КРУИЗ КАРИБИ – ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

КРУИЗ КАРИБИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Прекалено много дестинации ни очакват около цялото морско и океанско пространство, което в действителност покрива 2/3 от земната повърхност. Затова трябва да се прави избор.

Круиз Кариби 2 - най-красивите дестинации.
Круиз Кариби – сбъдната мечта.

Има много круизи, които ще Ви дадат възможност да изживеете нещо незабравимо и със сигурност круиз кариби е един от тях. Защото круиз кариби е сбъдната мечта!

Круиз кариби може да бъде с различна продължителност и да включва различни дестинации – всичко зависи от Вашите желание и, разбира се, от конкретните възможности на отделните компании. Понеже става въпрос за круиз кариби, нека обясним поне накратко какво представлява Карибският регион (или т.нар. Кариби);

Карибският регион е област, която обхваща следните територии: Антилските острови, Карибско море и съседните брегове на Южна и Централна Америка. Круиз кариби ще Ви даде уникалната възможност да се докоснете до едни изключително екзотични дестинации със специфичен климат и богато културно-историческо наследство. Круиз кариби е нещо незабравимо, круиз кариби ще промени живота ви!

С един круиз кариби Вие имате възможността да посетите Бахамските острови (Бахами, Търкс и Кайкос), с друг круиз кариби – Големите Антили, където се намират дестинации като Куба, Ямайка и Пуерто Рико, с трети круиз кариби – Малките Антили, където силно впечатление прави присъствието на места като Антигуа, Барбуда и Доминика, с четвърти круиз кариби – някакво съчетание от горепосочените дестинации.

Естествено, че когато говорим за круизи в определен регион, включително и за круиз кариби, ще има места, които са по-предпочитани и популярни за туристите от други. С нашата туристическа агенция вие ще имате възможност да посетите желаната от вас дестинация, да се докоснете до екзотиката на островите, и да изживеете вашата мечта, само с няколко клика.

Когато говорим за круиз кариби би било добре да изясним откъде идва самото понятие „кариби”, както и да направим кратка справка за историческите събития, които всъщност са оформили облика на този регион, в който всеки круиз кариби е нещо невероятно.

Карибите са индиански народи с обща култура и език. Те населяват островите преди въпросните територии да бъдат открити от европейците. През вековете Карибите сменят своите притежатели – първоначално са на испанците, после идват Англия, Франция и Нидерландия.

Всички те са извършвали мореплавания – нещо като тогавашния еквивалент на съвременния круиз кариби, макар и целящи различни неща и не толкова луксозни като днешния традиционен круиз кариби.

През 1492 г. се случва нещо историческо – Христофор Колумб и мореплавателите от неговата експедиция стават първите европейци, които достигат до Бахамските острови – или ако можем да се изразим малко по-ексцентрично, това е един круиз кариби, който завинаги променя историята на човечеството.

Интересен факт е, че чак до края на живота си Колумб вярва, че е стигнал до Азия, затова нарича целия този регион „Западни Индии”, а неговото население – индианци.

И все пак, този своеобразен круиз кариби в края на 15 век е едно събитие, което никога не трябва да подценяваме. Не за друго, а защото то поставя началото на оформянето на всички особености на Карибския регион, заради които днес той е силно предпочитан от най-различни туристи, избрали своя съвършен круиз кариби.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Круиз Кариби 1 - най-вълшебните дестинации.
Круиз кариби – красива природа.

Ние сме първата българска платформа, която Ви дава изключително богат избор от следните възможности:

  • над 15 от най-големите компании за круизи, включително и за круиз кариби;
  • над 4500 оферти от цял свят за най-различни круизи, и разбира се – круиз кариби;
  • най-добрите оферти на пазара – до -50% от каталожните цени, като тук често има и невероятни офети за мечтания от Вас круиз кариби;
  • индивидуални и организирани пакети за круизи, включително и за круиз кариби;

Нашата компания е първата родна платоформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате круизи по цял свят (включително и круиз кариби) на най-добри цени в реално време. Обръщаме внимание и на факта, че това може да се случва цели 24 месеца напред!

Всъщност, платформата ни е част от модерния и бързо развиващ се български туроператор „Ню Уейв Холидейз”, който предлага услуги, свързани с почивки, пътувания и хотелско настаняване в България и чужбина.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ВИДЕО ВИЗИТКА, НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ, ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ТОП ОФЕРТИ И АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

На нашия сайт, освен много информация за най-различни круизи и, естествено, за круиз кариби, можете да обърнете внимание и на топ офертите ни – понякога може да се случи така, че именно някъде сред тях да се крие и най-предпочитаният от вас круиз кариби.

Както подобава на една иновативна, сериозна и развиваща се със скоростни темпове компания, ние се стремим да бъдем достатъчно активни и в социалните мрежи, като редовно публикуваме най-актуалните и изгодни оферти на фейсбук страницата ни. Тук също шансът да намерите най-точния за Вас круиз кариби е огромен.

Ако въпреки всичко се затрудните при Вашия избор и имате нужда от допълнителна помощ, свързана с организирането и осъществяването на Вашия круиз кариби, винаги можете да се обърнете към нашите консултантите – едни изключителни професионалисти, които със сигурност ще ви помогнат да сбъднете Вашия незабравим круиз кариби. Те могат да Ви бъдат страшно полезни, ако това се налага, при намирането и резервирането на самолетни билети, както и евентуално хотелско настаняване, за да може максимално да се насладите на Вашия круиз кариби.

Ако все още не сме Ви убедили, че ние сме най-точният избор за Вашия мечтан круиз и по-конкретно круиз кариби, имате шанса да се запознаете с услугите, които предлагаме и чрез нашата кратка видео визитка.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Искаме пак да обърнем внимание на факта, че ние сме първата българска платформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате всякакви круизи, и в случая – круиз кариби на най-изгодни цени в реално време, при това – за цели 24 месеца напред! Изборът е повече от богат – над 15 от най-реномираните компании в тази сфера, над 4500 оферти от цял свят, най-добрите цени, разнородни пакети в зависимост от Вашите предпочитания – всичко това, за да може онзи круиз кариби, който винаги сте си представяли да се превърне в реалност.

Посетете нашия сайт и ние ще Ви предоставим най-добрия круиз кариби ¬– приключение, което, повярвайте ни, ще си заслужава.

КРУИЗ КАРИБИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ВИДЕО ВИЗИТКА, НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ, ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ТОП ОФЕРТИ И АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ