Какво трябва да вземем под око за различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да вземем под око за различните видове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите са между главните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми имат решаваща роля за създаването на първостепенно удобство и свобода при управлението на колата , и осигуряването на безопасността , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на всички наоколо. Когато искате да постигнете тези очаквания обаче, трябва да заложите на точните автогуми. В тази статия ще изведем основните фактори, които е препоръчително да бъдат разгледани под внимание при взимането на решения в избора. В допълнение, ще ви предложим няколко ценни указания отнасящи се до следходните процеси по поставяне, така че всичко да премине по доказано най-гладкия и положителен начин за вас.

Добро качество

– доказаното качество на автогумите и не само, намиращи се в брошурата на сайта ни, е напълно гарантирано . Разнообразие артикули се зареждат направо от Германия и са създадени според последните Евро стандарти за сигурност и безопасност при управление .

Автогуми – съвети по извършването на монтажа

Напълно логично след закупуването на нови автогуми, настъпва време и за поставянето им на вашето превозно средство. Когато този момент настъпи отново има няколко полезни практики , които е полезно да следвате . Запознайте се кои могат да бъдат те в следващите редове :

оставете грижата на професионалисти – монтирането на автогуми е действие, което е препоръчително да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в автомобилни сервизи. Не експериментирайте да осъществявате ремонти самоцелно , защото всяка лошо сложена автогума е вероятно след това да да бъде следствие за много неприятни злополуки на пътя .

задните автогуми в добро състояние – задните колела принципно не се обвързват с волана на автомобила, което превръща сцеплението с пътната настилка доста по-сложно . В този смисъл е препоръчително отзад да се направи монтаж на най-новите или най-запазени автогуми придаващи ефективен контрол върху автомобила и избягването на затормозяващите възможности при управление .

Изключително качествени автогуми 1
Изключително качествени автогуми

Насоки след извършването на монтажа на автогумите

след прикачване – след слагането на гумите , продължавайте неизменно да поглеждате състоянието на автогумите. Не забравяйте да проследявате външни изменения в налягането им, външни белези , странности и още може би непредвещаващи сигурност ситуации. Ако се сблъскате с такива , колкото може по-бързо потърсете решение на проблема, за да си гарантирате безопасното придвижване .

Ниски ценови категории

– в платформата пред вас ще се разгърнат автогуми на страхотно ниски и подходящи за купувача цени. Специалистите ни постоянно проследяват новостите на нашия пазар в в този дух , за да обещае гарантирана изгода за доверените наши потребители .

Разгледайте автогуми 2
Разгледайте автогуми

Бърза доставка

– изпълняването на поръчаните стоки от сайта ни нормално се получава веднага в рамките на идващият работен ден. Случайно ако съответният тип гуми го няма в склада ни и е наложително тепърва да се внесе от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Как да си купите съответстващите ви автогуми?

Необходимо е при търсенето на автогуми да се обърне внимание на няколко много съществени условия и качества. Тези съображения ще ви са от полза да решите кои са най-точните и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и достигат до подробности като съответната цена и предназначение . В следващите редове натекста ще ви се изясни всичко , което трябва ви се изясни за представените съображения , изпълняващи главна роля в процеса на покупката.

# Главни дадености , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът несъмнено е една от важните характеристики, които е добре да се планират. За всяка една кола съществува съобразен размер автогуми, обикновено отбелязан в нейното упътване. Не забравяйте да прочетете това съдържание и имайте предвид показаните в него размери . Вземането на непасващ за вашето превозно средство размер автогуми може да последва някои неприятни ситуации при шофиране , като например висока консумация на гориво , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от голямо значение в момента на търсене на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която тази автогума е способна да понесе . От друга страна пък скоростният индекс улавя до краен предел приемлива скорост за дадената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси дават информация за ограниченията при дейността на определените типове и модели автогуми, с които всеки един водач трябва да се придържа.

Значение – под „предназначение“ разбираме в какви пътни ситуации редовно ще се движат конкретните автогуми. Различната обстановка на пътното платно налага и особени методи и черти от гледна точка на автогумите. Автогумите, създадени за движение в градски условия , могат да осигуряват по-малки разходи на гориво и максимално малък спирачен път. Ако постоянно се движите по магистрали или други главни пътища, съществени за подбора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, идеалното сцепление с пътя и последващият комфорт при управление.

Цена – напълно допустимо колкото по-стойностни автогуми искате да монтирате на своето превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко разучете подробно за какъв точно автомобил ги купувате, къде мислите да го управлявате и кой тип детайли на автогумите са от безкомпромисна потребност за вас. В този дух ще сполучите да реализирате реално вярното и задоволително за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Голямо разнообразие автогуми 3
Голямо разнообразие автогуми

Предлагаме ви да видите предложенията на фирмата за автогуми

Прегледайте предложенията на сайта ни и посочете най-добрите автогуми за въпросното превозно средство ! Разгледайте и останалите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите на пазара автогуми 4
Най-добрите на пазара автогуми
Голямо разнообразие автогуми 5
Голямо разнообразие автогуми
Най-предпочитаните автогуми 6
Най-предпочитаните автогуми
Най-добрите автогуми 7
Най-добрите автогуми
Най-добрите автогуми 8
Най-добрите автогуми
Най-предпочитаните автогуми 9
Най-предпочитаните автогуми

Добро качество
Автогуми – съвети по извършването на монтажа
Насоки след извършването на монтажа на автогумите
Ниски ценови категории
Бърза доставка
Как да си купите съответстващите ви автогуми?
Предлагаме ви да видите предложенията на фирмата за автогуми