Как да изберем маса за лаптоп

Осигурете си удобство

Вечер е и сте се сгушили уютно в топлите завивки на леглото. Искате да гледате филм и всичко, което трябва да направите е да се пресегнете и вземете лаптопа. Именно това е и красотата на преносимите компютри. Но тук идва и един проблем. Повърхността на леглото ви не е съвсем гладка и ползването на лаптопа не е особено удобно.

И тук на помощ идва маса за лаптоп, която ще превърне гледането на филм, сърфирането в интернет или работата ви истинско удоволствие без да се налага да напускате комфорта на леглото си.

Предимства на маса за лаптоп

Определено предимствата на различните видове маса за лаптоп са доста.

-Осигуряване на максимално удобство както в леглото, така и в офиса.

-Може да слагате вашата маса за лаптоп на различни повърхности като килими, фотьойли, канапета, дивани, подове с различна настилка дори и на тревата.

– Подходящи са за всички модели лаптопи.

-Различните видове маса за лаптоп са леки и лесно преносими, може да ги носите навсякъде с вас.

-Някои видове маса за лаптоп може да се ползват и за писане и хранене.

-При използването на маса за лаптоп в леглото се намалява тежестта върху врата и гръбнака.

Видове маса за лаптоп

В зависимост от вашите цели на използване има няколко различни вида маса за лаптоп.

-Маса за лаптоп с лед осветление

Този вид маса за лаптоп имат няколко екстри като вентилатор USB порт и лампа. Идеална е за хората, които работят до късно. В тези модели има специална част от панела, която е с противоплъзгащо покритие и може да го използвате като подложка за мишката ви.

-Подвижна маса за лаптоп

Тази маса за лаптоп представлява нещо като малък работен плод със стойка на четири колела. Предимството и е, че може да я преместите във всяко едно кътче на дома ви. За жалост тези модели маса за лаптоп няма как да сложите в леглото си. Но пък са доста удобни и с голям размер ако имате нужда от малко портативно бюро.

-Бамбукова маса за лаптоп

Тази маса за лаптоп е идеалното допълнение към всеки дом, а и е екологична. Може да се регулира наклона и. Има място направено специално за вашата чаша с ароматно кафе или чай. Компактна и и лесна за пренасяне маса за лаптоп. И повечето модели бамбукова маса за лаптоп имат малко чекмедже, в което да държите канцеларски материали.

-Сгъваема маса за лаптоп трансформатор

Тази маса за лаптоп се отличава от другите с това, че има два сгъваеми крака, които я правят много удобна за ползване в леглото. Именно краката я държат да е стабилна и също така с тяхна помощ може да регулирате нивото на масата.

Оферти за маса за лаптоп 1
Оферти за маса за лаптоп

Направи си сам маса за лаптоп

Ако сте от тези хора, които харесват проектите тип “Направи си сам”, то ние ще ви предложим няколко интересни идеи за направата на маса за лаптоп.

Първата и най-лесна идея за маса за лаптоп се крие в корковите тапи. Всичко, което трябва да направите е да сложите две тапи в горните краища на лаптопа. По този начин ще го повдигнете от повърхността, на която сте го сложили.

Друга интересна идея за изработване на лаптоп маса е чрез PVC тръби.

В интернет и може да откриете маса за лаптоп, направена от най-обикновено касетка. Може не ви звучи особено красиво като идея, но ако я боядисате би могло да се получи интересно и иновативно решение, което няма да ви струва почти нищо.

И ако не желаете чак толкова креативни идеи, то тогава може да си направите маса за лаптоп от дървени палети. Няма да ви отнеме много време и ще я направите по ваш дизайн, за да отговаря напълно на предпочитанията ви.

Разбира се може да откриете още странни и вълнуващи идеи в интернет пространството за това как да си направите сами маса за лаптоп. Повечето идеи са придружени от инструкции и снимки на всяка една стъпка, така че няма да имате проблеми и ще се справите лесно.

Намерете най-добрите оферти за маса за лаптоп 2
Намерете най-добрите оферти за маса за лаптоп

Какво да вземем предвид при избор на маса за лаптоп

При избора на маса за лаптоп е хубаво да изберете дизайн, който включва вентилационна система. По този начин лаптопът ще е охлажда през цялото време на работа и няма да прегрява.

Другото важно нещо, за което да гледате при избор на маса за лаптоп е големината. Добре е да си вземете по-голям размер, за да имате достатъчно място и за мишката. По този начин ще улесните движенията и. Разбира се ако не използвате мишка, тогава може да си вземете и по-малка маса за лаптоп.

Добре е при избора на маса за лаптоп да изберете модел, чиято височина може да се регулира. По този начин ще може да нагласите лаптопът да е на нивото на очите ви, като по този начин няма да стоите изгърбени.

Материалът също е важна характеристика. Повечето видове маса за лаптоп са от пластмаса, дърво и метал. Пластмасата и дървото улавят топлината и по този начин е възможно лаптопът ви да прегрее. Затова и в този случай трябва да изберете модел маса за лаптоп с вентилатори. Металната маса за лаптоп няма да ви създава такива проблеми, тъй като не задържа топлина.

Дизайнът е също ключов при избора на маса за лаптоп. Изберете модел, който ще ви е удобен и вземете предвид къде ще използвате масата, за да може да задоволите нуждите си.

Изберете маса за лаптоп 3
Изберете маса за лаптоп

Бамбукова маса за лаптоп – перфектният подарък за вас

В нашия сайт може да откриете перфектната бамбукова маса за лаптоп. Тя е здрава и осигурява пълна стабилност на устройството. С нея ще можете да работите навсякъде. Тази маса за лаптоп от бамбук разполага и с повдигаща част за осигуряване на още по-голям комфорт. Има и специално отделение, в което може да поставите чашата си. Нашата бамбукова маса за лаптоп има и чекмедже, в което да съхранявате слушалките си или малки листчета за записване на важни неща, например.

Ако все още не сте сигурни дали това е правилният избор за вас, може да ни се обадите и ние ще отговорим на въпросите ви или се отбийте в някой от обектите ни.

Повече за  маса за лаптоп 4
Повече за маса за лаптоп
Огромно разнообразие от маса за лаптоп 5
Огромно разнообразие от маса за лаптоп
Огромно разнообразие от маса за лаптоп 6
Огромно разнообразие от маса за лаптоп
Видове маса за лаптоп 7
Видове маса за лаптоп
Информация за маса за лаптоп 8
Информация за маса за лаптоп
Видове маса за лаптоп 9
Видове маса за лаптоп
Повече за  маса за лаптоп 10
Повече за маса за лаптоп

Осигурете си удобство
Предимства на маса за лаптоп
Видове маса за лаптоп
Направи си сам маса за лаптоп
Какво да вземем предвид при избор на маса за лаптоп
Бамбукова маса за лаптоп – перфектният подарък за вас