метални стълби – дизайн

Защо метални стълби?

Да заложите на метални стълби в проектирането на бъдеща сграда е умен и рентабилен ход. Издражливостта и дългият живот ги правят задължителни, както за лични, така и за професионални цели.

Металът, като строителен материал за производство на стълби, е опция за оптимална товароподемност и оперативно дълголетие. Неговите технологични качества позволяват създаването на метални стълби, които са малки по размер и с лек дизайн. Те се вписват почти навсякъде по перфектен начин. Подходящи са за монтаж в екстериор и интериор.

Комбиниране с друг вид покритие

Едно от най-хубавите качества на метала е въможността да се комбинира с всеки вид покритие: дърво, бетон, тухла, естествен камък, стъкло и други. Металните стълби често се оборудват с протекции и традиционни парапети. В зависимост от спецификата на металните елементи могат да бъдат допълнени със стъпала от експандиран метал, гранит и стоманена армировка на вълнообразна ламарина. В голяма къща, където има просторна зала, метални стълби с дървени стъпала биха изглеждали ефирно и достъпно. В по-малка къща успешно може да се осигури комуникация между помещенията за жилищни нужди или да помогне при организирането на отделен вход към тавански етаж. Инсталирането на метални стълби извън сградата не изисква специална облицовка, но за по-добър естетически вид могат да се включат цветни пластмасови парапети. Вариантите за комбиниране с различни видове покрития са много и позволяват експерименти, който могат да доведат до неочаквано добри резултати.

Типове метални стълбии 1
Типове метални стълбии

Видове метални тръби

Като метод за производството могат да бъде разделена на „заварен“ и „подправен“ дизайн. Най-популярният дизайн са метална седловина стълби. В този случай, се предвижда специална подкрепа разположена директно под стълбите.

Като тип могат да бъдат разделени на спираловидни, парапети, прави стълби и противопожарни.

Металните стълби във вашия дом ще осигурят сигурност, стабилност и лекота във всяко начинание, което ще ангажира Вас и семейството Ви.

Изберете метални стълбии 2
Изберете метални стълбии
Разнообразие от метални стълбии 3
Разнообразие от метални стълбии
Намерете метални стълбии 4
Намерете метални стълбии
Изключително качествен метални стълбии 5
Изключително качествен метални стълбии

Защо метални стълби?
Комбиниране с друг вид покритие
Видове метални тръби