозорците ще ви помогне да определите възможностите за монтиране на тези домашни потреби. И не на последно място винаги измервайте самия прозорец и разстоянието от едната стена до другата, защото всички прозорци са различни и няма универсални размери.

Следващата стъпка е да подберете вида на тези домашни потреби. Може да избирате от релсови корнизи, тръбни корнизи, алуминиеви ,струнни или тръбни.

Съветваме ви да чистите тези домашни потреби само с влажна кърпа, по-грубите гъби може да наранят повърхността. И също така ако корнизите ви се окажат по-дълги, не се притеснявайте, лесно може да ги скъсите с ножовка.

След като сте избрали подходящите за вас и вашия дом корнизи сте готови да посетите най-близкия ни магазин за домашни потреби.

Повече за  домашни потреби 2
Повече за домашни потреби

Домашни потреби – простори

Просторите са тези домашни потреби, които са неизменна част от домовете на потребителите. Дори при навлизането на сушилни и перални с вградени сушилни, нуждата от простор остава. В сайта ни има голямо разнообразие от домашни потреби, съобразени с нуждите на клиентите.

Тези домашни потреби се делят на два вида – таванен и разтегателен простор.

Таванните простори са перфектни за апартаментите. Тези домашни потреби се монтират на терасата, достъпни са като цена и имат прост механизъм. Предлагат се с различна дължина, така че лесно ще може да подберете размерите на тези домашни потреби, които отговарят на вашата тераса. Самите стоманени тръби, на които ще слагате дрехите са боядисани по начин, който ще предпази прането ви от зацапване с ръжда. Зарази лесната си употреба и малко място, което заемат, този вид домашни потреби са много предпочитани от другия.

Разтегателните простори са подходящи и за апартамент, и за къща. Най-голямото им предимство пред горния вид домашни потреби е по-голямата площ за простиране и издържането на по-голямо натоварване. Може да ги сложите и на двора, и вътре в къщата или апартамента, което е плюс особено през студените дни. Този вид домашни потреби се предлагат в два вида – хоризонтален и вертикален. Хоризонталните са идеални за простиране на чаршафи и други по-големи завивки и дрехи. Вертикалните се предлагат с различна височина, колкото са по-високи, толкова повече място ще имате.

Дори и да разполагате със сушилна, винаги е добре да имате и простор. Тези домашни потреби ще влязат в употреба през лятото. Много по-лесно ще ви е да проснете дрехите на простора, вместо да пускате сушилня. И в двата случая дрехите ще изсъхнат за няколко часа, но с първия вариант няма да харчите ток и ще спестите някой и друг лев.

Повече за  домашни потреби 3
Повече за домашни потреби

Домашни потреби – торби за прахосмукачки

Както знаете основната цел на тези домашни потреби е събирането на прах, малки частици от боклук от стените и пода. За да функционира добре прахосмукачката ви трябва често да сменяте нейните торби.

В нашата категория домашни потреби ще намерите подходящите торби за вашите прахосмукачки. Без никакъв проблем ще успеете да засмучете паяжините, отломките и дори мазилката след ремонтните дейности.

Торбите за прахосмукачки трябва да отговарят на няколко условия. Най-важното при тези домашни потреби да са от качествени материали и с добра изработка. Некачествените материали водят до пръсване, а лошата изработка може да доведе до отлепяне на лепилото и картонената яка. Добре е избраните от вас домашни потреби да имат добра филтрация. Това се налага, защото всмукания прах от пода отива в торбата и после се връща в стаята. Заради тази характеристика залагайте на домашни потреби с високо качество. При торбите не е нужно да давате твърде много пари, защото в крайна сметка отиват в боклука след употреба.

В нашия сайт сме подбрали качествена селекция от домашни потреби, които ще познат идеално на прахосмукачките ви.

Разнообразие от домашни потреби 4
Разнообразие от домашни потреби

Домашни потреби Стоичков и синове ООД

Предлаганите от нас стоки за домашни потреби са на качествени марки. Гарантираме ви, че ще задоволят и най-капризните потребители.

С наша помощ ще откриете всички домашни потреби, които са ви необходими от торби за прахосмукачки до капани за мишки. Не се бавете и поръчайте от сайта или заповядайте в най-близкия наш обект.

Избирайки нас, вие залагате на дългогодишния опит на нашите професионалисти в областта на домашни потреби.

Видове домашни потреби 5
Видове домашни потреби
Изберете домашни потреби 6
Изберете домашни потреби
Огромно разнообразие от домашни потреби 7
Огромно разнообразие от домашни потреби
Намерете най-добрите оферти за домашни потреби 8
Намерете най-добрите оферти за домашни потреби
Разнообразие от домашни потреби 9
Разнообразие от домашни потреби
Намерете най-добрите оферти за домашни потреби 10
Намерете най-добрите оферти за домашни потреби

Превърнете пазаруването в удоволствие
Домашни потреби – какво друго предлагаме
Домашни потреби – корнизи
Домашни потреби – простори
Домашни потреби – торби за прахосмукачки
Домашни потреби Стоичков и синове ООД