• Home
  • Менструална чашка видове менструални чашки
  • Менструални чашки мнения

Менструални чашки мнения

Менструални чашки

 

Защо да изберете менструалните чашки на Ovall ?

Менструалните чашки на Ovall ви карат да се чувствате свободно и комфортно по време на месечния ви цикъл. Инвестицията в менструалните чашки на Ovall се изплаща още на третия месец. Можете да използвате вашата чашка в продължение на години, без да се налага да закупувате други дамски хигиенни продукти. Освен това, менструалните чашки на Ovall са веган продукт, който не вреди на околната среда.

За кого са подходящи менструалните ни чашки?

Менструалните чашки на Ovall са подходящи за всички жени, без значение от възрастта им.

Известни клиенти на Ovall

Ментруалните чашки на Ovall са изпробвани от много чуждестранни влогъри като Steph’s plate, AM Cozy. Но ревютата на известни личности не са важни. Най-важен е обикновеният клиент.

Ревюта на клиенти, използвали менструалните чашки на Ovall

менструални чашки 1
менструални чашки – По-добър живот

За Ovall е изключитлено важно клиентките им да са доволни. Инвестицията в качеството на менструалните чашки се изплаща с всички положителни ревюта на доволни клиенти.

Боно, която на четиринайсет години и е девствена, споделя мнението, че и е отнело малко време докато свикне, но след това е обикнала менструалната си чашка. Не и се е налагало да я сменя на всеки три часа, което е огромен плюс. Латиша казва: „ЛЮБОВ! Ovall е по-добра от другите марки. И двата размера пасват идеално. Изобщо не усещах менструалната чашка, дори през нощта. Менструалните чашки не цапат толкова, колкото очаквах, и се чистят изключително лесно. Дори се почувствах в хармония със собственото си тяло, чувствах, че правя нещо правилно. Зарибих се и препоръчвам Ovall на всичките си приятелки.”. Даяна казва, че е разбрала за менструалните чашки на Ovall от братовчедка си. Даяна е трябвало да свикне с идеята за менструална чашка, защото има много чувствителна кожа. След като е проучила възможностите е избрала Ovall и не съжалява за избора си. Харесва и, че чашката е по-къса от други и има добър капацитет.

Това са само част от доволните клиентки, опитали менструалните чашки на Ovall .

Разновидности на менструалните чашки

менструални чашки 2
менструални чашки – Усмихвайте се по-често

Менструалните чашки нямат съществени разлики помежду си, но на пазара се предлагат различни размери и твърдост, които максимално да паснат на женското тяло и по този начин да се осигурят нужните комфорт и защита. Формата при чашките също е сходна. Днес дизайнът и материалите, от които е изработена чашката, имат водещо значение. Това е основна задача на производителите, а именно да създадат чашка от качествени материали, която да се отличава със своя дизайн.

Началото на менструалните чашки

През 1930 година на пазара се появяват първите менструални чашки, чиито създател е американката Леона Чалмърс, но идеята бива възприета като скандална и е отхвърлена с гръм и трясък, а през 1937 година иновативната идея бива патентована за първи път в САЩ. В своята книга „Интимната страна на женския живот“ създателката на менструалните чашки пише: „Това малко изобретение е най-доброто решение за защитата на жената от хигиенична гледна точка. Освен това спомага за опазване на природата“. С последното си твърдение Леона Чалмърс получава и до днес най-много овации именно от природозащитниците. В началото на 21 век във Финландия бива изобретена така наречената менструална чашка Lunette, която бива възприета много по-добре от потребителите. Малките подобрения, направени от нейния създател и собственик Хели Курянен, на първо място подобрен е нейният дизайн, тя е напълно гладка отвътре, това я прави изключително лесна за почистване, а подобрената еластичност отстранява проблема с поставянето. Това я превръща в предпочитаният продукт на пазара.

Менструалните чашки – новото алтернативно решение

менструални чашки 3
менструални чашки – Без течове

Днес иновативната и подобрена версия на менструалните чашки печели все повече привърженици и набира популярност, благодарение на своите предимства, екологичност и икономичност. За разлика от дамските превръзки и тампони, които са за еднократна употреба, менструалните чашки имат дълъг живот. Това ги превръща в най-екологичното и икономично средство за дамска протекция, тъй като намалява количеството боклук от хигиенни материали и редуцира ежемесечните разходи за дамска протекция.

 

 

Защо да изберете менструалните чашки на Ovall ?

За кого са подходящи менструалните ни чашки?

Известни клиенти на Ovall

Ревюта на клиенти, използвали менструалните чашки на Ovall

Какво всъщност представляват менструалните чашки

Разновидности на менструалните чашки

Началото на менструалните чашки

Менструалните чашки – новото алтернативно решение