метални стълби – Каталог

Метални стълби

Искате да сложите метални стълби в дома си? Това, което със сигурност ще чуете е, че стоманата е безхарактерен, студен материал, без емоция. Така ли е всъщност?

С правилния дизайн, ние ще ви покажем възможностите на този незаменим материал. Металните стълби са функционални, лесни за проектиране, гъвкави и надеждни метални стълби. Металът е дълготраен материал, който също така подлежи на рециклиране и следователно не замърсява околната среда. Заинтригувахме ли ви? Е, нека ви разкажа още за нашите метални стълбии.

Металът със сигурност не е най-скъпият материал, но заради многото възможности, които той предлага по отношение на стила и възможностите, определено е универсален. Ние произвеждаме металнистълби в най-различни стилове: прави, вити, спираловидни. Това обаче не изчерпва вашите представи и желания? Има и много опции за това сами да изберете дизайна на вашите метални стълби. Творческото начало обаче не свършва дотук. Ние предлагаме те да бъдат боядисани в почити всеки цвят, за който се сетите. Ако пък искате вашите метални стълби да са външни, ние предлагаме поцинковани покритие за още по-добър резултат. Каквъвто и стил да изберете, ние винаги ще ги изработим вашата поръчка с най-високото възможно качество, бързина и старание.

Най- новата ни услуга за нашите клиенти също не е за изпускане. Проектирани функционални, гъвкави и надеждни, нашите метални стълби са метални стълбии, които можете да сглобявате сами у дома. Наясно сте, че това спестява разходи и ви дава възможност да развихрите въображението си къде и как да разчупите пространството на своя дом. Тази опция ви прави сръчен майстор, творец или дори герой в очите на жена ви. Ако обаче не сте от най-сръчните и си го признавате, ние винаги сме насреща, за да помогнем с монтирането им.

Асансьор до успеха няма. Налага се да използваме стълбите. И ние го правим от дълги години и сме натрупали опит в това. Ние не само използваме стълбите на успеха, но и ги произвеждаме за вас.

Перфектният нюанс сиво

Когато избирате боя за стените във вашия дом, може би първо се спирате на неутралното бяло или на топлите цветни нюанси. Днес ви предлагаме да дадете шанс на често пренебрегваното сиво. Не забравяйте, че то има цели 50 нюанса.

Превземайки много стилни пространства, сивото отскоро е цвят с култов статус и топ тенденция сред интериорните бои. Затова отделете му малко повече внимание. Ако възнамерявате да пребоядисате някоя от стаите във вашия дом, защо да не е в сиво?

Ето няколко съвета как да изберете кой цвят сива боя за стена е най-подходящата за вашето пространство?

Ако вашата стая не може да се похвали с много естествена светлина, това не означава непременно, че трябва да се придържате към бялото. Имате свободата да заложите на топлите сиви бои или на тези, които имат нотки на розово, злато или жълто в тях. Този вид бои са страхотно решение за вашия дом, защото създават впечатление за светло и просторно помещение, в което сивото не изглежда твърде студено.

Сивата боя има още едно силно предимство. Изглежда невероятно в контраст с чисто бели и естествени дървени елементи, които придават стил на всеки дом. За бледи, топли цветни материали като светъл дъб, шперплат и варовик, опитайте с по-светла сива боя, която ще разкрие красотата в линиите на дървото или камъка.

Избирайки вашият нюанс сива боя, вие задавате настроението на пространството, което трансформитрате. За да постигнете разкошена и спокойна стая, изберете боя за стена, напомняща тъмно сив въглен. Комбинирайте с текстилни изделия в дълбоки нюанси чрез вашите мебели и аксесоари.

Най-хубавото на сивата боя за стени е, че тя еизключително гъвкава. Това я прави идеалният фон за други нюанси. Просто опитайте и ще се влюбите в сивото. Използвайте го като платно, върху което можете да покаже на всички любимите си цветни мебели.

„Когато нямам повече синьо, слагам червено“, казва Пикасо. А когато имате всички бои на разположение, просто сложете сиво!

Изключително добри метални стълбии 1
Изключително добри метални стълбии
Голямо разнообразие метални стълбии 2
Голямо разнообразие метални стълбии
Намерете най-добрите оферти за метални стълбии 3
Намерете най-добрите оферти за метални стълбии
Разнообразие от метални стълбии 4
Разнообразие от метални стълбии
Голямо разнообразие метални стълбии 5
Голямо разнообразие метални стълбии

Метални стълби
Перфектният нюанс сиво