Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – информация за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones изобщо ? Не обръщайки внимание на това, че в държавата ни тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си заслужава да да узнаеш повече за нейните артикули и да намериш най-удачните сред тях, които отговарят на собствения ти стил и начина, по който усещаш света !

Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки един сезон – създават се оригинални визии от иновативни и различни платове тениски и ризи, в всякакви цветове или с прибавени елемента , популярни в конкретния момент на представяне на колекцията . Точно за тази серия дрехи Jack and Jones, компанията развива дейност в близко съдружие с малък брой отдадени на това, което правят снабдители, които дават максимално добра изработка на крайния продукт . Благодарение на колективните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в неделима част от облеклото на всеки човек , валидни за какъвто и да е случай. Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен лайфстайл и стилна визия – точно такива, които се придържат към класическото облекло , но в по-съвременна и актуална вариация.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 1
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първоначалните дънки на марката , наблягат на качествената изработка и първокласния продукт . Те са повлияни от неподправения винтидж стил, правят отново избелените модели , сякаш преминали през многократни пранета в пералня, кръпки, които са съшити върху основните парчета, от които е създадено облеклото , което прилича на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен времеви период , а в изработката си се стреми да хване неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат първокласно качество , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с допълнени към нея модерни нотки . С почит към традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще допълват оутфита на смелите мъжки личности , които предпочитат рок-енд-рола и почитатели на традиционното за това време .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 2
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от поп културата на града – стилът е любопитен и много различен , от него лъха радост , а вдъхновението за тях е взета от най-съвременните течения. Те са с високо качество и комбинират в себе си съчетания от цветови гами и начини на обличане, които ти предоставят шанса да пресъздадеш всяка визия по начина, който ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на онези , които не се плашат да се откроят сред тълпата . Отправени са към иновативните мъже , които често съчетават всякакви начини на обличане в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals представя многоцветни облекла , като щамповани тениски , блузки за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в уличната култура на града. Типични за дрехите Jack and Jones Core са многото изображения, които наподобяват улични рисунки, които се използват при изработката им, и иновативните орнаменти. Използваните материи са висококачествени , а основните цветови палитри – изчистени , за да могат орнаментите да изпъкнат по-контрастно. Колекцията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и всекидневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones бива постигната посредством изрязани шевове и много други технически орнамента, малка гама от цветове, естествени нюанси, съчетани с дръзки, открояващи се цветове, които грабват окото и безсъмнено не остават без внимание. Колекцията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се водят от актуалните тенденции в модата . Лайфстайла в града и активният начин на живот ясно се вижда, като се съди по начина им на обличане .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 3
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки

В първите години след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е напълно установен на международните ниши и се продава в най-различни варианти . И до днес , дънките се продават в различни цветови палитри и нюанси , избелени , в по-малка или по-голяма степен накъсани , по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който брандът получава шанса да се утвърди на чуждестранния пазар и да се нареди до останалите успели производители на дънки . Напоследък , фирмата налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин главната идея на дънките и има за цел те да бъдат по-евтини за всеки човек . Това , което е важно за компанията, е най-вече високото качество, впечатляващият дизайн и добрата изработка.

Качествени дрехи Jack And Jones 4
Качествени дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обединят абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се различават един от друг, за да са подходящи за различните предпочитания и начини на обличане.

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да даде възмножно най-голям комфорт за всекидневието , без, разбира се, да пренебрегва доброто качество на тъканите , нужни за направата им. Точно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат предложенията за спорт на марката , които вероятно ще бъдат най-интересни за теб ! Провокирани от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за различните условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, които държат на качеството и комфорта, обичат да спортуват , но не са готови да направят компромис със стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от тази линия са подходящи за активности навън и сред зеленината , а добавените елементи са иновативни и имат за цел да ти помогнат в най-голяма степен , когато си в точно такава обстановка.

Невероятни дрехи Jack And Jones 5
Невероятни дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че определено са си отвоювали световно одобрение . Сред тях са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-мразовитото време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са устойчиви към вода и предпазват от вятъра, са пригодни за всеки стил и имат много джобове, които са пригодени, за да събират абсолютно всичко нужно.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класически стил и се характеризират с бляскави дрехи и артикули, известни като „икони“ в общественото пространство . Отлично познатата класика е съчетана с актуални акценти , от модерните тенденции .

Вземи идея за своята визия

Успяхме ли да провокираме интереса ти ? Искрено очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните платове и направените елемента , за да обхванат различните стилове и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многото предложения . Компанията истински заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Разгледайте още всички наши артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изберете дрехи Jack And Jones 7
Изберете дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 9
Намерете дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги
Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Линията дрехи Jack and Jones Core
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки
До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Разгледай и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Вземи идея за своята визия