• Home
  • Менструална чашка видове менструални чашки
  • Менструална чашка цена

Менструална чашка цена

Менструална чашка цена

 

Често задавани въпроси

С какво се различават менструалните чашки от тампоните?

Меструалните чашки събират кръвта, докато тампоните я абсорбират. Тампоните се използват само веднъж, докато чашките – много.

Трябва ли да изваждам менструалната чашка, когато ходя до тоалетната?

Не. Може след използване на тоалетната да проверявате дали ментруалната чашка все още е в правилна позиция. При този случай не забравяйте да измивате ръцете си.

Мога ли да плувам с менструалната ми чашка?

Разбира се! Менструалните чашки се използват много лесно при плуване.

Помощ! Не мога да извадя чашката от себе си!

Менструална чашка цена 1
Менструална чашка цена – Лесно е с чашка

Не изпадайте в паника, нищо няма остане там завинаги. За да изМенструална чашка ценавадите менструалната чашка, трябва да

използвате мускулите си, все едно ходите по голяма нужда. Когато усетите дъното на чашката, го натиснете с показалеца си, за да се освободи от вакуума и я издърпайте внимателно. Ако това не помага, я завъртете в различни посоки и отново я издърпайте.

Колко често трябва да сменям менструалната си чашка?

Това зависи от това колко добре се грижите за нея. Има клиентки, които не са я сменяли в продължение на десет години, и такива, които я сменят всяка година.

Статистика при използването на менструални чашки Ovall

95 % от потребителите на Ovall са доволни. Менструалните чашки на Ovall бележат по-висок резултат от всички останали марки. 88 % от потребителите смятат, че качеството им на живот по време на менструация се е подобрило след употребата на Ovall.

Потребление на менструалните чашки в България и по света

Потреблението на менструалните чашки у нас и по света започва да се увеличава. Менструалните чашки дават комфорт и добра защита, освен това са природосъобразен продукт. Това увеличава интересът към тях.

Повече за фирмата Ovall

Менструална чашка цена 2
Менструална чашка цена – Живей активно

Фирмата Ovall има мисия – да води откровени и вдъхновяващи разговори за менструацията, които да създадат положителна представа за нея – чашка след чашка. Ovall не е просто менструална чашка, тя е

Менструална чашка цена и да им даде глас.начин на живот, тя е общество, тя е бъдещето. Фирмата Ovall вярва, че жените трябва да бъдат свободни от проблемите, възникващи по време на цикъл, и негативното отношение на обществото към меструацията. Оказва се, че в много страни млади момичета нямат достъп до продукти за менструална хигиена. Затов

а фирмата работи съвместно с много организации, за да осигури всичко необходимо на младите момичета

Какво следва?

Ovall организира множество благотворителни кампании из целия свят. Ако имате идеи за нови проекти или имате желание да се включите във вече съществуващи, се свържете с Ovall в официалния им сайт.

 

.Често задавани въпроси
Статистика при използването на менструални чашки Ovall

Потребление на менструалните чашки в България и по света

Повече за фирмата Ovall

Какво следва?