• Home
  • Менструална чашка видове менструални чашки
  • Менструална чашка проблеми

Менструална чашка проблеми

Менструална чашка проблеми

 

Менструалните чашки са предназначени както за млади момичета, така и за по-възрастни жени,   но употребата им не се препоръчва за девствени момичета или непосредствено след раждане. Също така, често изниква въпросът дали менструалната чашка е подходяща по време на спорт. Отговорът е – да! Менструалните чашки са подходящи за всички активни жени, защото с тях можем да се чувстваме комфортно и сами да изберем нашето ежедневие, като ни позволяват да практикуваме любимите спортове!

Звездни клиенти

Трудно е да се разбере дали сред клиентите има известни личности, поради спецификата на продукта,

Менструална чашка проблеми-1
Менструална чашка проблеми

тъй като той е за лична интимна хигиена, но менструалните чашки са създадени да предлагат комфорт и

качество на всяка жена и по този начин да я накарат да се чувства специална.

 Различни клиенти и техните отзиви за менструалните чашки

Менструалните чашки печелят все повече привърженици. Клиентите са доволни от качеството и удобствата на продукта, който  привлича потребители с различните си качества. Например със своята екологичност, менструалната чашка се превръща в част от ежедневието на природозащитничките.

Съвети за качество, употреба и поддръжка  на менструалните чашки

Менструалните чашки все още набират популярност и затова все още не са масово разпространени. Потребителите биха могли да ги открият в аптеките или да поръчат онлайн желания продукт и да изберат ден за доставка. Важно е продуктът да е поръчан от официалния или сертифициран сайт, по този начин ще се избегне закупуването на неавтентичен продукт.

За по-лесно поставяне чашката трябва да бъде сгъната два пъти по дължина. Преди първото поставяне може да опитате да поставите/извадите чашката по време, в което не сте в менструация. Също така леко навлажнената чашка или използването на лубрикант при първата й употреба биха намалили чувството за дискомфорт.

 

Менструална чашка проблеми-2

Поддържането на чашката същото е от голямо значение за качеството и безопасността й. Менструалната чашка трябва да бъде добре измита с топла вода и сапун (препоръчително е сапунът да не е силно ароматизиран или антибактериален, за да не се наруши естествената среда на влагалището) или да се

Менструална чашка проблеми стерилизира в стерилизиращ разтвор преди поставянето й във влагалището.  Изваряването за кратко време преди първата употреба или след края на всеки цикъл също би допринесло за съхранението на менструалната чашка. Препоръчително е менструалните чашки да се съхраняват в памучна торбичка, която да ги предпазва от замърсяване.

 

Звездни клиенти

Различни клиенти и техните отзиви за менструалните чашки

Съвети за качество, употреба и поддръжка  на менструалните чашки