Електроматериали за лични и професионални нужди

Електроматериалите и ел. системата

Изграждането, поправката и поддръжката на ел. инсталацията е тясно свързана с електроматериалите, създадени съобразно най-новите постижения за удовлетворяване изискванията на клиентите. Те покриват критерии, които се съобразяват с всички стандарти, закони и спецификации, касаещи тази техническа сфера.

Към проблемите в ел. инсталацията и подмяната на дадени нейни компоненти с други електроматериали изисква определена прецизност, фундаментални познания и правилен подход. Това е правилната стратегия за безпроблемното отстраняване на проблема или за изграждането на абсолютно нов проект.

Електроматериалите изпълняват специфичното си предназначение, за което съответно притежават съответните характеристики и свойства, определящи качеството и надеждността на крайния резултат и функционалност на ел. системата.

Какво може да намерите на Stoichkovi.bg?

Ние предлагаме разнообразен асортимент от най-използваните и търсени електроматериали на изключително изгодни цени. При нас могат да бъдат направени поръчки както на дребно, така и на едро.

Ако срещате някакви трудности в избора на електроматериали или имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас: 02/936 6161

Асортиментът ни от електроматериали включва следните основни категории:

 • Адаптори и трансформатори
 • Антени
 • Батерии
 • Бойлерна табла и ключове
 • Звънци и бутони
 • Кабели
 • Кабели и букси
 • Кабели, розетки и букси за телефони
 • Кабелни канали
 • Клеми
 • Ключове и контакти
 • Конзоли и разклонителни кутии
 • Мини и ЦК ключета
 • Предпазители и апартаменти табла
 • Разклонители
 • Резервни части за бойлери
 • Резервни части за печки
 • Съединители без кабел
 • Удължители с кабел
 • Щепсели и куплунзи
 • Други

Вижте целия асортимент електроматериали

Оферти за електроматериали 1
Оферти за електроматериали

Избор на качествени електроматериали

Качеството на електроматериалите, които включват различните консумативи, елементи и аксесоари, включва няколко важни параметра:

● ефективност

● дълготрайност

● удобство

● комфорт

● естетика

Електроматериали, които изберете е препоръчително да притежават всички тези свойства или поне голяма част от тях. Качеството на електроматериалите наистина е определящо за правилното функциониране на цялата инсталация, както и за Вашата безопасност, защото все пак става въпрос за електричество.

Безопасността трябва да бъде гарантирана и да не се прави компромис при нейното осигуряване.

Окабеляването с електроматериали се нуждае от вниманието на всеки специалист. Това е процес пряко свързана безопасността на хората при използването на ел. мрежа.

След монтажа на електроматериалите, системата трябва да се тества от експерт преди да се пусне в експлоатация. Това включва проверка на всички използвани електроматериали – ключове, контактни розетки, изходящи отвори, кутиии,проводници, свързващи компоненти и др.

Прекалено евтиното в някои случаи може се окаже недълготрайно, некачествено и дори опасно, а в крайна сметка и да Ви струва много повече впоследствие. Респективно разбира се, скъпите електроматериали не винаги означават безупречно качество.

Нашият съвет е при покупка на електроматериали да не се водите единствено по критерия цена.

Гарантираме, че при нас можете да се снабдите единствено с качествени електроматериали, които са резултат от целесъобразно производство и са подложени на съответните тестове за функционалност и надеждност. В комбинация с достъпните цени, при нас ще откриете всичко необходимо за изграждането на ефективна, устойчива и сигурна ел. мрежа.

Видове електроматериали 2
Видове електроматериали

Електроматериалите в наши дни

В наши дни може да се каже, че почти всеки използва електричество както в собственото жилище, така и на работното място. Това дава основание всеки да е поне малко запознат с различните електроматериали. Добре, става дума за най-често срещаните електрически части и компоненти на жилищните електрически вериги.

Електроматериалите са задължителен компонент в арсенала както на домашната работилница, така и в професионалното оборудване на всеки специалист.

Предполагаме, че Ви се е случвало да подменяте различни консумативи като контакти, щепсели Винаги и винаги е хубаво да имате резервни части под ръка, за да можете да реагирате своевременно на създалата се ситуация. Също така е препоръчително да имате повече от един брой от вид електроматериал, за да може неговото заместване с нов да не наруши първоначалната форма, визия и дизайн.

Ако все пак не разполагате на момента с това, което Ви е нужно, ние сме насреща. При нас ще откриете всякакви електроматериали. Предлагаме богата гама от аксесоари, консумативи, допълващи компоненти и много други, които сме сигурни, че ще Ви свършат отлична работа. Ние знаем, че качеството е важно, затова Ви осигуряме най-доброто, при това на най-добрата цена.

При нас можете да направите поръчка на електроматериали както на дребно, така и на едро.

Видове електроматериали 3
Видове електроматериали

Електроматериали, необходими за изграждането на инсталации

Всеки отделен ел. уред се свързва по съответния начин към конкретното електрическото захранване. За тази цел всеки от тях е оборудван с изводи и прекъсвачи. Те от своя страна осигуряват свързването им към мрежата.

Основните електроматериали за това включват:

● Кабели – тяхната роля е да осъществяват връзка между отделните елементи на инсталацията, осигурявайки електропроводимост. електропроводимостта;

● Контакти – това са компонентите, които помагат за свръзката между различните устройства, като кухненски уреди, телевизор, зарядно и др.

● Закрепващи системи – това са кутиите, в които се монтират ключовете за осветление, контактите и подобни.

● Предпазители – предпазват мрежата от претоварване и евентуална повреда. Наричат се още “автоматичните изключватели”.

● Консумативи – допълнителни елементи и части, като например фасунги, батерии, изолирбанд, клеми и др.

Допълващите аксесоари към електроматериалите включват

Те включват необходимите допълнителни елементи към готовата инсталация. Това например са удължителите, разклонители, ключове за бойлери и много други.

Допълващите електроматериали се използват като специфични уреди, които да разширят функционалните възможности на вече изградената електрическа мрежа. По този начин се предоставят допълнителни варианти за приложението й.

Различните проекти включват и различно време за разработка и планиране на тези допълнения, които могат да включват инсталирането на звънци, домофони, сензори, датчици и др.

Всичко това се прави, когато има вече изградена система от електроматериали, от която се извличат максимално много ползи и се разгръщат най-различни възможности, произтичащи от електрозахранването в дома или обекта.

Информация за електроматериали 4
Информация за електроматериали

Защо да предпочетете Stoichkovi.bg?

Ние предоставяме огромно разнообразие както от електроматериали, така широка гама материали, компоненти, консумативи и стоки за нуждите на дома и заетите в сферата на строителството. Ние сме отзивчиви и гъвкави в обслужването, за да Ви доставим възможно най-голямата стойност.

Можете да направите своята поръчка онлайн, да заповядате на място, да ни се обадите или да ни пуснете факс. Гаранция за качество и коректност.

Бързо, лесно и удобно!

Ние предоставяме достъпни решения на нашите клиенти, осигурявайки им електроматериали, които ще отговорят на всички нужди и концепции.

На своите постоянни клиенти предоставяме възможност за разсрочено плащане!

При желание от страна на клиента, предлагаме професионална консултация по въпросите в нашата компетенция, които го интересуват.

Склад на едро

Тел. за контакт:

02/936 6161

0898 547524

0899 281762

Най-добрите оферти за електроматериали 5
Най-добрите оферти за електроматериали
Разнообразие от електроматериали 6
Разнообразие от електроматериали
Огромно разнообразие от електроматериали 7
Огромно разнообразие от електроматериали
Разгледайте електроматериали 8
Разгледайте електроматериали
Най-добрите оферти за електроматериали 9
Най-добрите оферти за електроматериали
Огромно разнообразие от електроматериали 10
Огромно разнообразие от електроматериали

Електроматериалите и ел. системата
Какво може да намерите на Stoichkovi.bg?
Избор на качествени електроматериали
Електроматериалите в наши дни
Електроматериали, необходими за изграждането на инсталации
Защо да предпочетете Stoichkovi.bg?