Какво представлява въздушният транспорт?

Какво представлява въздушният транспорт?

Най-вероятно, когато чуете думата транспорт си представяте трансфера или пренасянето на различни стопи от една точка до друга точка. Всъщност, това представлява и въздушният транспорт – пренасянето на стоки, но по въздушен път. Въздушният транспорт е най-бързият, но и най-скъпият вид транспорт, който се използва за разстояние от хиляди километри. Най често услугите в този бранш са за пренасяне на изключително ценни пратки или пък продукти, които биха се развалили твърде бързо, за да пътуват по суша или море. В днешно време думите авиация и въздушен транспорт на практика са синоними.

Въздушен транспорт

Въздушен транспорт 1
Въздушен транспорт – летище до летище

Услугите, които се предлагат с въздушен транспорт могат да бъдат няколко: от летище до летище, врата-врата, летище – врата. Отдалечеността от България не влияе на цената, а също така цената и намалява с увеличаването на товара на всеки един килограм.

Първият въздушен транспорт

Въздушен транспорт 2
първият въздушен транспорт

За първи път въздушният транспорт е възникнал през 1709 година, като тогава е бил пуснат голям въздушен балон. В последствие в края на 19 век вече се появяват дирижаблите, които са огромни въздушни кораби и техният златен век е до първата половина на ХХ век.

Адеел е една от водещите фирми в сферата на въздушния транспорт. При нас можете да бъдете сигурни, че няма да ви занимаваме с излишни терминологии, които не разбирате, огромни офисни и складови пощи. Ние Ви предлагаме възможност за един успешен бизнес с изключителни условия, които няма да намерите никъде другаде. Ние вярваме, че бизнесът се гради върху взаимно доверие и партньорство.

Ние предлагаме пълна информация относно Вашия въздушен транспорт. Какво означава това? Това означава, че Вие ще получавате актуална информация относно вашето карго независимо дали става въпрос за внос или износ от всяка една точка на света. Също така, ние работим със сертифицирани партньори по света, които се отнасят отговорно и съвестно към всяка една наша заявка. Предлагаме специални цени за извънгабаритни или нестандартни товари. В допълнение към нашите услуги, можете да се възползвате и от преференциални цени при редовно ползване на въздушен транспорт.

Какъв въздушен транспорт предлагаме?

Въздушен транспорт 3
Въздушен транспорт-хеликоптер

Доверявайки се на нас за въздушен транспорт, Вие ще се спестите много проблеми, които биха възникнали при евентуална друга фирма. При нас лесно можете да подадете заявка и тя бъде обработена веднага. Също така, избягвате проблеми като загубен товар, размяна на товар и други подобни неща, които доста често губят времето и натоварват с излишни емоции и нерви.

Във фирмата можете да се възползвате на специални преференциални цени, които са фиксирани и доста по-ниски от редовните цени. Ние уреждаме различните митнически въпроси, ако например сте производител и искате да изнасяте стоката си извън България. Другата основна задача, за която няма да Ви се налага да мислите е професионалния организиран въздушен транспорт. Той ще бъде организиран спрямо сроковете за доставка и предвидения за това бюджет. В резултата на това Вие ще имате повече доволни и щастливи клиенти от цял свят.

На фирмения сайт можете да видите професионалистите, които ще работят с вас било то за въздушния транспорт или за някой друг вид транспорт. Всеки един от тях може да ви даде изчерпателна информация, така че да разберете какво включва услугата, колко би струвала и най-вече да ви отговори на допълнителни въпроси, ако имате.

Защо не трябва да вярвате на евтините фирми за въздушен транспорт?

Въздушен транспорт 4
Въздушен транспорт-евтините фирми

 

В бранша на въздушния транспорт можете да видите много фирми, които предлагат ниски цени и бързо изпълнение. Често те са фалшиви фирми, които най-вероятно ще ви вземат парите и няма да свършат качествено своята работа. Това, което можете да направите, за да се предпазите от подобни измамници е да разгледате добре сайта им. Ако там не откривате информацията, която ви е нужна, то обадете се по телефона. Ако на въпроси от сорта „Каква ще бъде цената при въздушния транспорт на вино или друг вид стока?“ „За колко време би се осъществил транспорта?“ „Как мога да следя до къде е стигнал продуктът ми от въздушния транспорт?“ не получите ясен и категоричен отговор, то трябва да се усъмните много сериозно във въпросната фирма. Следващото нещо, което трябва да проверите е дали има отзиви от тази фирма в бранша. Можете да потърсите информация в различни форуми или да напишете името на фирмата и да видите какво мислят хората за вас. Ако не откриването нищо, то най-вероятно тази фирма е нова в бранша с въздушния транспорт или просто хората не са доволни от нея.

Как се появи фирмата ни?

 

Ние сме фирма, която е основана през 2005 година. След като натрупахме достатъчно опит и решихме, че е време и ние да се появим на пазара. В началото не беше лесно, но с инат и постоянство успяхме да се преборим за парче от тортата. Целият ни екип има чувства на принадлежност и ние сме щастливи да бъдете наш клиент, независимо дали става въпрос за въздушен транспорт или някакъв друг трансфер.

Надяваме се, че всичко, което описахме до тук, като методи на работа, история на фирмата и съветите, които ви дадохме при избор на фирма за транспорт са Ви полезни. Можете да намерите информация на нашия сайт за всичко, което ви интересува. Ако не откриете това, което Ви трябва, то чувствайте се свободни да ни се обадите по телефона, да ни пишете имейл или пък просто се свържете с нас чрез формата за контакт.

Както вече казахме, ние имаме достатъчно богат опит в този бранш – 13 години. Ние приемаме нашата фирма, като малко дете, което се направлява и обучава все повече и повече в дадено нещо. По същият начин и фирмата се усъвършенства в предлаганите услуги. Ако имате някакво предложение или нещо, което искате да ни посъветвате да подобрим, то ние с радост ще Ви изслушаме.

След всичко казано до тук, се надяваме да сме Ви вдъхнали доверие в професионалните способности ни в сферата на въздушния транспорт. Очакваме Ви да се свържете с нас, да обсъдим с Вас възможностите, които се откриват пред Вашия бизнес и как най-бързо и сигурно можете да направите своя трансфер. Също така, ако искате да бъдете наш редовен клиент, то ние ще Ви предложим различни оферти и ще Ви дадем възможност да изберете най-добрата за Вас. Не се притеснявайте и да ни пишете или споменете за по-специфична нужна от опаковане. Очакваме Ви!

Въздушен транспорт – Медия с полезна информация
Първият въздушен транспорт
Какъв въздушен транспорт предлагаме?
Защо не трябва да вярвате на евтините фирми за въздушен транспорт?
Как се появи фирмата ни за въздушен транспорт?