• Home
  • Менструална чашка видове менструални чашки
  • Менструални чашки как се поставя

Менструални чашки как се поставя

Менструални чашки как се поставя

 

Как да изберете най-подходящата менструална чашка за вас?

менструална чашка цена 1
менструална чашка цена – Достъпна за всички

Тъй като менструалните чашки имат различни разновидности е важно да изберете тази, която ви приляга перфектно. Ovall предлага два размера. Първият размер на менструалната чашка е направен от по-мек силикон и е по-малка като размер. Вторият тип чашка е по-твърд и по-голям. Това коя да изберете зависи от количеството на менструалната течност(ако е по-малко-размер 1), от възрастта ви(размер 1 е за млади момичета), от това дали сте раждали(ако да-размер 2), от местоположението на шийката на матката(ако е по-ниско-размер 1), от начина ви на живот(ако тренирате редовно – размер 1) и от пикочният ви мехур(ако е по-чувствителен – размер 1).

Менстуалните чашки – предпочитаният продукт за дамска защита

Конкуренцията между производителите на менструални чашки води до модернизирането и непрестанното усъвършенстване на продукта. Например използването на органични материали и иновативен дизайн с цел да се привлекат голям брой потребители с различни нужди, чиито изисквания да бъдат удовлетворени.

Специална технология и иновативни материали

менструална чашка цена 2
менструална чашка цена – Бъдете щастливи

Модерните технологии на производство позволяват да бъде избрана формата, твърдостта, цвета и още много други особености на менструалните чашки, за да бъдат съобразени с нуждите на потребителите. Материалите, от които са направени чашките са от водещо значение. Производители използват висококачествени продукти като най-често това е медицинският силикон, който от своя страна  е безопасен за здравето и не причинява алергии и раздразнения. В днешно време потребителите изискват гарантирано качество не само на цялостния продукт, но също така искат да бъдат сигурни за безопасността, производствените процеси, екологичните материали и клиничните тестове. По този начин се постигат контролът и качеството на продуктите.

Менструалните чашки- икономично и екологично решение

Употребата на менструални чашки носи със себе си  решение на редица проблеми. Икономически погледнато първоначалната инвестиция в менструална чашка се възвръща в рамките на 5 месеца, а дългият й живот (между 5-10години) я прави изключително изгодна. По този начин потребителите ще спестят ежемесечни разходи за дамска защита. Природозащитниците са едни от привържениците на иновативната идея за вътрешна дамска протекция, благодарение на която, се елиминира производството на тонове боклук от хигиенни материали. Това превръща менструалните чашки в екологично решение за редуцирането на боклук и спомага опазването на околната среда.

 Ползи и доволни клиенти

менструална чашка цена 3
менструална чашка цена – Направете правилния избор

На първо място потребителите получават продукт, който не крие рискове за здравето, а в същото време ще спести пари от ежемесечни разходи за еднократните продукти за дамска защита. Алтернативната идея за справяне с менструалното течение се популяризира благодарение на иновативния материал – медицински силикон, който предпазва от възникването на  алергични реакции, кожни раздразнения, възпаления, сърбеж, парене и др. Менструалните чашки се препоръчват на жени, които имат силно чувствителна кожа и/или са склонни към алергични реакции. От друга страна, с екологичността на менструалните чашки, потребителите ще получат самочувствието, че чрез своето потребление, не нанасят веди на околната среда, а допринасят за нейното опазване.

Разновидности на менструалните чашки и тяхното предназначение за специфичните нужди на дамите

Поради строгата индивидуалност и спецификата на женското тяло е важно размерът на менструалната чашка да бъде внимателно подбран, за да може да се постигне максимален комфорт и защита. Големината трябва да съответства на женското тяло, поради което най-често се предлагат два размера: малък (предназначени за жени до 30 години, които не са раждали вагинално) и голям (предназначени за жени над 30 години, които са раждали вагинално).

Как да изберете най-подходящата менструална чашка за вас?
Менстуалните чашки – предпочитаният продукт за дамска защита
Специална технология и иновативни материали
Менструалните чашки- икономично и екологично решение
Ползи и доволни клиенти
Разновидности на менструалните чашки и тяхното предназначение за специфичните нужди на дамите